Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

linie Itp Completa

Linie ITP AUTOTURISME Pachet 1 - Basic

Prețul de listă: 106.967 Lei

Prețul nostru: 89.193 Lei

Stoc Stoc: 2

Linie ITP AUTOTURISME Pachet 2 - BASIC - Pret: 17.680 € + TVA

Prețul de listă: 127.658 Lei

Prețul nostru: 104.143 Lei

Stoc Stoc: 1

Linie ITP Clasa II - Pentru canal

Prețul de listă: 143.701 Lei

Prețul nostru: 121.380 Lei

Stoc Stoc: 1

Linie ITP Camioane clasa II - III

Prețul de listă: 240.086 Lei

Prețul nostru: 200.072 Lei

Stoc Stoc: 1

Linie Itp clasa II - III

Prețul de listă: 280.886 Lei

Prețul nostru: 234.072 Lei

Stoc Stoc: 1

Linie ITP · CAMIOANE MAHA

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

linie Itp Clasa II

linie Itp Clasa III

Linii ITP complete


Alege din gama noastră de linii ITP complete un set complet de echipamente și instrumente necesare pentru efectuarea inspecțiilor tehnice periodice (ITP) ale autovehiculelor. La Autocom, înțelegem importanța unei inspecții precise și eficiente pentru siguranța rutieră și conformitatea legală, de aceea oferim soluții complete și de înaltă calitate pentru service-urile auto.

Fie că operezi un atelier de reparații auto sau o stație ITP dedicată, la Autocom vei găsi linii ITP complete, deopotrivă performante și eficiente, care te vor ajuta să efectuezi inspecțiile tehnice periodice într-un mod eficient și profesionist, pentru a emite diagnostice cât mai exacte asupra tuturor parametrilor testați.

Astfel, indiferent că ai nevoie de linii ITP autoturisme sau linii ITP camioane, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă de echipamente performante, de un înalt nivel de calitate, care te vor ajuta să îmbunătățești precizia și calitatea tuturor măsurătorilor tale.

O linie ITP completa de la Autocom include o largă varietate de echipamente care îți vor permite să efectuezi o serie de măsurători și operațiuni diferite, toate acestea fiind incluse într-un singur pachet. Aceste linii ITP complete conțin:

Detectoare jocuri articulații Un detector jocuri articulații îți va permite să verifici și să analizezi suspensiile autovehiculelor într-un mod precis și exact. Platformele noastre sunt concepute pentru a rezista la greutățile autovehiculelor și sunt dotate cu senzori avansați pentru a te asigura de acuratețea măsurătorilor.

Analizoare gaze Un analizor opacimetru turometru este un echipament de înaltă calitate, calibrat în mod expres pentru măsurarea emisiilor poluante. Aceste echipamente sunt esențiale pentru a verifica nivelurile de emisii ale autovehiculelor și pentru a te asigura că acestea respectă normele de mediu.

Standuri de frana Frânele eficiente sunt esențiale pentru siguranța rutieră și a pasagerilor unui vehicul, motiv pentru care un stand de frână performant nu ar trebui să lipsească din dotările unei stații ITP profesioniste. Modelele noastre de standuri frana incluse în aceste pachete îți vor permite să testezi și să verifici cu precizie eficiența sistemelor de frânare, asigurându-te că autovehiculele se află într-o stare sigură de funcționare.

Aparate reglat faruri Luminile adecvate și funcționarea corespunzătoare a farurilor sunt esențiale pentru vizibilitatea și siguranța autovehiculelor, astfel că importanța unui aparat reglat faruri nu poate fi neglijată. Tocmai de aceea, oferim în pachetele noastre de linii ITP complete echipamente specializate pentru a verifica și a ajusta farurile, testând eficacitatea acestora.

Turometre ITP Turațiile motorului spun multe despre sănătatea și parametrii de funcționare ai acestuia, motiv pentru care prezența unui turometru ITP între dotările unei stații ITP sau ale unui service auto este mai mult decât binevenită, acesta fiind foarte util pentru a efectua analize precise în cadrul inspecțiilor.

Exhaustoare gaze eșapament Orice inspecție ITP presupune operarea motorului unui vehicul, lucru care va genera emisii de noxe în cadrul atelierului. Din acest motiv, am inclus în pachetele noastre de linii ITP și exhaustoare gaze esapament care să te ajute să elimini în mod sigur și ușor toate noxele produse de vehiculele cu care lucrezi.

Toate aceste echipamente sunt selectate cu atenție de la producători de încredere și sunt proiectate pentru a-ți oferi rezultate precise și consistente. De asemenea, ne asigurăm că toate echipamentele noastre sunt fabricate în conformitate cu toate standardele tehnice și de siguranță în vigoare.

La Autocom prețuim calitatea și performanța înainte de orice. Tocmai de aceea, ne concentrăm nu doar pe furnizarea de echipamente superioară, ci și pe oferirea de servicii complete pentru clienții noștri. Oferim asistență în instalarea echipamentelor, instruire pentru utilizare și mentenanță regulată pentru a te asigura că echipamentele tale rămân în stare optimă de funcționare pe termen lung.

Indiferent de dimensiunea și necesitățile specifice ale atelierului sau stației tale ITP, Autocom este aici pentru a-ți oferi soluțiile de care ai nevoie pentru a opera eficient și profesionist. Lucrează cu linii ITP complete de la Autocom și beneficiază de toate echipamentele de care ai putea avea nevoie pentru a efectua inspecții tehnice periodice într-un mod eficient, precis și conform cu standardele în vigoare. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse și servicii și despre cum te putem ajuta să îmbunătățești operațiunile tale de zi cu zi.