Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Masina spalat roti

Masina spalat roti Reihmann RHM 850 P

Prețul de listă: 54.500 Lei

Prețul nostru: 46.870 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina spalat roti Reihmann RHM 850 B

Prețul de listă: 57.094 Lei

Prețul nostru: 49.595 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina spalat roti Reihmann RHM 850 T

Prețul de listă: 58.391 Lei

Prețul nostru: 51.230 Lei

Stoc Stoc: 1

Aparat spalat roti

Spalare roti vulcanizare

Masini spalat roti


Lucrează mai rapid și mai eficient cu o masina spalat roti de la Autocom, o soluție profesională pentru curățarea roților automobilelor. Alege un furnizor de încredere în industria echipamentelor auto dar si echipamente vulcanizare specializat în comercializarea de mașini de spălat roți destinate service-urilor și atelierelor de reparații auto. Fie că operezi un service auto sau un atelier de vulcanizare, aici vei găsi cu siguranță o mașina de spălat roți potrivită pentru nevoile tale, care te va ajuta să obții rezultate excelente de fiecare dată.

Cu ajutorul unei masini spalat roti profesionale vei putea executa o curățare profundă și eficientă a roților tuturor automobilelor cu care lucrezi. Acestea sunt proiectate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea, praful, precum și orice alte reziduuri acumulate pe suprafața roților, lăsându-le strălucitoare și impecabile. Indiferent de tipul de roată sau de gradul de murdărie, modelele de mașini spălat roți de la Autocom vor face față cu succes oricărei provocări.

Am ales cu foarte mare atenție fiecare mașină de spălat roți inclusă în gama Autocom, ca să ne putem asigura că toți clienții noștri vor beneficia de o experiență de curățare superioară, care să le faciliteze munca în atelier și să accelereze fiecare intervenție de lucru.

Tocmai de aceea, modelele de masini spalat roti comercializate de Autocom ies în evidență atât prin nivelul lor de performanță și funcționalitatea lor superioară, cât și prin gradul lor crescut de durabilitate și de viteză de lucru.

Aceste masini de spalat roti sunt proiectate după un design ergonomic și compact pentru a fi ușor de utilizat și de manevrat, chiar și cu un training minimal. Designul lor ergonomic îți va permite un acces facil la toate componentele roții, asigurând o curățare completă și uniformă, iar interfața lor intuitivă va simplifica și va accelera întregul proces de lucru.

Fiecare mașină de spălat roți este echipată cu sisteme avansate de spălare, inclusiv duze de înaltă presiune și perii speciale pentru a asigura o curățare eficientă și fără efort pe întreaga suprafață a roții. Aceste sisteme garantează îndepărtarea completă a murdăriei și reziduurilor, lăsând roțile strălucitoare, cu un aspect impecabil, ca nou.

De asemenea, aceste mașini spălat roți sunt dotate cu comenzi simple și ușor de utilizat, care permit operatorului să regleze presiunea apei și a detergentului în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei roți. Acest lucru te va ajuta să obții în mod constant rezultate optime în funcție de tipul roților, dar și a gradului lor de murdărie.

Durabilitatea și calitatea echipamentelor este o preocupare constantă pentru noi. Din acest motiv, depunem toate eforturile necesare pentru a aduce în fața ta numai produse de înaltă calitate, care vor trece cu succes testul timpului. Astfel, modelele noastre de masini spalat roti sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensă într-un mediu de service auto și pentru a te servi pe termen lung. Vei putea conta pe acestea să îți ofere performanțe constante și fiabilitate de încredere.

Înțelegem importanța unei întrețineri ușoare și eficiente. Tocmai de aceea modelele noastre de mașini de spălat roți sunt concepute pentru a fi ușor de întreținut, cu componente și piese accesibile care vor asigura o funcționare continuă, lipsită de orice probleme sau defecțiuni.

Indiferent de dimensiunea atelierului tău sau de necesitățile sale specifice, la Autocom vei găsi cu siguranță o mașină spălat roți performantă, care să opereze rapid și eficient, îmbunătățind productivitatea activității tale de zi cu zi. Această investiție te va ajuta să oferi servicii superioare clienților tăi și să te diferențiezi de concurență, dezvoltându-ți afacerea atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de mașini de spălat roți și vom găsi împreună soluția potrivită pentru service-ul tău!