Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Alte scule

Cric pneumatic cu perna de aer 3 tone

Prețul nostru: 926 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 9

Cric hidraulic 0,5t suport motor si cutie de viteze

Prețul nostru: 1.035 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 5

Girafa, macara motor pliabila 2000 kg

Prețul nostru: 1.035 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Cric hidraulic tip crocodil 3t

Prețul nostru: 1.500 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Alte scule

Alte scule

Echipamente ridicare auto

Dacă ai nevoie de echipamente de ridicare auto pentru atelierul tău, atunci cu siguranță ai ajuns la locul potrivit. Autocom îți oferă o gamă largă și foarte variată de opțiuni care te vor ajuta în orice operațiuni de service și reparații ale vehiculelor pe care le desfășori. Astfel, indiferent de nevoile specifice ale atelierului pe care îl conduci, la Autocom vei găsi echipamente ridicare de înaltă calitate, robuste și fiabile, care îți vor permite să duci serviciile serice-ului tău la un nou nivel.

Cricuri canal și cricuri pernă de aer pentru o ridicare rapidă 

Pentru orice intervenție care necesită ridicarea vehiculului, îți punem la dispoziție o varietate de cricuri canal și cricuri perna de aer, ambele modele fiind soluții eficiente, rapide și, mai presus de toate, sigure pentru operator. Cricul de canal este conceput pentru a opera ca o platformă stabilă și solidă pentru ridicarea vehiculului, asigurându-te că poți efectua intervenții în siguranță la nivelul dorit. Cricul pernă de aer este o alternativă versatilă, care utilizează presiunea aerului pentru a ridica rapid și ușor vehiculul, oferindu-ți flexibilitate și eficiență în timpul lucrărilor.

Intervenții de dejantare eficiente cu un cric vulcanizare

Pentru operațiunile de schimbare a anvelopelor, poți opta pentru un cric vulcanizare, care va facilita aceste intervenții, ajutându-te să reduci durata de lucru și să crești nivelul de calitate al acestor servicii. Diferitele modele de cricuri vulcanizare de la Autocom îți vor permite să ridici și să susții vehiculul în timp ce înlocuiești sau repari anvelopele, oferindu-ți un control precis și sigur pe durata întregului proces.

Macara girafa pliabila pentru reparații de calitate asupra motorului 

Pentru intervențiile asupra motorului sau asupra cutiei de viteze, poți opta pentru o macara girafa pliabila, proiectată în mod expres pentru a susține și a ridica aceste componente grele ale vehiculului. Acest echipament compact și ușor de manevrat îți va permite să extragi și să reintroduci motoarele sau cutiile de viteze în vehicul, oferindu-ți o soluție convenabilă și eficientă pentru lucrările de înaltă complexitate.

Astfel, o macara girafa pliabilă asigură stabilitatea și securitatea componentelor ridicate în timpul lucrărilor, permițându-ți să efectuezi intervenții cu ușurință și precizie, întotdeauna în deplină siguranță. Mai mult, datorită capacității de sale de pliere, o macara girafa pliabila va ocupa un spațiu redus în atelierul de lucru și nu va incomoda activitatea curentă atunci când nu este utilizată.

De ce să alegi echipamente ridicare auto de la Autocom

Indiferent de tipul de intervenție sau reparație pe care dorești să o duci la bun sfârșit, la Autocom vei avea mereu la dispoziție o gamă completă de echipamente de ridicare și susținere auto deopotrivă performante și eficient. Aceste echipamente ridicare auto îți vor oferi un nivel crescut de siguranță, calitate și eficiență în timpul intervențiilor, ajutându-te să obții rezultate excelente în fiecare operațiune pe care o desfășori.