Sale

RAVAGLIOLI RAV TD5080WS camere CCD

Prețul de listă: 57.552 LEI
Prețul nostru: 47.960 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Aparat geometrie directie CCD 8 senzori - RAVAGLIOLI RAV TD5080WS | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD5080WS Toate unghiurile caracteristice ambelor osii ale vehiculului sunt controlate prin intermediul a patru capete de măsurare cu 8 senzori CCD şi transmisie în infraroșu (6 senzori CCD pe TD 5060WS). • Management de d...

DETALII

Sale

RAVAGLIOLI RAV TD1780WS

Prețul de listă: 59.906 LEI
Prețul nostru: 49.921 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Aparat geometrie directie CCD 8 senzori - RAVAGLIOLI RAV TD1780WS | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD1780WS Toate unghiurile caracteristice ambelor osii ale vehiculului sunt controlate prin intermediul a patru capete de măsurare cu 8 senzori CCD şi transmisie în infraroșu (6 senzori CCD pe TD 1780WS). • Management...

DETALII

Sale

RAVAGLIOLI RAV TD8080T

Prețul de listă: 116.739 LEI
Prețul nostru: 97.283 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Aparat geometrie directie pentru camioane CCD 8 senzori - RAVAGLIOLI RAV TD8080T | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD8080T• Senzori TD 8080T 8CCD - TFT 22” • Transmiterea datelor între senzorii frontali și consola este Bluetooth• Transmiterea datelor între senzori în infraroșu • Inclinometru dublu pentru măsurarea tuturor unghiur...

DETALII

Sale

RAVAGLIOLI RAV TD2.0 WIFI

Prețul de listă: 65.400 LEI
Prețul nostru: 54.500 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Aparat geometrie directie CCD pe tableta RAVAGLIOLI RAV TD2.0 WIFI | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD2.0 WIFI • Un nou concept de geometrie CCD. • Fără PC, utilizați un dispozitiv portabil (tabletă) conectat prin Wi-Fi. • O alternativă High Tech la toate soluțiile de pe piață • Noi capete de măsurare, design nou, cu un c...

DETALII

Sale

RAVAGLIOLI RAV TD3200L

Prețul de listă: 66.054 LEI
Prețul nostru: 55.045 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

Aparat geometrie directie 3D generatia II - RAVAGLIOLI RAV TD3200L | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD3200L Seria TD3200 este a doua generație de aliniere de roți Ravaglioli 3D. Este un sistem inovator de camere 3D complet wireless cu transmisie Bluetooth si poate poate fi utilizat pe diferite tipuri de elevatoare dator...

DETALII

Sale

RAVAGLIOLI RAV TD3200SP

Prețul de listă: 87.898 LEI
Prețul nostru: 71.940 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Aparat geometrie directie 3D generatia II - RAVAGLIOLI RAV TD3200SP | Autocom Romania CARACTERISTICI RAVAGLIOLI RAV TD3200sp Seria TD3200 este a doua generație de aliniere de roți Ravaglioli 3D. Este un sistem inovator de camere 3D complet wireless cu transmisie Bluetooth si poate poate fi utilizat pe diferite tipuri de elevatoare datorită...

DETALIIAparate geometrie Ravaglioli


Afacerea ta are nevoie de echipamente de înaltă calitate și performanță, care să te ajute să oferi servicii de top clienților tăi. Tocmai de aceea, modelele de aparate geometrie roti Ravaglioli sunt partenerul perfect pentru orice service auto și atelier de reparații profesionist.

Reglarea geometriei roților este o intervenție esențială în întreținerea vehiculelor, prin care poate fi asigurată stabilitatea, siguranța și durata de viață a anvelopelor acestora. Prin achiziția unui aparat geometrie roti Ravaglioli, vei beneficia de tehnologie avansată CCD, care garantează măsurători precise și fiabile în cadrul acestor operațiuni.

Astfel, cu ajutorul unor aparate geometrie auto Ravaglioli vei putea identifica cu ușurință orice deviere de la nivelul pneurilor și vei putea efectua ajustările necesare pentru a restabili alinierea corectă a roților cu care lucrezi.

Unul dintre avantajele majore ale modelelor de aparate geometrie roti Ravaglioli este reprezentat de standul de direcție performant care permite un înalt grad de finețe în efectuarea ajustărilor. Cu această funcție integrată, vei putea efectua reglajul geometriei direcției auto cu ușurință și precizie, asigurând o manevrabilitate optimă și o direcție stabilă a vehiculului.

Indiferent dacă ai un atelier auto sau un service roți cu un volum mare de clienți, modelele de aparate geometrie auto Ravaglioli sunt soluția potrivită pentru tine. Te vei putea baza pe aceste echipamente de înaltă calitate, fiabile și durabile, care vor contribui la creșterea eficienței și calității serviciilor tale.

La Autocom vei găsi mereu o echipă motivată și dedicată, pregătită să te ajute să găsești opțiunea perfectă pentru atelierul pe care îl conduci și pentru nevoile activității tale de zi cu zi. Aici vei putea alege dintr-un stoc extins de aparate geometrie roti CCD și standuri direcție auto Ravaglioli, iar livrarea echipamentelor se face imediat, astfel încât să poți începe utilizarea acestora în cel mai scurt timp posibil.

Optează pentru un aparat geometrie auto Ravaglioli și beneficiază de tehnologie avansată, performanțe excepționale și rezultate precise pentru fiecare vehicul ce trece pragul service-ului tău. Cu aceste echipamente de calitate superioară, vei dovedi că ești un expert în domeniul în care activezi, capabil să ofere cele mai bune soluții clienților care apelează la serviciile tale.

Descoperă acum avantajele modelelor de aparate geometrie roti Ravaglioli și asigură-te că afacerea ta se va bucura de succes și recunoaștere în industrie. Orice aparat geometrie CCD sau stand direcție auto ai putea avea nevoie este doar la un click distanță.

Lucrează cu Autocom pentru nevoile tehnice ale afacerii tale și transformă-ți service-ul într-un punct de referință pentru în industria de reparații auto. Fii pregătit să oferi servicii profesionale și de încredere cu ajutorul modelelor de aparate geometrie roti Ravaglioli!

MENIU