Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Piese Elevatoare Auto

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 18

Prețul nostru: 52 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 23

Prețul nostru: 65 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 53

Prețul nostru: 78 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 37

Prețul nostru: 78 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 80

Prețul nostru: 104 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Tampoane Cauciuc 160 x 120 x 100

Prețul nostru: 130 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Cabluri otel REIHMANN RHM 242 M1A

Prețul nostru: 778 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Cabluri otel REIHMANN RHM 242 A

Prețul nostru: 778 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Piese Elevatoare

Componente Elevatoare

Piese și accesorii


Autocom este furnizorul ideal pentru orice fel de piese și accesorii elevatoare auto de care ai putea avea nevoie pentru echipamentul pe care l-ai achiziționat. Aici poți găsi orice componentă necesară pentru a efectua reparații sau revizii asupra unuia dintre modelele de elevatoare auto care se regăsesc în oferta noastră de produse. Indiferent de necesitățile tale specifice, la Autocom poți alege dintr-o gamă completă de piese și accesorii de înaltă calitate, care te vor ajuta să menții și să îmbunătățești performanța și funcționarea elevatorului tău.

Printre produsele noastre se numără numeroase modele de motor cu pompa hidraulica, acesta fiind o componentă esențială pentru funcționarea eficientă a unui elevator auto. Îți punem de asemenea la dispoziție și o serie de modele de vase de expansiune pentru pompa hidraulica, care vor asigura o funcționare fără deficiențe a echipamentului, prevenind eventualele defecțiuni ale acestuia.

Pentru panoul de comandă al elevatorului cu deblocare electrică automată, vei putea alege la Autocom dintr-o gamă variată de panouri de comandă pe 24 volti. În plus, pentru cei care preferă deblocarea manuală, includem în oferta noastră și panouri de comandă dedicate către acest scop.

Pentru a te asigura că elevatoarele tale cu două sau patru coloane funcționează corect și în siguranță, îți oferim cabluri din otel special concepute pentru egalizarea brațelor de ridicare. Aceste cabluri din otel pentru egalizare brate elevatoare sunt deosebit de rezistente și durabile, garantând un echilibru optim și o siguranță sporită a elevatorului.

În plus, pentru protejarea tuturor autovehiculelor cu care lucrezi, îți punem la dispoziție o serie de modele de tampoane din cauciuc pentru discurile de calare, care vor elimina riscul daunelor, zgârieturilor și a oricăror defecțiuni. Aceste tampoane din cauciuc absorb șocurile și protejează vehiculul în timpul manevrelor de ridicare și coborâre.

De asemenea, la Autocom vei putea găsi numeroase tipuri de limitatoare de inaltime, discuri rotative reglabile pe filet sau cilindri hidraulici pentru toate modelele de elevatoare auto pe care le comercializăm. Aceste componente esențiale contribuie la funcționarea corectă și sigură a elevatorului și cresc considerabil durata de viață a acestuia, economisindu-ți nu doar bani, ci și timp și efort, ori de câte ori te confrunți cu o defecțiune sau o problemă la echipamentul tău.

Mai mult, pentru a asigura un nivel crescut de eficiență, precizie și viteză de lucru pentru elevatorul tău, am introdus în stocul nostru și supape de presiune, patine culisare și garnituri cilindri, care te vor ajuta să menții echipamentul tău în cei mai buni parametri de funcționare. Aceste piese de schimb de înaltă calitate asigură etanșeitatea și funcționarea optimă a sistemului hidraulic al elevatorului, lucru ce va avea un impact puternic asupra eficienței și duratei sale de viață.

Indiferent de cerințele tale specifice, Autocom este aici să te ajute să găsești ușor și rapid modelele de piese și accesorii elevatoare de care ai nevoie pentru echipamentul tău, indiferent de marca sau modelul acestuia. Atunci când lucrezi cu Autocom vei putea mereu convingerea că beneficiezi de produse de înaltă calitate, iar datorită experienței noastre îndelungate, ne putem asigura că elevatorul tău funcționează la capacitate maximă și în cele mai bune condiții de siguranță.