Sale

Masina dejantat anvelope 23 inch AUTOCOM ATC 1020

Prețul de listă: 5.886 LEI
Prețul nostru: 4.905 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Caracteristici generale Masina dejantat roti semiautomata AUTOCOM ATC 1020. Aparat dejantat roti cu bratul mobil lateral capacitatea de prindere pe interior a jantelor 10-23 inch si pe exterior 10-20 inch forta depresare 2.800kg presa dejantat anvelope destinată vulcanizarilor profesionale. Pachetul include set protectie jante aluminiu, levier s...

DETALII

Sale

Masina dejantat roti 23 inch AUTOCOM ATC 1020A

Prețul de listă: 7.848 LEI
Prețul nostru: 6.540 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Caracteristici generale Masina dejantat roti profesională AUTOCOM ATC 1020A. Coloană rabatabilă pe spate permite montarea unui brat ajutator pentru anvelopele Run Flat cu talonul mic. Capacitate de prindere a jantei pe interior 10-23 inch, exterior 10-20 inch pentru vulcanzarile. Un aparat dejantat roti care se comporta bine si funcționează far...

DETALIIFolosește mașini dejantat Autocom și bucură-te de performanță și durabilitate în activitatea ta de reparații auto. Modelele de aparate dejantat Autocom sunt soluția ideală pentru service-urile auto care caută un echipament eficient și de încredere pentru manipularea anvelopelor. Indiferent că ai de-a face cu autoturisme, autoutilitare sau vehicule 4x4, această mașină dejantat profesională îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura operațiunile într-un mod rapid și eficient.

Echipate cu brat ajutator run flat și un sistem inovator de depresare a anvelopelor modelele de masini dejantat roti Autocom te ajută să faci față oricăror cerințe și să asiguri întotdeauna servicii de înaltă calitate pentru clienții tăi. Profita acum de aceste echipamente de top, iar noi te asigurăm că te vei bucura de un partener de încredere pentru următorii ani.

Fiecare aparat dejantat Autocom se remarcă prin performanțe deosebite și o durabilitate foarte crescută. Construite cu materiale de înaltă calitate și supuse unor teste riguroase, aceste masini dejantat profesionale îți garantează că vei putea depinde de ele în fiecare zi de lucru, fără frica defecțiunilor. Nu va trebui niciodată să îți faci griji în privința funcționării sau fiabilității lor, astfel încât singura ta preocupare va fi satisfacerea clienților tăi.

Cu o masina dejantat Autocom, vei putea desfășura operațiuni de înlocuire a anvelopelor într-un mod eficient și precis. Tehnologia avansată și funcționalitățile sale intuitive îți vor permite să controlezi mașina dejantat cu ușurință și să obții rezultate excelente în fiecare detaliu al operațiunii. Nu vei pierde timp prețios și vei putea finaliza mai multe lucrări într-un interval scurt de timp.

Un alt avantaj al unui aparat dejantat Autocom este versatilitatea sa. Indiferent de dimensiunea sau tipul de jantă pe care trebuie să o manipulezi, acest echipament este proiectat pentru a face față tuturor cerințelor. Sistemul său ajustabil și setările multiple îți oferă flexibilitatea necesară pentru a satisface orice solicitare a clienților tăi.

Siguranța este o prioritate pentru noi, astfel că fiecare masina dejantat Autocom este echipată cu caracteristici de securitate avansate. De la sistemul de protecție împotriva suprasarcinii, până la sistemul de prindere cu gheare autocentrate pentru jante, acest echipament îți oferă certitudinea că vei putea desfășura operațiuni în siguranță și cu încredere.

Investiția într-o mașină dejantat Autocom este o decizie inteligentă și valoroasă pentru afacerea ta. Vei beneficia de un partener de încredere, care îți va sprijini activitatea și va asigura un nivel crescut de performanță și eficiență pe termen lung.

O masina dejantat Autocom este o alegere perfectă pentru service-urile auto care doresc să ofere servicii de calitate superioară. Descoperă performanța și durabilitatea acestui echipament de top și bucură-te de satisfacția clienților și de dezvoltarea afacerii tale pe termen lung.


MENIU