Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Elevator auto

Nu există produse active în această categorie.

Elevator 2 coloane

Elevator 4 tone

Autocom îți pune la dispoziție o gamă variată de elevatoare auto, performante, eficiente și sigure, capabile să răspundă tuturor cerințelor și necesităților unui service auto profesionist. Printre produsele noastre includem o largă diversitate de modele diferite de fiecare dintre ele proiectat pentru a te ajuta să lucrezi mai rapid și mai confortabil, indiferent de natura activității tale. 

Fie că e vorba despre reparații auto, intervenții de mentenanță, reglaje, vulcanizare sau chiar tinichigerie, elevatoarele noastre îți asigură acces optim, în deplină securitate la fiecare componentă a vehiculelor cu care lucrezi. Cu o largă varietate de modele specializate, la Autocom vei găsi numai elevatoare auto profesionale, proiectate pentru a satisface nevoile oricărui atelier, maximizându-i productivitea și asigurarând un flux de lucru impecabil.

Elevatoare auto adaptate la vehiculele cu care lucrezi

Modelele noastre de elevatoare auto 2 coloane au o capacitate de ridicare cuprinsă între 3 tone și 7 tone, lucru care le face perfect adaptate pentru intervenții asupra autovehiculelor de dimensiuni mici și medii, precum autoturisme, SUV-uri, microbuze și chiar unele modele de camioane ușoare.

În cazul intervențiilor de reparații asupra vehiculelor medii și mari, la Autocom vei putea alege între numeroase modele de elevatoare auto 4 coloane proiectate pentru a opera cu diferite sarcini, precum microbuze, camioane ușoare, autoutilitare sau autospeciale, precum și unele modele de vehicule agricole.

De asemenea, în cazul vehiculelor ușoare sau cu dimensiuni reduse, Autocom îți pune la dispoziție o serie de modele de elevatoare 1 coloana, care pot fi utilizate atât individual, pentru a ridica o sarcină ușoară, cât și în tandem, în grupuri de 2, 4 sau chiar 6, pentru a ridica în siguranță cele mai grele vehicule. 

Nu în ultimul rând, pentru cei care lucreză cu autoturisme cu un profil foarte jos sau necesită o mobilitate sporită și o flexibilitate de lucru crescută, oferta noastră de elevatoare ingropate reprezintă soluția ideală, acestea fiind proiectate pentru a se retrage la nivelul solului atunci când nu se află în uz. 

Elevatoare auto pentru orice activitate de service

Înțelegem că fiecare service are nevoi unice, de aceea îți oferim o serie de modele diferite de elevatoare auto pentru a răspunde tuturor provocărilor cu care te confrunți. Pentru reparații rapide și eficiente, elevatoarele noastre cu două coloane îți oferă acces complet la vehicul, în timp ce modelele cu patru coloane asigură un grad înalt de stabilitate și suport pentru vehiculele mai grele. Dacă spațiul este o prioritate, elevatoarele tip foarfecă îți oferă flexibilitate maximă, iar cele îngropate economisesc spațiul în mod eficient, oferind în același timp acces sigur la șasiul vehiculului. 

Elevatoare auto pentru reparații și mentenanță

În cazul intervențiilor de reparații și mentenanță auto puține echipamente pot rivaliza cu popularele elevatoare auto 2 coloane, acestea fiind proiectate în mod expres pentru a opera rapid și eficient, dar și pentru a economisi pe cât posibili spațiul de lucru din atelier. Cu ajutorul lor vei putea să accelerezi fiecare operațiune de lucru și să îmbunătățești considerabil productivitatea service-ului tău.

Elevatoare auto pentru vulcanizare

Pentru profesioniștii care oferă servicii de vulcanizare, Autocom pune la dispoziție elevatoare vulcanizare, special concepute pentru această activitate, având o înălțime de ridicare de până la 1m, perfecte pentru atelierele cu un volum mare de lucru care necesită o viteză crescută de operare.

Elevatoare auto pentru reglaje de direcție

De asemenea, pentru atelierele de reparații auto care oferă servicii de reglaje de direcție, Autocom oferă elevatoare 4 coloane pentru reglaj geometrie directie roți auto si camioane proiectate pentru a opera în tandem cu toate tipurile de aparate geometrie roți.

Totodată, modelele de elevatoare 4 coloane de la Autocom pot fi utilizate cu succes și pentru intervenții asupra vehiculelor de tonaj mediu și mare, precum furgonetele de transport, microbuzele, autoutilitarele și camioanele ușoare având o capacitate ce poate urca chiar până la 7 tone.

Elevatoare auto economice cu spațiul

În plus, pentru a adresa nevoia de economisire a spațiului a unora dintre clienții săi, Autocom include în oferta sa o serie de elevatoare ingropate pe cilindru, care permit ridicarea autovehiculelor fără a ocupa mult spațiu în atelierul de lucru. Autocom oferă și modele de elevatoare 1 coloana, special concepute pentru ridicarea camioanelor și a altor tipuri de vehicule grele, datorită capacității lor de a opera sincronizat. Acestea nu sunt doar putenice, ci și foarte eficiente din punct de vedere al economiei de spațiu, putând fi retrase cu ușurință atunci când nu se află în uz.

Elevatoare auto la cele mai bune prețuri

Toate modele noastre de elevatoare auto sunt disponibile la prețuri avantajoase, iar clienții pot achiziționa echipamentele în rate, pentru a-și ușura procesul de plata. De asemenea, clienții Autocom pot beneficia, la cerere, de servicii de transport și montaj pentru echipamentele achiziționate, acestea fiind însoțite de un dosar ISCIR care garantează siguranța și fiabilitatea produselor.

Întreaga gamă de elevatoare auto de la Autocom este formată din echipamente de înaltă calitate, care au fost testate și verificate la cele mai riguroase standarde, pentru a asigura o funcționalitate optimă chiar și în cele mai dure condiții de lucru. Fiecare elevator auto vine însoțit de un manual de instrucțiuni de utilizare și de întreținere, astfel încât să poată fi asigurată buna sa funcționare pentru mulți ani de zile.

În plus, Autocom se preocupă în mod activ de nevoile clienților săi și le oferă acestora posibilitatea personalizării modelelor de elevatoare auto achiziționate. Astfel, clienții pot solicita modificări sau adăugiri la produsele standard, în funcție de nevoile lor specifice.

Servicii complete pentru o utilizare ușoară și sigură
Pe lângă echipamentele menționate anterior, Autocom oferă clienților săi și servicii de mentenanță și reparații pentru elevatoare auto, asigurând astfel buna lor funcționare și o durată de viață mai îndelungată. Serviciile sunt efectuate de personal calificat, cu ani de experiența și cunoștințe solide în domeniu.

Modelele de elevatoare auto REIHMANN oferite de Autocom sunt soluții excelente pentru orice tip de service-uri auto, ateliere mecanice sau vulcanizari. Acestea sunt echipamente fiabile și robuste, de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi operatorului un nivel ridicat de performanță și siguranță la fiecare utilizare.