Sale

Masina Dejantat Roti Camioane Utilaje Agricole 56 inch ATC 1456

Prețul de listă: 39.251 LEI
Prețul nostru: 35.725 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Caracteristici generale Masina Dejantat Roti Camioane, Utilaje Agricole AUTOCOM ATC 1456 Aparat dejantat roti camioane, tractoare 14″-56″ Calitate maximă. • Acționarea – manevrare extrem de ușoară cu ajutorul unei manete (joystick). • Produs după normele ISO 9001. • Construcție Masiva (robust). • Sistem cu 4 gheare de auto-centrare. • Brat...

DETALII



Masini dejantat camioane Autocom


Optează pentru masina dejantat camioane pentru un plus de putere și eficiență în intervențiile tale de dejantare asupra roților grele, de dimensiuni mari. Când vine vorba de echipamente de înaltă calitate pentru service-uri auto, Autocom este o alegere înțeleaptă și de încredere. Modelele de mașini dejantat camioane Autocom reprezintă soluția perfectă pentru manipularea eficientă și precisă a roților de camioane și tractoare, oferindu-vă performanță maximă și rezultate remarcabile.

Cu o capacitate impresionantă de a manipula roți de la 14" până la 56", un aparat dejnatat camioane Autocom îți oferă încrederea deplină că vei face față cu ușurință nevoilor variate ale vehiculelor comerciale și agricole care apelează la serviciile tale. Astfel, indiferent de dimensiunea roților cu care lucrezi, vei beneficia întotdeauna de eficiență și precizie în intervențiile tale de dejantare.

O caracteristică distinctivă a modelelor de mașini dejantat camioane Autocom este acționarea lor ușoară și manevrabilitatea excelentă. Cu ajutorul unei manete (joystick), vei putea controla cu precizie mișcările acestor mașini dejantat camioane, simplificându-ți munca și economisind timp prețios în procesul de manipulare a roților grele și voluminoase.

Dotate cu tehnologia avansată LeverLess, modelele de aparate dejantat camioane Autocom sunt concepute pentru a manipula cu ușurință anvelopele UHP și Run Flat de ultimă generație, asigurând o funcționare eficientă și sigură. Funcționalitatea lor superioară îți oferă control total asupra procesului de dejantare, facilitând intervențiile tale de lucru și reducând timpul necesar pentru efectuarea operațiunilor.

Echipamentele Autocom sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, fiind certificate conform normelor ISO 9001. Acest lucru garantează faptul că vei primi un echipament de încredere, solid construit și durabil, capabil să facă față cerințelor și condițiilor de lucru riguroase dintr-un service auto activ.

Sistemul cu 4 gheare de auto-centrare asigură o fixare sigură și stabilă a roților, evitând riscul de dezechilibrare sau deteriorare în timpul procesului de dejantare. Brațul modelelor de aparate dejantat camioane Autocom este acționat electro-hidraulic stânga-dreapta și se poate roti, oferindu-ți flexibilitate și acces ușor la zona de lucru.

Ghearele unei mașini dejantat camioane de la Autocom sunt construite din oțel special, rezistent și durabil, asigurându-te că vei exploata un echipament fiabil și solid, care nu te va dezamăgi. Indiferent de provocările întâmpinate în service-ul tău auto, modelele de mașini dejantat camioane Autocom sunt concepute pentru a face față, chiar și în condiții dificile, livrând întotdeauna rezultate excelente.

Investiția într-o mașină dejantat camioane Autocom este cu siguranță o alegere înțeleaptă pentru orice service auto. Performanța, calitatea și eficiența acestor echipamente îți vor permite să-ți crești productivitatea, să satisfaci cerințele clienților și să devii un lider în zona în care activezi, surclasându-ți competiția.

Contactează-ne astăzi și descoperă gama variată de mașini dejantat camioane Autocom disponibile. Echipa noastră de experți îți va pune la dispoziție toate informațiile tehnice de care ai nevoie și te va ajuta să alegi echipamentul potrivit pentru nevoile specifice ale atelierului pe care îl administrezi. Profită acum de ofertele noastre și investește în echipamente de înaltă calitate, care te vor sprijini în fiecare pas al activității tale de reparații auto.


MENIU