Sale

Linie ITP Camioane clasa II - III

Prețul de listă: 240.086 LEI
Prețul nostru: 200.072 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Linie ITP Camioane clasa II - III pentru - Autoturisme - Autoutilitare - Camioane cu o greutate maxima pe AXA de 18 TonePornirea automată cu întârziere după intrarea pe standul de testareStand frana Camioane - REIHMANN RHM 18-2 speed -Aparat reglat faruri TEHNOLUX HBA 19D - Detector jocuri articulatii - AUTOCOM ATC-8X20T - Analizor Opac...

DETALII

Sale

Linie Itp clasa II - III

Prețul de listă: 280.886 LEI
Prețul nostru: 234.072 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Oferta Linie ITP Clasa II - III a pentru autoturisme, microbuze si camioane pana in 18 tone STAND FRANĂ CLASA III BEISSBARTH (camioane) MODEL: BD 8425 S05 Sarcina maxima de testare pe axa: 16 tone Sarcina maxima de trecere: 18 tone Frânele electromagnetice - asigura o ieșire facila de pe role Doua viteze de testare: 2,66/5,29 km/h(testare ...

DETALII

Linie ITP · CAMIOANE MAHA

Preț :   Cere ofertă

inclusiv 19% TVA

livrare-10-zileStoc: Livrare 30 zile

LINIE DE INSPECTIE TEHNICA PENTRU VEHICULE CLASELE A II-a SI A III-a 1. Analizor gaze MET6.1 - MAHA Aparatul pentru masurarea noxelor impresionează prin greutatea și dimensiunea redusă Timp scurt de încălzire și prin urmare, pregătire foarte rapidă pentru măsurare Analiza precisă a componentelor gazului HC, CO, CO2, O2 cu calcul lambda Funcț...

DETALIIlinie ITP completa clasa II - III


Cu o linie ITP completa clasa II - III pentru turisme și camioane de la Autocom, obții o soluție completă cu echipamente Itp, eficientă și performantă pentru dotarea oricărei stații ITP sau service auto destinat autoturismelor și camioanelor de clasă II și III. Indiferent că ești în procesul de deschidere al unei stații ITP sau vrei să modernizezi dotările existente din atelierul tău, Autocom este gata oricând să-ți ofere consultanță specializată și echipamente de înaltă calitate pentru a-ți atinge obiectivele.

Modelele de linii ITP complete clasa II - III sunt alegerea ideală pentru stațiile ITP și service-urile auto care efectuează inspecții tehnice periodice pentru turisme și camioane, iar asta pentru că includ toate echipamentele de care ai putea avea nevoie în cadrul verificărilor și analizelor.

Indiferent că este vorba despre echipamente de testare a emisiilor, standuri de frână, detectoare de jocuri, aparate reglat faruri sau alte instrumente necesare în procesul de inspecție tehnică, la Autocom vei obține un pachet complet. Astfel, prin achiziția unei linii ITP complete clasa II - III autoturisme și camioane vei beneficia de un set de dotări performante și eficiente care îți vor oferi toate funcțiile necesare pentru o inspecție ITP profesională.

Înțelegem că procesul de dotare și autorizare a unei stații ITP poate fi unul complex și dificil. Tocmai de aceea, echipa noastră de experți îți va sta mereu alături pentru a-ți oferi consultanță specializată, ghidându-te prin etapele necesare pentru a te asigura că echipamentele tale corespund standardelor și reglementărilor în vigoare. Vom fi alături de tine de la început până la final, asigurându-ne că vei obține o stație ITP profesională, performantă și eficientă.

Atunci când lucrezi cu Autocom poți avea certitudinea că lucrezi cu echipamente de înaltă calitate, iar acesta este cazul pentru fiecare linie ITP completă clasa II-III din oferta noastră. Misiunea noastră este să livrăm clienților numai echipamente performante, fiabile și precise, care să aibă o contribuție reală la creșterea productivității și la îmbunătățirea serviciilor lor.

Din acest motiv, ne asigurăm că toate pachetele de linii ITP complete clasa II-III autoturisme și camioane pe care le comercializăm sunt fabricate din materiale durabile, care vor rezista cu succes la testul timpului și la cele mai dure condiții de uzură.

De asemenea, selectăm echipamentele incluse în oferta noastră punând un accent special pe performanță. În consecință atunci când achiziționezi o linie ITP completa clasa II-III de la Autocom poți avea garanția că vei beneficia de cele mai avansate tehnologii disponibile, precum și de toate funcțiile de care ai nevoie pentru a desfășura inspecții tehnice riguroase și pentru a oferi servicii de calitate clienților tăi.


Echipametele comercializate de noi pentru linii ITP complete clasa II - III sunt proiectate pentru a se conforma celor mai recente standarde și reglementări din domeniul inspecțiilor tehnice periodice. Astfel, poți avea încredere că vei realiza inspecții conforme și că vei respecta cerințele legale în ceea ce privește siguranța și funcționalitatea autoturismelor și camioanelor.

Optând pentru o linie ITP complete clasa II - III turisme și camioane de la Autocom, vei putea oferi servicii de înaltă calitate clienților tăi, îndeplinind toate cerințele legale și asigurând securitatea tuturor autovehiculelor care trec pragul atelierului tău. Astfel, investiția în aceste echipamente performante și eficiente te va ajuta să-ți crești încasările, să-ți dezvolți afacerea și să te diferențiezi în piața competitivă a serviciilor auto.

Contactează-ne astăzi și vom găsi împreună soluția potrivită pentru dotarea stației ITP pe care o administrezi. Echipa noastră de experți este pregătită să te asiste în realizarea obiectivelor tale și să îți ofere soluții personalizate pentru succesul afacerii tale, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Alege linii ITP complete clasa II-III de la Autocom și ridică serviciile tale la un alt nivel!


MENIU