Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Elevator Parcare

Elevator parcare Reihmann RHM DPH2

Prețul nostru: 23.980 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Elevator masini showroom RHM S3300U

Prețul nostru: 97.200 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Elevator pentru parcare auto

Elevator 2 locuri Parcare subsol

Elevatoare parcare


Un elevator auto parcare reprezintă soluția ideală pentru optimizarea spațiului în service-urile auto și pentru creșterea capacității de stocare în siguranță a vehiculelor in parcari rezidentiale si subsoluri blocuri. Autocom se specializează în comercializarea de elevatoare parcare de înaltă calitate, punându-ți la dispoziție soluții de parcare sigure și eficiente pentru service-ul tău, indiferent de dimensiunile acestuia.

Proiectat pentru a permite parcarea pe mai multe niveluri, un elevator parcare profesional te va ajuta să economisești foarte mult spațiu în atelierul de lucru și să maximizezi numărul de vehicule stocate, fără un impact negativ asupra activității de zi cu zi. Aceasta este o opțiune excelentă pentru service-urile cu spațiu limitat, unde eficiența și utilizarea optimă a spațiului sunt esențiale.

Calitatea și siguranța sunt și vor fi întotdeauna prioritățile noastre. Tocmai de aceea, fiecare model de elevator de parcare pe care îl comercializăm este proiectat și fabricat la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță. Acestea sunt dotate cu sisteme avansate de siguranță, cum ar fi senzori de detecție a obstacolelor, dispozitive de blocare și sisteme de protecție împotriva căderii vehiculului. Totodată, fiecare elevator parcare din oferta noastră este supus unor procese avansate de testare și verificare care te pot încredința că acesta îndeplinește toate standardele de siguranță și funcționalitate din industria auto.

Unul dintre avantajele majore ale modelelor de elevatoare de parcare este eficiența lor în utilizarea spațiului. Acestea îți permit să parchezi vehiculele pe verticală, pe mai multe niveluri, lucru care optimizează spațiul disponibil în service-ul tău. În plus, ele pot fi integrate într-un sistem automatizat, permițând o gestionare ușoară și rapidă a vehiculelor pe care le găzduiesc. Această funcționalitate avansată îți va permite să economisești timp și să crești eficiența operațiunilor de parcare și de preluare a vehiculelor.

Modelele de elevatoare de parcare de la Autocom sunt concepute pentru a se adapta la diverse dimensiuni și greutăți, fiind astfel capabile să opereze cu diferite tipuri de vehicule, ce includ atât autoturisme și SUV-uri, cât și camionete sau furgonete. Astfel, vei putea gestiona o gamă variată de vehicule în service-ul tău, asigurându-te că vei putea satisface toate nevoile clienților care îți trec pragul. Autocom îți oferă o gamă variată de elevatoare parcare, personalizate pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor specifice ale atelierului tău. De asemenea, echipa noastră de experți va fi alături de tine pe tot parcursul procesului de achiziție, oferindu-ți sfaturi, sugestii și toate informațiile de care ai putea avea nevoie pentru alegerea celor mai potrivite modele și configurații de elevatoare de parcare.

În plus, ne asigurăm că toate modelele noastre de elevatoare parcare beneficiază, la cererea clienților noștri, de servicii complete de instalare și mentenanță. Echipa noastră de tehnicieni calificați te poate ajuta în instalarea corectă și sigură a elevatoarelor de parcare și îți poate oferi suport tehnic și servicii de mentenanță periodice pentru a te asigura că echipamentele funcționează în parametri optimi.

Un elevator parcare reprezintă soluția ideală pentru optimizarea spațiului și creșterea capacității de stocare a vehiculelor într-un service auto, ajutându-te să lucrezi mai ușor și mai eficient. Contacteză-ne astăzi dacă vrei să afli mai multe despre gama noastră de elevatoare parcare și vom găsi împreună soluția perfectă pentru service-ul tău auto.