Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Platforme de ridicare

Platforma hidraulică mobila RHM STM 500

Prețul nostru: 7.735 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare mobila RHM STM 350

Prețul nostru: 8.330 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare rotativă RHM STR 2000

Prețul nostru: 11.305 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4
Nou

Platforma de ridicare RHM ST 1200

Prețul nostru: 15.470 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare RHM ST 2200

Prețul nostru: 21.420 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare RHM STD 200

Prețul nostru: 21.420 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare tandem RHM STX 2000

Prețul nostru: 35.700 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforma de ridicare RHM STT 1000

Prețul nostru: 44.030 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4
Special

Platforma de ridicare RHM STD 2000

Prețul nostru: 57.120 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Platforme de ridicare

Platforme de ridicare

Platforme de ridicare - Soluții eficiente pentru afaceri din domeniul industrial și comercial

În lumea dinamică a industriei și comerțului, eficiența și siguranța sunt prioritare în manipularea mărfurilor. Categoria noastră de platforme de ridicare răspunde acestor necesități cu o gamă variată de soluții de înaltă calitate, concepute pentru a optimiza procesele operaționale și pentru a îmbunătăți productivitatea la locul de muncă.

Modelele noastre de platforme de ridicare sunt echipamente esențiale pentru orice tip de afacere care necesită manipularea și transportul eficient al mărfurilor sau echipamentelor grele. Fie că vorbim de depozite, ateliere de producție, centre de distribuție, sau orice altă facilitate comercială, platformele de la Autocom sunt proiectate pentru a oferi o soluție robustă și fiabilă pentru orice provocare de ridicare.

Platforme de ridicare - funcții și caracteristici

Diversitate și versatilitate

Gama noastră include platforme de ridicare marfa cu capacități variate, pornind de la 1200 kg și ajungând până la o impresionantă capacitate de 4000 kg, adaptându-se astfel unei game foarte largi de aplicații industriale. Cu opțiuni care includ platforme compacte staționare și platforme foarfeca dubla, aceste sisteme oferă flexibilitate maximă în orice spațiu de lucru, fiind ideale pentru sarcini grele și voluminoase.

Siguranță și eficiență

Siguranța la locul de muncă și eficiența operațională sunt esențiale pentru menținerea unui mediu de lucru productiv și sănătos. Platformele noastre sunt echipate cu sisteme avansate de siguranță și mecanisme de control ușor de utilizat, asigurând o manipulare precisă și sigură a mărfurilor. Acest lucru reduce semnificativ riscul de accidente și leziuni, contribuind la un mediu de lucru mai sigur și mai confortabil pentru toți angajații.

Durabilitate și eficiență energetică

Construite pentru a rezista în condiții de utilizare intensă, modelele de platforme ridicare de la Autocom sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând o rezistență sporită și o lungă durată de viață pentru echipamente. Eficiența energetică este, de asemenea, un aspect cheie al designului nostru, motiv pentru care ne orientăm către sisteme care minimizează consumul de energie și costurile operaționale asociate.

Personalizare și suport tehnic

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice, motiv pentru care îți oferim opțiuni de personalizare pentru fiecare platforma de ridicare comercializată. Echipa noastră de experți este pregătită să te asiste în alegerea soluției perfecte, oferindu-ți suport tehnic de excepție și consultanță în materie de implementare și utilizare optimă a echipamentelor de care ai nevoie.

Investiția care impulsionează productivitatea

Alegând platforme ridicare de la Autocom, investești în eficiență, siguranță și durabilitate. Această tehnologie avansată de ridicare este concepută să sprijine afacerea ta în atingerea obiectivelor operaționale, îmbunătățindu-ți productivitatea și eficiența în manipularea materialelor și echipamentelor cu care lucrezi. Cu o gamă variată de modele adaptate pentru orice cerință de ridicare, modelele de platforme de ridicare de la Autocom reprezintă soluția ideală pentru a-ți îmbunătăți operațiunile și a-ți asigura un avantaj competitiv în industria în care activezi.

De ce să lucrezi cu platforme de ridicare 

Achiziția unor platforme ridicare marfa performante va asigura manipularea și transportul eficient al mărfurilor, indiferent de dimensiunea sau greutatea lor, contribuind la o gestionare mai sigură și mai rapidă a inventarului. Într-un economie în care timpul este esențial, platformele de ridicare oferă o soluție pragmatică pentru a accelera procesele de încărcare și descărcare, minimizând totodată riscul de accidente de muncă. Prin urmare, investiția în aceste echipamente de ridicare de înaltă calitate nu reprezintă doar o îmbunătățire a infrastructurii logistice, ci și un angajament față de siguranța angajaților și eficiența operațională.

Utilizarea de platforme ridicare nu numai că optimizează spațiul de stocare și facilitează accesul rapid la produse, dar contribuie și la scalarea eficientă a operațiunilor pe măsură ce cererea de pe piață crește. În esență, introducerea de platforme de ridicare în dotările afacerii tale transformă provocările logistice în oportunități, permițându-ți să răspunzi cu agilitate la nevoile în continuă schimbare ale pieței. În acest context, ele sunt mai mult decât simple unelte; sunt fundamentul pe care vei construi succesul logistic și comercial al afacerii tale.