Sale

Masina dejantat Roti Camioane, Reihmann RHM-1426

Prețul de listă: 27.045 LEI
Prețul nostru: 25.348 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Caracteristici generale REIHMANN RHM-1426 REIHMANN RHM-1426 - Masina electrohidraulica, heavy duty, pentru montat si demontat anvelope cu camera sau tubeless de autocamion, autobuz, autocar Rotire in ambele sensuri a mandrinei autencentrante Acționarea si manevrare extrem de ușoară cu ajutorul unui joystick. Pregatita pentr...

DETALII

Sale

Masina dejantat Roti Camioane, Utilaje Agricole RHM-1456 Basic

Prețul de listă: 42.545 LEI
Prețul nostru: 39.022 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Cracteristici generale Masina dejantat Roti Camioane, Autocare, Autobuze Tractoare, si Utilaje agricole 14”- 56” Masina dejantat anvelope pana pe 56″ toli, este cea mai buna soluție pentru camioane, autocare si nu în ultimul rând tractoare utilaje agricole remorci, Buldo Unitate de operare confortabilă cu buton de oprire de în caz de avar...

DETALII

Sale

Masina Dejantat Roti Camioane Utilaje Agricole RHM-1456 PRO

Prețul de listă: 49.595 LEI
Prețul nostru: 44.690 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Caracteristici generale Aparat dejantat roti camioane, tractoare 14″-56″ Masina electrohidraulica, heavy duty, pentru montat si demontat anvelope cu camera sau tubeless de autocamion, autobuz, autocar, tractor, masini agricole Doua viteze de rotatie in ambele sensuri a mandrinei autocentrante Doua viteze de deplasare a caruc...

DETALII

Sale

Utilaj mobil dejantat Roti Camioane, Autocare, RHM-8026

Prețul de listă: 55.988 LEI
Prețul nostru: 53.083 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Caracteristici generale Utilaj mobil dejantat Roti Camioane, Autocare, Autobuze 13”-26” Masina dejantat anvelope camioane mobila, este cea mai buna soluție pentru camioane, autocare si nu în ultimul rând mașini mici și autoutilitare. • Unitate de operare confortabilă cu buton de oprire de în caz de avarie, joystick și pedală de picior ...

DETALIIMasini dejantat camioane Reihmann


Dacă ai nevoie de o soluție profesională pentru manipularea și dejantarea roților grele, atunci un aparat dejantat camioane Reihmann este partenerul potrivit pentru tine. Când vine vorba de manipularea roților de camioane, tractoare, utilaje agricole, remorci și alte vehicule speciale, modelele de masini dejantat camioane Reihmann reprezintă un echipament de încredere pentru orice service auto profesionist.

Punându-ți la dispoziție o gamă variată de modele și funcționalități, aceste masini dejantat camioane profesionale sunt proiectate pentru a te sprijini în manipularea eficientă și sigură a roților grele, accelerând toate intervențiile tale de dejantare.

Gama de masini dejantat camioane Reihmann include modele precum RHM 1456, RHM 8026 (aparat mobil), RHM 1426 și RHM 1456PRO, fiecare dintre acestea fiind adaptată pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor tipuri de vehicule cu care lucrezi. Cu ajutorul telecomenzii Wi-Fi, vei avea control deplin asupra operațiunilor de dejantare, asigurându-te că procesul curge într-un mod eficient și precis, de fiecare dată când lucrezi.

Reihmann este recunoscut pentru echipamentele sale profesionale de înaltă calitate, și modelele de aparate dejantat camioane nu fac excepție. Fiecare masina dejantat camioane Reihmann este proiectată pentru a face față condițiilor intense din mediul de lucru al service-urilor auto și sunt construite conform celor mai înalte standarde de calitate. Indiferent de dimensiunea și greutatea roților cu care lucrezi, masinile dejantat camioane Reihmann îți oferă siguranță, durabilitate și performanță remarcabilă.

Cu ajutorul unui aparat dejantat camioane Reihmann, vei putea manevra cu ușurință chiar și cele mai grele roți, bucurându-te de un proces de dejantare facil și sigur atunci când lucrezi. Sistemul cu telecomandă Wi-Fi îți permite să controlezi mașina dejantat camioane de la distanță, eliminând orice efort fizic inutil și asigurându-te că procesul de dejantare este unul rapid și eficient.

De asemenea, gama de masini dejantat camioane Reihmann acoperă o largă diversitate de dimensiuni de roți, de la 14" până la 56", astfel încât să poți manipula cu ușurință roțile de diferite mărimi întâlnite în diverse operațiuni. Roțile sunt blocate rapid și sunt fixate ferm cu ajutorul sistemului de prindere centrală reglabil pe înălțime astfel că nu va trebui niciodată să îți faci griji pentru securitatea angajaților sau a roților cu care aceștia lucrează în timpul procesului de dejantare.

Investiția într-o masina dejantat camioane Reihmann este o alegere înțeleaptă pentru service-ul auto pe care îl conduci. Aceste echipamente profesionale te vor ajuta să economisești timp și să crești productivitatea activității tale, lucru care îți va permite să oferi servicii de calitate superioară clienților tăi. În plus, durabilitatea și rezistența crescută a acestor mașini dejantat camioane te vor asigura că vei putea exploata echipamentele pentru mulți ani de zile, fără grija defecțiunilor.

Indiferent de tipul de vehicul care trece pragul service-ului tău, masinile dejantat camioane Reihmann sunt adaptate pentru a soluționa necesitățile tale specifice. Acestea pot manipula roți de camioane, tractoare, utilaje agricole, remorci semiremorci și alte utilaje speciale, asigurându-te că ești pregătiți să faci față oricărei situații.

Calitatea maximă și respectul pentru normele ISO 9001 sunt valori fundamentale pentru Reihmann. Tocmai de aceea, alegând masini dejantat camioane Reihmann, te asiguri că vei putea avea încredere în calitatea și performanța echipamentelor din atelierul tău. Acestea sunt construite pentru a rezista la solicitările intense din mediul unui service auto activ și pentru a te sprijini în activitățile zilnice de service, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.

Modelele de masini dejantat camioane Reihmann sunt partenerul ideal pentru service-urile auto care manipulează roți grele. Cu funcționalități precum telecomanda Wi-Fi, sistemul de prindere centrală și adaptabilitatea la diferite dimensiuni de roți, aceste echipamente te vor ajuta să eficientizezi toate operațiunile tale de dejantare și să oferi servicii de calitate superioară clienților.

Investiția într-o masina dejantat camioane Reihmann
este o investiție directă în succesul afacerii tale, care îți va aduce beneficii pe termen lung, consolidând reputația și succesul atelierului tău de reparații auto.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de masini dejantat camioane Reihmann și pentru a găsi soluția potrivită pentru nevoile tale specifice. Echipa noastră de experți îți stă la dispoziție și îți va oferi tot suportul necesar pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

MENIU