Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Elevator Auto

Nu există produse active în această categorie.

Elevator 2 coloane

Elevator vulcanizare

Elevatoare auto


Îți punem la dispoziție o gamă variată de elevatoare auto, capabile să răspundă în mod eficient tuturor cerințelor unui service auto. Printre produsele noastre sunt incluse elevatoare 2 coloane cu o capacitate de ridicare cuprinsă între 4 tone și 7 tone, perfect adaptate pentru lucrul la autovehicule de dimensiuni mici și medii, precum autoturisme, SUV-uri, microbuze și chiar camioane ușoare.

Pentru profesioniștii care oferă servicii de vulcanizare, Autocom pune la dispoziție elevator vulcanizare, special conceput pentru această activitate, având o înălțime de ridicare de până la 1m, perfecte pentru atelierele cu un volum mare de lucru care necesită o viteză crescută de operare.De asemenea, pentru atelierele de reparații auto care oferă servicii de reglaje de direcție, Autocom oferă elevatoare 4 coloane pentru reglaj geometrie directie roți auto si camioane proiectate pentru a opera în tandem cu toate tipurile de aparate geometrie roți. Totodată, modelele de elevatoare 4 coloane de la Autocom pot fi utilizate cu succes și pentru intervenții asupra vehiculelor de tonaj mediu, precum furgonetele de transport, microbuzele, autoutilitarele și camioanele ușoare cu o capacitate ce poate urca chiar până la 7 tone.

În plus, pentru a adresa nevoia de economisire a spațiului a unora dintre clienții săi, Autocom include în oferta sa o serie de elevatoare ingropate pe cilindru, care permit ridicarea autovehiculelor fără a ocupa mult spațiu în atelierul de lucru.

Autocom oferă și modele de elevatoare 1 coloana, special concepute pentru ridicarea camioanelor și a altor tipuri de vehicule grele, datorită capacității lor de a opera sincronizat.

Toate modele de elevatoare auto sunt disponibile la prețuri avantajoase, iar clienții pot achiziționa echipamentele în rate, pentru a-și ușura procesul de plata. De asemenea, clienții Autocom pot beneficia, la cerere, de servicii de transport și montaj pentru echipamentele achiziționate, acestea fiind însoțite de un dosar ISCIR care garantează siguranța și fiabilitatea produselor.

Întreaga gamă de elevatoare auto este formată din echipamente de înaltă calitate, care au fost testate și verificate la cele mai riguroase standarde,
pentru a asigura o funcționalitate optimă chiar și în cele mai dure condiții de lucru. Fiecare elevator auto vine însoțit de un manual de instrucțiuni de utilizare și de întreținere, astfel încât să poată fi asigurată buna sa funcționare pentru mulți ani de zile.

În plus, Autocom se preocupă în mod activ de nevoile clienților săi și le oferă acestora posibilitatea personalizării modelelor de elevatoare auto achiziționate. Astfel, clienții pot solicita modificări sau adăugiri la produsele standard, în funcție de nevoile lor specifice.

Pe lângă echipamentele menționate anterior, Autocom oferă clienților săi și servicii de mentenanță și reparații pentru elevatoare auto, asigurând astfel buna lor funcționare și o durată de viață mai îndelungată. Serviciile sunt efectuate de personal calificat, cu ani de experiența și cunoștințe solide în domeniu.

Modelele de elevatoare auto oferite de compania REIHMANN sunt soluții excelente pentru orice tip de service-uri auto, ateliere mecanice sau vulcanizari. Acestea sunt echipamente fiabile și robuste, de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de performanță și siguranță la fiecare utilizare.