Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Linie ITP clasa II - III

Nu există produse active în această categorie.

linie ITP clasa II - III completa

Set echipamente itp Camioane 2 - 3

Echipamente ITP

Dacă ești în căutare de echipamente ITP profesionale, performante și eficiente, atunci Autocom este partenerul de care ai nevoie. Oferta noastră include o largă varietate de echipamente ITP și pachete complete pentru dotarea unei stații ITP, toate la prețuri corecte și competitive.

Pentru echiparea unei stații ITP, Autocom îți pune la dispoziție linii ITP complete, standuri de frână, testere suspensie, detectoare jocuri și orice alte aparate necesare pentru a desfășura verificarea periodică a autovehiculelor. La Autocom vei găsi diferite modele stand frana cu role si cantar integrat proiectate pentru a cântări sarcina la motociclete clasa 1 (I), la autoturisme clasa 2 (II), precum și la camioane clasa 3 (III). De asemenea, modelele de detectoare jocuri articulatii clasa I, II și III sunt concepute pentru a verifica sistemul de suspensie și jocurile articulațiilor de la o largă diversitate de vehicule ce include motociclete, autoturisme, dube sau furgonete de transport, precum și camioane.

De asemenea, Autocom comercializează și alte echipamente importante pentru inspecții ITP, cum ar fi analizoare de gaze, opacimetre, turometre sau aparate reglat farurile. Aceste echipamente specializate asigură o verificare temeinică a tuturor vehiculelor inspectate, în conformitate cu cele mai recente standarde de calitate și siguranță.

Pentru a-ți completa linia de echipamente ITP, la Autocom vei găsi și exhaustoare gaze de esapament, care vor asigura evacuarea gazelor de eșapament produse de vehiculele verificate, protejand astfel sănătatea și siguranța tuturor celor care lucrează în stația ITP pe care o conduci.

Autocom dispune de o echipă profesionistă de ingineri cu experiență, care pot asigura, la cerere, livrarea și instalarea echipamentelor achiziționate și care pot efectua intervenții de reparații sau mentenanță, pentru a asigura buna funcționare a echipamentelor pe termen lung. De asemenea, echipa noastră de experți calificați îți va sta la dispoziție cu sfaturi și sugestii pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine și pentru afacerea pe care o conduci.

În plus, pentru a ne asigura ca echipamentele noastre sunt compatibile cu nevoile atelierului tău, îți oferim posibilitatea să ne contactezi și să afli ce dimensiuni și specificații sunt necesare pentru a construi o hala pentru statia ITP pe care vrei să o deschizi. De asemenea, la Autocom vei avea posibilitatea de a achiziționa echipamentele de care ai nevoie în rate, lucru care te va ajuta să-ți gestionezi mai bine și mai ușor bugetul.

Indiferent de nevoile afacerii tale, Autocom este aici pentru a te ajuta să găsești soluțiile potrivite pentru afacerea pe care o conduci. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și despre cum putem sa te ajutăm să îți dezvolți afacerea ITP într-un mod rapid, eficient și durabil.

Dacă ai nevoie de echipamente ITP performante sau de solutii complete pentru deschiderea unei statii ITP, Autocom este partenerul de care ai nevoie. Oferim produse și servicii de înaltă calitate, la un preț corect și competitiv, pentru a ne asigura că afacerea ta funcționează eficient și continuă să se dezvolte atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.