Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Elevatoare 1 coloane

Autocom – Mobile Spot Lift

Prețul nostru: 8.000 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 3

REIHMANN RHM 155 - 4 Coloane Mobile

Prețul de listă: 140.940 Lei

Prețul nostru: 117.450 Lei

Stoc Stoc: 4

Elevatoare coloane Mobile

Elevator Camioane

Elevatoare 1 coloana

Un elevator 1 coloana este o soluție compactă și eficientă pentru ridicarea vehiculelor în orice service auto care lucrează cu autovehicule diversificate, fiind eficiente atât pentru ridicarea sarcinilor ușoare, cât și a sarcinilor foarte grele. Cu o experiență vastă în domeniu, Autocom se specializează în comercializarea de elevatoare 1 coloana de înaltă calitate, oferindu-ți soluții de ridicare sigure și convenabile pentru service-ul tău indiferent de dimensiuni sau de autovehiculele cu care lucrezi.

Modelele de elevator auto cu o coloană sunt proiectate pentru a optimiza spațiul de lucru, fiind ideale pentru atelierele auto cu o suprafață limitată, dar și pentru atelierele care lucrează cu autovehicule grele, de mari dimensiuni. Acestea ocupă un spațiu minim pe podea și sunt ușor de manevrat în jurul vehiculelor, în special atunci când ai nevoie să ridici unul foarte greu, de mari dimensiuni.

Una dintre cele mai importante particularități ale modelelor de elevatoare 1 coloana este capacitatea acestora de a opera în mod sincronizat, calitate care le diferențiază de toate celelalte modele de elevatoare auto. Datorită acestei calități, elevatoarele cu 1 coloană sunt capabile să ridice greutăți și vehicule de dimensiuni mult mai mari, în cele mai bune condiții de siguranță.

Luate individual, modelele de elevatoare 1 coloana nu se remarcă printr-un nivel foarte crescut de forță, însă atunci când operează în tandem capacitatea acestora crește exponențial, lucru care le face extrem de versatile și eficiente, în special pentru atelierele care lucrează cu vehicule grele. În plus, acestea sunt mobile și pot dispuse în orice configurație este necesară, astfel că sunt foarte eficiente în ridicarea autovehiculelor cu dimensiuni atipice, care nu pot fi ridicate cu modelele obișnuite de elevatoare auto.

Astfel, prin achiziția de elevatoare 1 coloană vei beneficia de mai mult spațiu pentru alte activități și intervenții în service-ul tău, îmbunătățind fluxul de lucru și eficiența generală a acestuia, însă fără să sacrifici capacitatea de a ridica în siguranță autovehiculele asupra cărora lucrezi .

Unul dintre avantajele majore ale modelelor de elevatoare cu o coloană este versatilitatea lor. Acestea pot ridica o varietate de vehicule, de la autoturisme ușoare și SUV-uri până la furgonete, camioane, autocare sau chiar vehicula agricole grele. Indiferent de dimensiunea și greutatea vehiculului, modelele de elevatoare 1 coloana profesionale de la Autocom vor face față cerințelor tale, oferindu-ți o ridicare sigură și stabilă atunci când ai nevoie.

Calitatea și siguranța sunt prioritățile noastre. Tocmai de aceea fiecare elevator 1 coloana profesional pe care îl comercializăm este proiectat și construit după cele mai exigente standarde de calitate și siguranță. Aceste elevatoare 1 coloana sunt dotate cu sisteme avansate de blocare și siguranță, care asigură o funcționare fiabilă și protecție maximă pentru mecanici și pentru vehiculele ridicate cu ele.

De asemenea, fiecare elevator 1 coloană din oferta noastră este testat și verificat cu maximă rigoare astfel încât să ne putem asigura că răspunde tuturor cerințelor și normelor de siguranță din industria auto.

La Autocom vei găsi numai elevatoare 1 coloană performante, construite pentru durabilitate și pentru un grad sporit de securitate. Fabricate din materiale de înaltă calitate și rezistente la uzură sau coroziune, modelele de elevatoare 1 coloană de la Autocom reprezintă o investiție sigură și rentabilă atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Aceste elevatoare 1 coloana performante sunt o soluție compactă, versatilă și sigură pentru ridicarea unei largi varietăți de vehicule în atelierul tău de reparații, iar asta în cele mai bune condiții de siguranță. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de elevatoare cu o coloană și pentru a găsi împreună soluția perfectă pentru service-ul tău