Aparate clima auto pentru incarcat freon R134a / R1234yf


De la mici ateliere de vulcanizare și până la service-uri auto de mari dimensiuni, orice afacere care oferă revizii la instalatii de climatizare auto poate beneficia de pe urma achiziției de aparate clima auto. Un aparat de incarcat freon este un instrument indispensabil în orice intervenție de revizii, reglaje sau reparații asupra sistemului de climatizare, fără acesta nefiind posibilă evacuarea, controlul sau alimentarea instalației de aer condiționat cu freon.

Din acest motiv, Autocom include în oferta sa de echipamente auto o varietate de aparate incarcare freon profesionale, proiectate pentru a opera eficient cu numeroase tipuri de instalații de climatizare auto ce include atât autoturisme sau SUV-uri, cât și dube de transport, camioane, autocare sau chiar tractoare.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui aparat de încărcare freon este compatibilitatea cu tipurile de freon utilizate în industria auto. În consecință, oferta de aparate clima auto de la Autocom reflectă acest aspect, fiind perfect adaptată pentru a funcționa cu diferite tipuri de gaz freon. Astfel, aici vei găsi fără dificultăți aparate incarcare freon care funcționează cu freon R134a , R1234yf, precum și R513a, lucru care îți va permite să lucrezi cu o mare diversitate de autovehicule diferite și, implicit, să sporești încasările atelierului pe care îl conduci.

O altă caracteristică importantă a unui aparat incarcare freon este performanța. Un aparat freon auto performant trebuie să aibă un meniu intuitiv, ușor de înțeles pentru utilizator, și trebuie să poată efectua revizia la instalația de climatizare în mod automat. Acesta trebuie să fie sigur și ușor de utilizat și trebuie să opereze rapid, astfel încât să permită desfășurarea unui număr cât mai mare de intervenții.

Tocmai de aceea, ne asigurăm întotdeauna că includem în oferta noastră aparate clima auto de înaltă calitate, dotate cu cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, la prețuri cu adevărat competitive.

Majoritatea modelelor noastre de aparate incarcare freon sunt echipate cu senzori și mecanisme de siguranță pentru a preveni deteriorarea instalațiilor de climatizare și pentru a proteja atât operatorul, cât și vehiculul asupra căruia lucrează. În plus, majoritatea aparatelor noastre de încărcare freon sunt portabile și ușor de depozitat, permițând operatorilor să efectueze intervenții profesioniste oriunde și oricând este nevoie.

Modelele de aparate clima auto de la Autocom sunt disponibile într-o gamă largă de modele, dimensiuni și capacități și sunt deopotrivă performante și eficiente, acestea fiind capabile să satisfacă cele mai mari exigențe ale pieții și orice nevoi ale atelierelor de reparații auto.

Aceste aparate incarcare freon reprezintă o soluție fiabilă și sigură pentru atelierele de reparații auto care doresc să ofere servicii de climatizare de înaltă calitate clienților lor. Cu ajutorul modelelor de aparate clima de la Autocom, mecanicii tăi vor putea efectua rapid o revizie completă a sistemului de climatizare al vehiculului, fără erori și fără grija defecțiunilor. În plus, datorită senzorilor și mecanismelor de siguranță incluse în aceste aparate incarcare freon profesionale, orice atelier de reparații auto poate fi sigur în ceea ce privește utilizarea lor, iar investiția în aceste echipamente se va dovedi a fi una foarte profitabilă atât pe pe termen scurt, cât și pe termen lung.

MENIU