Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Cric canal auto

Cric canal tip foarfeca 2,5 t

Prețul de listă: 7.848 Lei

Prețul nostru: 6.540 Lei

Stoc Stoc: 2

Cric canal suspendat RHM GH.15/5

Prețul nostru: 31.743 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Cric canal camioane REIHMANN RHM GH.30T

Prețul de listă: 39.120 Lei

Prețul nostru: 32.600 Lei

Stoc Stoc: 1

Cric canal camioane

Cric canal Reihmann Maha

Cricuri canal


Un cric canal este un instrument care nu ar trebui să lipsească dintre dotările unui service auto profesionist ca si un elevator auto. Utilizând cricuri canal în activitatea de zi cu zi vei putea îmbunătăți considerabil nivelul de precizie și profesionalism al fiecărei intervenții de reparații, mentenanță sau reglaje asupra vehiculelor care trec pragul atelierului tău.

Cu o capacitate de ridicare ce pornește de la 2 tone și care poate urca chiar până la impresionanta valoare de 30 de tone, un cric de canal este o unealtă extrem de versatilă și fiabilă, fiind perfect adaptat pentru intervenții asupra unei largi varietăți de vehicule diferite.

Fie că ai nevoie de un cric canal auto, un cric canal foarfeca sau un cric canal camioane, la Autocom vei găsi modelul de care ai nevoie, la un raport calitate-preț greu de egalat.

Prețuim calitatea înainte de orice, motiv pentru care oferta noastră de echipamente auto include cele mai performante modele de cricuri canal pe care piața le poate oferi. De asemenea, la Autocom vei găsi toate accesoriile și piesele necesare pentru întreținerea și repararea cricurilor canal achiziționate, astfel încât niciodată nu va trebui să-ți faci griji de defecțiuni sau avarii asupra acestora.

Lucrăm cu producători cu renume precum MAHA sau Reihmann pentru a-ți pune la dispoziție cele mai performante modele de cricuri canal, care să te ajute să efectuezi întotdeauna ridicări precise și sigure ale vehiculelor cu care lucrezi. Având o calitate superioară și fiabilitate, cricurile canal MAHA și Reihmann sunt recunoscute în industrie pentru performanța și durabilitatea lor, iar noi ne asigurăm că vei avea acces la piese de schimb autentice și accesorii de înaltă calitate pentru a menține noile ta le cricuri canal în stare perfectă de funcționare.

La Autocom vei găsi modele specializate de cricuri canal, fiecare din ele proiectat pentru a te ajuta să-ți duci cât mai rapid la îndeplinire intervențiile. Astfel, vei putea alege între cricuri canal tip foarfeca, extrem de utile pentru identificarea și repararea jocurilor la direcție, cricuri canal camioane fără de care nu ai putea lucra în siguranță asupra vehiculelor grele sau chiar cricuri canal suspendate, cu o înălțime de ridicare ce poate ajunge până la 1200 mm, în funcție de nevoile tale.

Autocom îți pune la dispoziție cele mai eficiente cricuri canal disponibile pe piață, care să te ajute să crești nivelul de productivitate și nivelul de profesionalism al fiecărei intervenții. Comercializăm cricuri canal cu role sau cricuri canal pe sine compatibile cu orice tip de elevator auto cu 4 coloane, oferindu-ți acces la piese de schimb și accesorii autentice. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de cricuri canal și vei beneficia de sfaturi și consultanță profesionistă în alegerea echipamentelor de care ai nevoie.