Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Cricuri vulcanizare

Tun de aer - BeadBazooka 6L

Prețul nostru: 2.481 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 2

Cric hidraulic tip crocodil

Cric perna aer

Cricuri vulcanizare


Dacă ai nevoie de echipamente vulcanizare mai exact cricuri vulcanizare, atunci ai ajuns la locul potrivit. De la cricuri pneumatice, la cricuri hidraulice tip crocodil sau chiar cricuri hidraulice camioane, aici vei putea găsi toate echipamentele de ridicare de care ai putea avea nevoie într-un atelier de vulcanizare. Mai mult, am inclus în gama noastră de produse și un model performant de tun de aer, proiectat în mod expres pentru pomparea rapidă a aerului în timpul operațiunilor de montare (jantare) a anvelopelor.

Indiferent de modelul specific de care ai nevoie, e important să ai în vedere faptul că un cric de vulcanizare este o unealtă esențială ca si un elevator auto, de mare importanță în orice service sau atelier de reparații auto, întrucât acesta permite ridicarea și susținerea vehiculelor într-un mod sigur, stabil și foarte eficient, facilitând astfel accesul la roți și efectuarea lucrărilor de vulcanizare. Acestea sunt și foarte practice, mulțumită manevrabilității ușoare și a dimensiunii lor reduse, care le face foarte ușor de depozitat atunci când nu se află în uz.

În gama noastră de cricuri de vulcanizare, veți întâlni trei modele principale, alese pentru a acoperi un larg spectru de vehicule diferite: cricuri pneumatice, cricuri hidraulice pentru camioane și cricuri hidraulice tip crocodil. Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici și funcții, iar alegerea finală ar trebui făcută având permanent în vedere necesitățile specifice ale activității tale de zi cu zi.

Astfel, modelele de cricuri pneumatice sunt ideale pentru ridicarea rapidă și ușoară a vehiculelor de dimensiuni mici și medii. Acestea sunt echipate cu un sistem pneumatic puternic, care permite ajustarea rapidă și precisă a înălțimii de ridicare, lucru care va asigura o eficiență crescută în timpul utilizării, accelerând fiecare intervenție. Având o capacitate de ridicare de până la 3 tone, un cric pneumatic perna de aer este perfect adaptat pentru lucrările de vulcanizare la autoturisme, SUV sau vehicule comerciale de dimensiuni reduse.

Modelele de cricuri hidraulice camioane sunt concepute pentru a face față cerințelor vehiculelor grele, cum ar fi camioanele și autobuzele, remarcându-se printr-un grad superior de forță și siguranță în timpul operării. Un cric hidraulic camioane este dotat cu un puternic sistem de ridicare, a cărui capacitate poate ajunge chiar până la 80 de tone, lucru care îl face extrem de eficient în munca de reparații asupra vehiculelor grele.

Acesta permite ridicarea și susținerea vehiculelor grele într-un mod sigur și eficient, fiind dotat cu o supapă de siguranță la suprapresiune și comenzi de revenire automată pentru o securitate sporită în timpul utilizării. Datorită capacității lor impresionante, modelele de cricuri hidraulice camioane sunt ideale pentru service-urile specializate în reparații asupra vehiculelor de mare tonaj. Modelele de cricuri hidraulice tip crocodil sunt o soluție versatilă și practică pentru lucrările de vulcanizare la diverse tipuri de vehicule. Aceste cricuri sunt dotate cu brațe lungi și flexibile, care permit accesul ușor la punctele de ridicare ale vehiculului, indiferent de configurația acestuia. Cu o construcție robustă și rezistență la sarcini grele, un cric hidraulic tip crocodil este o soluție ideală pentru atelierele de reparații auto care deservesc o varietate de vehicule, de la autoturisme mici și SUV-uri la dube de transport și autoutilitare.

În plus, la Autocom vei putea găsi și tunuri de aer performante, concepute pentru pomparea șoc a aerului în timpul montării anvelopelor. Astfel, un tun de aer profesional este o unealtă foarte eficientă, care vine în completarea cricurilor de vulcanizare, pentru a te ajuta să crești eficiența operațiunilor tale, precum și diversitate clienților pe care atelierul tău îi deservește.

Cu ajutorul unui tun de aer profesional vei putea să lucrezi mai rapid, mai confortabil și în același timp, mai precis în timpul procesului de montare a pneurilor, putând opera fără dificultăți atât asupra anvelopelor de autoturisme, autoutilitare și camioane, cât și asupra anvelopelor tubeless sau Run Flat.

Indiferent de tipul de cric de vulcanizare pe care îl alegi, atunci când lucrezi cu Autocom vei putea avea convingerea că lucrezi cu echipamente fabricate din materiale de înaltă calitate, dotate cu tehnologii avansate care vor asigura un nivel superior de performanță, durabilitate și siguranță în timpul utilizării.

Modelele de cricuri vulcanizare pe care le comercializăm sunt soluția ideală pentru service-uri și ateliere de reparații auto. Performanța, calitatea, siguranța și ușurința în utilizare caracterizează fiecare model pe care îl oferim. Investiția într-un cric de vulcanizare profesional îți va aduce multiple beneficii, crescând eficiența și productivitatea intervențiilor tale de vulcanizare, cu un impact puternic asupra productivității și profitabilității atelierului pe care îl conduci. Alege calitatea modelelor noastre de cricuri vulcanizare și te vei bucura de rezultate superioare în fiecare zi.