Sale

Aparat freon auto Robinair ACM 3000

Prețul de listă: 15.176 LEI
Prețul nostru: 13.620 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Pentru cei ce doresc un aparat pentru incarcare freon modelul Robinair ACM 3000Caracteristici generalePentru cei ce doresc un aparat clima auto de calitate inalta si durabilitate in functionare modelul Robinair ACM 3000 este cat se poate de perfect.Acest model este proiectat de specialisti conform celor mai inalte standarte si asigura o functi...

DETALII

Sale

Aparat freon auto Robinair ACM 3000 YF

Prețul de listă: 19.760 LEI
Prețul nostru: 15.200 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Robinair 3000YF statie revizie instalatie climatizare auto, Camioane, Tractoare, Utilaje Agricole, Autocare - Agentul refrigerant utilizat este R 1234 YF (tip nou) Pentru cei ce doresc un aparat clima auto de calitate inalta si durabilitate in functionare modelul Robinair ACM 3000 YF este cat se poate de perfect. Acest model este proiectat de s...

DETALII

Sale

Robinair AC 788 PRO

Prețul de listă: 31.130 LEI
Prețul nostru: 28.536 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Robinair 788 PRO statie revizie instalatie climatizare auto, Camioane, Tractoare, Utilaje Agricole, Autocare Aparat clima auto cu o eficiență (95%), agentul frigorific R134a este extras și reciclat, eliminarea impurităților din instalatia de climatizare si colectare in recipient dedicat, testarea pierderilor, recipient separat cu functie automat...

DETALII

Aparat freon auto Robinair AC 690 PRO

Preț : 22.380 LEI

inclusiv 19% TVA

Caracteristici generale Robinair AC 690 PRO, Automat special proiectat pentru o functionare pe termen indelungat, poate fi folosit pentru orice timp de autoturism sau camioane. • Statie climatizare auto Robinair AC 690 PRO efectueaza intretinerea sistemului de aer conditionat pe baza R- 134a. • Pentru acest model interventia manuala este apro...

DETALIIAparate incarcat freon Robinair


Noile aparate incarcat clima auto Robinair sunt soluția ideală pentru revizii eficiente ale sistemelor de climatizare la autoturisme, camioane, tractoare sau autocare. La Autocom poți alege dintr-o gamă largă de aparate incarcat freon Robinair performante și eficiente care funcționează cu tipurile de freon R134a, R1234yf și R513a, acoperind astfel numeroase modele diferite de vehicule.

Cu ajutorul unui aparat incarcat freon Robinair, oricine poate deveni profesionist în domeniul climatizării auto, chiar și cu un training minimal. Acest aparat incarcare freon asigură revizii complete la instalațiile de climatizare, garantând că acestea funcționează optim și oferă confort termic în orice condiții.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui aparat încărcare freon este meniul intuitiv, ușor de înțeles pentru operator, care permite un control foarte precis asupra diferitelor sale funcții. Astfel, chiar și cei fără experiență în domeniu pot utiliza cu încredere un aparat incarcat freon Robinair, efectuând revizii profesionale, de cea mai înaltă calitate asupra sistemului de climatizare.

Interfața intuitivă facilitează setarea parametrilor necesari și efectuarea operațiunilor în mod automat, economisind timp și efort. De asemenea, datorită funcționalității sale superioare, un aparat incarcare freon Robinair permite desfășurarea precisă a multiplelor operațiuni necesare pentru revizii și reparații asupra sistemelor de climatizare.

Performanța superioară a modelelor de aparate incarcat freon Robinair este confirmată de eficiența lor în revizii complete la instalațiile de climatizare auto. Cu acest aparat, procesul de încărcare și verificare a nivelului de freon devine rapid și exact, asigurând un răspuns optim al sistemului de climatizare.

Cu noile aparate incarcare freon Robinair, intri într-o nouă eră a reviziilor de climatizare auto, schimbând în totalitate felul în care efectuezi aceste intervenții. Aceste aparate clima auto te vor ajuta să economisești timp și efort și să livrezi servicii superioare clienților tăi, iar asta într-un timp de lucru redus.

Indiferent că operezi un service auto de mari dimensiuni sau un mic atelier de reparații profesionale, un aparat incarcat freon Robinair îți oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru revizii de înaltă calitate. Cu ajutorul unui aparat incarcare freon Robinair, poți să-ți dezvolți afacerea lărgind paleta de servicii oferite de atelierul tău de reparații auto și crescând numărul de clienți care îți trece pragul.

Achiziția unui asemenea aparat clima auto este un pas înainte pentru toți profesioniștii care doresc să ofere clienților servicii profesionale în domeniul climatizării auto. Modelele de aparate incarcat freon Robinair se evidențiază prin performanță, versatilitate și ușurință în utilizare, asigurând revizii complete și fiabile pentru orice client care apelează la serviciile tale. Investiția în acest echipament va consolida calitatea serviciilor oferite de compania ta și va atrage mai mulți clienți mulțumiți. Fă alegerea corectă și progresează în domeniul auto cu noile aparate incarcat freon Robinair!

MENIU