Sale

Aparat clima auto DENSO

Prețul de listă: 13.560 LEI
Prețul nostru: 10.900 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Aparat incarcare freon A/C auto DENSO CTR Kheos Tip Freon R-134aCaracteristici:Bază de date autoturisme, camioane, tractoare, utilaje agricole Stație incarcare freon aer condiționat semi-automată DENSO - CTR KHEOS - Freon tip R134 Pompa de vid: 100 l / min. Capacitate rezervor: 12 l. Baza de date a vehiculelor a inclus imprimantă opțională R...

DETALII

Sale

Aparat clima auto DENSO Automat

Prețul de listă: 17.516 LEI
Prețul nostru: 12.535 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Cu baza de date pentru mașini camiaoane utilaje agricole si industriale Pompa de vacum 100 l/s DENSO CTR Nordik PlusAUTOMAT Tip Freon R-134a Fabricatie ITALIACaracteristici: Sistem automat incarcare freon A/C cu bază de date autoturisme, camioane, tractoare, utilaje agricole Full automaticControl electr...

DETALII

Sale

Aparat clima auto CTR ASTRA PLUS vers.R134a

Prețul de listă: 20.440 LEI
Prețul nostru: 16.350 LEI

inclusiv 19% TVA

pre-comandaStoc: Precomanda

CTR ASTRA PLUS vers.R134a Caracteristici tehnice: Sistem automat incarcare freon A/C cu bază de date autoturisme, camioane, tractoare, utilaje agricole Funcții: Recuperare, reciclare, descărcare, ulei epuizat, vid, verificare scurgeri, reglare de încărcare, umplere ulei nou, umplere solutie de contrast, descărcare condensabilă, umplere cili...

DETALII

Sale

Aparat clima auto CTR Kristal Base

Prețul de listă: 24.525 LEI
Prețul nostru: 19.620 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Tip Freon R-1234yfCaracteristici: Sistem automat incarcare freon A/C cu bază de date autoturisme, camioane, tractoare, utilaje agricole Baza de date electronică interactivă pe SD CARD Sursă de alimentare 220/240 V - 50Hz / 60Hz Meniu multilingv Șasiu perimetric din oțel Recuperare / vid / încărcare ulei-UV-Injecție frigorifică Ecran retro...

DETALIIAparate incarcat freon Denso


Descoperă noul aparat incarcat freon Denso, partenerul de încredere al tuturor service-urilor auto profesionale, creat pentru a răspunde nevoilor și provocărilor specifice cu care te confrunți în fiecare zi. Fabricat în Italia la înalte standarde de calitate și performanță, acest aparat încărcat freon profesional reprezintă soluția completă pentru revizia sistemelor de climatizare auto, camioane, tractoare sau autocare.

Beneficiază de performanță excepțională și eficiență în revizia sistemelor de climatizare auto, cu modelele de aparate incarcat freon Denso CTR. De la freonul R134a la R1234yf și R513a, aceste aparate clima auto funcționează cu toate tipurile de freon, asigurând astfel adaptabilitatea de care ai nevoie pentru diversele tipuri de autovehicule moderne prezente pe piață.

Fabricat în Italia, acest aparat îmbină tradiția cu tehnologia de ultimă generație, oferind performanțe superioare și o durabilitate crescută în timp. Astfel, achiziționând un aparat incarcare freon Denso pentru atelierul tău, vei putea avea certitudinea că lucrezi cu un echipament performant și eficient, care te va ajuta să oferi clienților tăi servicii de calitate superioară.

Modelele de aparate incarcat freon Denso sunt foarte ușor de utilizat. Meniul lor intuitiv și interfața prietenoasă fac ca orice utilizator să devină rapid un expert în domeniul reviziilor pentru sisteme de climatizare. Dotat cu funcții avansate, care permit o operare complet automată, un aparat incarcat freon Denso va transforma toate intervențiile tale în proceduri ușoare și eficiente.

Modelele de aparate incarcat freon Denso îți vor oferi un nivel crescut de performanță și viteză de lucru, amplificând nivelul de productivitate al activității de zi cu zi din atelierul tău. Datorită tehnologiei avansate cu care sunt dotate, aceste aparate clima auto încarcă freonul într-un timp record, economisind timp prețios și asigurând un proces eficient de lucru, de fiecare dată.

De asemenea, modelele de aparate incarcare freon Denso CTR asigură o detecție precisă a nivelului de freon și o distribuție uniformă în sistemul de climatizare, garantând rezultate de înaltă calitate, indiferent de modelul vehiculului cu care lucrezi.

Modelele de aparate încărcat freon Denso sunt proiectate pentru a-ți oferi o soluție completă în toate intervențiile tale asupra sistemelor de climă auto. Astfel, fiecare aparat clima auto Denso vine echipat cu toate funcțiile și accesoriile de care ai putea avea nevoie pentru a efectua o revizie completă, facilitând acest proces și oferindu-ți un grad crescut de confort în timpul lucrului.

Un aparat încărcat freon Denso este alegerea ideală pentru atelierul tău de reparații. Cu acest echipament performant, oricine poate deveni un profesionist în domeniu, generând o îmbunătățire a serviciilor oferite și crescând nivelul de satisfacție al fiecărui client care apelează la serviciile tale.

Mai mult, cu aceste aparate incarcat freon Denso te vei bucura și de un grad crescut de autonomie de operare, așa cum este cazul modelelor Denso Kristal și Denso Astra, aparate clima auto premium care operează complet automat și vor transforma revizia sistemelor de climatizare într-o experiență plăcută și eficientă pentru tine și angajații tăi.

Investește acum în modelele de aparate incarcat freon Denso crește nivelul de performanță și calitate al tuturor serviciilor tale de revizie sau reparații asupra sistemelor de climă auto. Fă un pas înainte și alege eficiența, alege aparate incarcat freon Denso CTR pentru o revizie completă și profesională a sistemelor de climatizare!

MENIU