Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Elevator auto foarfeca

Reihmann foarfeca 2.7 tone

Prețul nostru: 9.600 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Elevator auto tip foarfeca RHM S32

Prețul nostru: 17.978 Lei

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Elevator dublu Foarfeca REIHMANN RHM S32 DPL

Prețul de listă: 32.000 Lei

Prețul nostru: 28.500 Lei

Stoc Stoc: 4

Elevator dublu Foarfeca REIHMANN RHM S36

Prețul de listă: 37.659 Lei

Prețul nostru: 30.519 Lei

Stoc Stoc: 4

Elevator auto tip foarfeca montaj incastrat RHM S36U

Prețul de listă: 39.676 Lei

Prețul nostru: 30.520 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator auto tip foarfeca montaj la suprafata RHM S40

Prețul de listă: 45.344 Lei

Prețul nostru: 34.880 Lei

Stoc Stoc: 3

Elevator auto tip foarfeca montaj incastrat RHM S40U

Prețul de listă: 45.344 Lei

Prețul nostru: 34.880 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator foarfeca directie RHM S45

Prețul de listă: 72.485 Lei

Prețul nostru: 57.770 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator foarfeca directie RHM S55

Prețul de listă: 77.390 Lei

Prețul nostru: 63.220 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator auto tip foarfeca RHM S45H

Prețul de listă: 81.205 Lei

Prețul nostru: 65.400 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator foarfeca directie RHM S55H

Prețul de listă: 89.380 Lei

Prețul nostru: 69.760 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator auto foarfeca

Elevator auto foarfeca

Orice service auto va avea de câștigat în urma achiziției unui elevator auto foarfeca, acestea fiind echipamente folosite în mod frecvent pentru a facilita ridicarea și susținerea vehiculelor în timpul lucrărilor de reparație și întreținere. Deopotrivă performante și versatile, diferitele modele de elevatoare foarfeca sunt concepute pentru a crea un mediu de lucru sigur, dar și eficient pentru mecanici și tehnicieni, ușurându-le accesul la componentele mașinii într-un mod convenabil.

Comercializând o gamă largă de elevatoare foarfeca fiabile și performante, Autocom se angajează să livreze întotdeauna soluții de ridicare de înaltă calitate și echipamente de top pentru service-urile auto. Astfel, indiferent că operezi un mic atelier de reparații sau un service auto de mari dimensiuni, aici vei găsi cu ușurință un elevator foarfeca profesional adaptat la nevoile specifice ale afacerii tale.

Beneficiile unui elevator auto foarfeca pentru service-ul tău

Unul dintre avantajele majore ale unui elevator auto foarfeca este reprezentat de capacitatea sa de a asigura o ridicare uniformă și stabilă a vehiculelor la fiecare utilizare. Cu o forță de ridicare ce pornește de la 3 tone și care poate ajunge chiar până la 5.5 tone, modelele de elevatoare foarfeca reprezintă o soluție viabilă pentru orice service care lucrează cu autovehicule diversificate, aceste elevatoare putând susține în siguranță vehicule de diferite dimensiuni și greutăți.

Fiabilitate sporită cu un elevator auto foarfeca

Diferitele modele de elevatoare foarfecă din oferta de echipamente Autocom sunt extrem de versatile și pot fi utilizate pentru numeroase intervenții în cadrul activității dintr-un service auto. Astfel, indiferent dacă mecanicul se ocupă de schimbarea uleiului, înlocuirea anvelopelor, lucrări asupra sistemul de frânare sau orice alte operațiuni, un elevator foarfeca va permite un acces facil la partea de dedesubt a vehiculului.

Bucură-te de securitate cu un elevator foarfeca profesional

Pentru a asigura securitatea maximă a mecanicilor, dar și a vehiculelor, fiecare elevator foarfeca prezent în oferta de echipamente Autocom este proiectat și fabricat la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță. Acestea sunt dotate cu sisteme de siguranță avansate, cum ar fi dispozitive de blocare hidraulică, sisteme de control al suprasarcinii, limitatoare de cursă și sisteme de protecție împotriva căderii.

Alege un elevator auto foarfeca ușor de operat

Modelele noastre de elevatoare foarfecă profesionale sunt proiectate pentru a fi foarte ușor de utilizat, chiar și cu un training minimal. Acestea sunt echipate cu panouri de control intuitive și funcții automate pentru a facilita ridicarea și coborârea vehiculului rapid și fără efort. Mai mult, fiecare elevator foarfeca de la Autocom este prevăzut cu platforme cu aderență ridicată pentru a preveni alunecarea și a asigura o poziție stabilă a mașinii pe întreaga durată a lucrărilor.

Efciență energetică superioară cu un elevator foarfeca profesional

În ceea ce privește eficiența energetică, elevatoarele comercializate de Autocom se remarcă prin tehnologiile avansate integrate, care optimizează consumul de energie în timpul operării. Desigur, aceasta înseamnă că vei putea reduce considerabil costurile tale operaționale și impactul asupra mediului, fără a compromite calitatea și performanța echipamentelor.

Concepute atât pentru autoturisme ușoare, cât și pentru vehicule mai grele, aceste elevatoare foarfeca vor face față cu brio volumului intensiv de lucru dintr-un atelier de reparații aglomerat, oferindu-ți un nivel crescut de stabilitate și siguranță, astfel încât să poți efectua reparații complexe cu încredere.

De ce să optezi pentru un elevator auto foarfeca de la Autocom

Vrem să ne asigurăm că produsul nostru se integrează perfect în mediul de lucru al atelierului tău, motiv pentru care la Autocom vei beneficia oricând ai nevoie de expertiza echipei noastre de consultanți, care te va ajuta să alegi cel mai potrivit model de elevator foarfecă, adaptat la nevoile tale specifice.

Autocom nu doar că oferă echipamente de înaltă calitate, ci se angajează să presteze un serviciu excelent de asistență și mentenanță, la cererea clienților. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări, asistență tehnică sau service post-vânzare. Dorim să îți oferim un serviciu complet și să te ajutăm să profiți la maximum de investiția în echipamentele noastre.

De la elevatoare foarfeca portabile sau elevatoare foarfeca directie și până la elevatoare foarfeca dubla sau elevatoare foarfeca de mare capacitate, la Autocom le vei găsi pe toate, la cel mai bun raport calitate-preț.

Cu ajutorul unui elevator foarfeca de la Autocom nu vei face niciodată un compromis între preț și nivelul de performanță și siguranță al echipamentelor tale, astfel încât vei putea să lucrezi mereu eficient și sigur, indiferent de dimensiunea spațiului pe care îl ai la dispoziție.