Presa hidraulica 20T

Preț : 1.743 LEI

inclusiv 19% TVA

Forta 20 ToneCaracteristici generalePresă hidraulică 20t, cu o unitate de acționare manuală. DATE TEHNICE Forta 20 tone Deplasarea axului cilindrului 160 mm Greutate 140 Kg Dimensiuni 950 x 600 x 1900 mm Continutul livrarii ...

DETALII

Presa hidraulica 30 Tone

Preț : 3.052 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 9

PRESĂ HIDRAULICĂ DE 30 DE TONE  Prese de atelier au multe avantaje. Mai ales, gama noastră hidraulică, cum ar fi presa hidraulică de 30 de tone . Acest lucru se datorează modului lor de funcționare, care este foarte simplu. Iată doar câteva beneficii ale presei de atelier: Economisirea costurilor . În general, o presă hidraulică este mult ...

DETALII

Recuperator ulei 90L

Preț : 981 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 5

Caracteristici generaleRecuperator de ulei cu o pâlnie, set de sonde pentru extractia si pomparea uleiului / Cu recipient Transparent 10L.Disponibil pe culoarea albastra. DATE TEHNICE Capacitate rezervor 90 litri Capacitatea maximă de evacuare 80 litri Capacitat...

DETALIIPrese hidraulice și extractoare de ulei


Cu prese hidraulice și extractoare ulei de ultimă generație, activitățile de reparații și întreținere din service-ul tău vor deveni mai ușoare, mai rapide și mai eficiente ca niciodată. Fie că operezi un service auto specializat, un atelier de reparații independent sau un mic atelier de vulcanizare, aceste echipamente auto te vor ajuta să obții rezultate remarcabile și să satisfaci toate nevoile clienților tăi cu un nivel înalt de competență și profesionalism.

Unul dintre punctele forte ale acestor echipamente auto, valabil atât pentru prese hidraulice, cât și pentru extractoare ulei, este adaptabilitatea lor la sarcina pe care trebuie să o duci la bun sfârșit. Indiferent de mărimea, tipul sau motorizarea vehiculului pe care îl ai în față, aceste echipamente pot face față tuturor provocărilor.

De la vehicule de pasageri, la vehicule comerciale sau industriale, presele hidraulice și extractoarele de ulei din gama Autocom sunt proiectate pentru a-ți oferi performanțe superioare pe o gamă largă de aplicații. Nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la compatibilitatea echipamentului cu vehiculul. Aceste echipamente pot face față cu succes oricărei situații de lucru.

Funcționalitatea și eficiența sunt cuvinte de ordine atunci când vine vorba de modelele noastre de prese hidraulice sau de extractoare ulei. O presa hidraulica profesionala este un echipament robust și puternic, care îți va permite să efectuezi operațiuni variate, precum îndreptarea caroseriilor, modificarea pieselor și a elementelor de tinichigerie, montarea și demontarea componentelor cu ușurință și siguranță.

Datorită sistemului lor hidraulic avansat, cu ajutorul unor prese hidraulice profesionale vei putea aplica o presiune controlată pentru a obține rezultate precise și uniforme în fiecare operațiune pe care vrei să o duci la bun sfârșit.

De asemenea, modelele noastre de extractoare ulei de înaltă calitate îți permit să extragi uleiul uzat într-un mod rapid și eficient, fără a lăsa reziduuri în motor sau alte componente și fără scurgeri pe suprafața de lucru a atelierului. Acest lucru îți va economisi mult timp și efort și te va asigura că toate vehiculele părăsesc service-ul tău în cea mai bună stare de funcționare.

Investiția în prese hidraulice și extractoare de ulei aduce cu sine numeroase beneficii și avantaje pentru afacerea pe care o conduci. În primul rând, aceste echipamente îți permit să eficientizezi operațiunile de zi cu zi și să finalizezi reparațiile într-un timp mai scurt. Astfel, vei putea prelua mai multe proiecte și vei putea crește productivitatea atelierului tău. Mai mult, eficiența în servicii îți poate aduce un avantaj competitiv, ajutându-te să lucrezi mai eficient și astfel să îți consolidezi imaginea și reputația în industrie.

O calitate esențială a modelelor de prese hidraulice și extractoare ulei de la Autocom este durabilitatea lor. Aceste echipamente sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt proiectate pentru a rezista la condiții de lucru riguroase și o utilizare intensivă. Colaborând cu Autocom, vei obține echipamente de încredere, care te vor servi pe termen lung și vor asigura o rentabilitate excelentă a investiției făcute.

În plus, utilizarea de prese hidraulice și extractoare de ulei demonstrează angajamentul afacerii tale față de calitate și profesionalism. Clienții tăi vor vedea și vor aprecia eforturile tale de a utiliza echipamente de înaltă calitate în activitatea de zi cu zi, precum și nivelul crescut de curățenie din interiorul atelierului, iar asta îți va consolida imaginea și va spori încrederea lor. Astfel, vei putea oferi servicii superioare de reparații și întreținere, asigurându-te că toate vehiculele revin pe drum în cel mai scurt timp și cu performanțe îmbunătățite.

Fie că vorbim despre prese hidraulice sau extractoare ulei, aceste echipamente reprezintă instrumente indispensabile pentru service-urile auto moderne, care țin la imaginea lor și la calitatea serviciilor oferite clienților. Cu un nivel crescut de eficiență, o durabilitate superioară și o adaptabilitate pe măsură, aceste echipamente vor crește productivitatea și profesionalismul tuturor intervențiilor tale de reparații sau întreținere.

Nu rata oportunitatea de a-ți îmbunătăți afacerea și de a atrage noi clienți prin servicii superioare. Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații despre modelele de prese hidraulice și extractoare ulei de la Autocom și descoperă cum acestea pot contribui la eficientizarea afacerii tale!

MENIU