Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Aparate Indreptat Jante

Aparat Indreptat Jante COMEC RSM 024

Prețul nostru: 34.600 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 1

Aparat Indreptat Jante Reihmann RHM WR26A

Prețul de listă: 43.068 Lei

Prețul nostru: 35.890 Lei

Stoc Stoc: 1

Aparat Indreptat Jante COMEC RSM 240

Prețul nostru: 38.375 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 1

Aparat roluit jante aluminiu

Indreptare jante de aluminiu

Aparate indreptat jante


La Autocom poți alege dintr-o gamă foarte variată de aparate de indreptat jante performante și eficiente, proiectate pentru a te ajuta să redai forma și funcționalitatea optimă a jantelor vehiculelor cu care lucrezi. Cu ajutorul acestora vei putea economisi clienților tăi mulți bani, ajutându-i să recupereze roțile deteriorate cu un cost mai redus, fără a fi nevoiți să investească în unele noi.

Astfel, cu ajutorul unor modele de aparate indreptat jante de la Autocom, nu doar că vei putea să diversifici oferta de servicii ale atelierului pe care îl conduci, dar vei putea să fidelizezi un număr mai mare de clienți către afacerea ta, cu un impact foarte puternic asupra dezvoltării acesteia pe termen lung.

Aparatele îndreptat jante sunt o dotare necesară pentru orice service sau atelier de reparații auto care se ocupă cu intervenții asupra roților și în special de restaurarea jantelor deteriorate. Aceste echipamente specializate îți permit să redresezi jantele strânse, să le corectezi deformările și să le readuci la forma inițială, asigurând astfel o rotație echilibrată și sigură în timpul tranzitului.

Performanța și calitatea sunt factori cheie pe care i-am avut în vedere în selecția fiecărui aparate de îndreptat jante
pe care l-am introdus în oferta noastră de echipamente. Tocmai de aceea, colaborăm numai cu producători de încredere, consacrați în industrie și alegem doar aparate indreptat jante fabricate din materiale durabile și rezistente, capabile să facă față solicitărilor intense și să livreze rezultate precise.

Astfel, indiferent de dimensiunea sau tipul jantelor pe care le manipulezi, în gama de echipamente Autocom vei găsi cu siguranță un aparat indreptat jante puternic și performant, perfect adaptat pentru specificul roților cu care lucrezi de obicei.

Flexibilitatea este o altă caracteristică importantă, care ar trebui să nu-i lipsească unui aparat îndreptat jante profesional. În consecință, am selectat o largă diversitate de modele de aparate indreptat jante ajustabile, care pot fi adaptate fără dificultăți la diferite dimensiuni și forme de jante. Fiind capabile să opereze cu jante cu un diametru cuprins între 12" și 24", acestea te vor ajuta să deservești fără dificultăți orice client care apelează la serviciile atelierului tău.

Cu ajutorul echipamentelor noastre vei putea lucra cu diverse tipuri de vehicule și jante, pornind de la autoturisme și SUV-uri și ajungând până la dube și furgonete de transport sau chiar unele modele de camioane ușoare.

Siguranța este un aspect crucial în procesul de îndreptare a jantelor, iar aparatele noastre sunt concepute având permanent în vedere acest aspect important. Sistemele lor de blocare și fixare asigură stabilitatea jantei pe parcursul întregii operațiuni de îndreptare, prevenind mișcările nedorite și asigurând un proces de lucru eficient și perfect sigur pentru operator.

Astfel, atunci când folosești un aparat îndreptat jante de la Autocom vei putea avea mereu certitudinea că intervențiile tale vor rezulta în reparații precise și fiabile, fără niciun risc de deteriorare suplimentară asupra jantelor cu care lucrezi.

Modelele noastre de aparate indreptat jante sunt, de asemenea, foarte versatile, fiind capabile să funcționeze în mod optim cu o varietate de materiale diferite, lucru care le face o adiție excelentă pentru atelierele cu o clientelă diversă.

Ușurința în utilizare este un alt avantaj al modelelor de aparate de îndreptat jante pe care le oferim. Am ales modele dotate cu interfețe și controale intuitive și ușor de manevrat care pot fi operat în siguranță chiar și cu un training minimal. Astfel, vei putea economisi mult timp și efort, lucru care îți va permite să exploatezi cât mai bine fiecare aparat indreptat jante achiziționat, transformându-l rapid într-o sursă lucrativă de venituri pentru afacerea pe care o conduci.

Service-ul și suportul tehnic sunt la fel de importante ca și echipamentele în sine. Suntem dedicați să vă oferim suport complet în utilizarea și întreținerea aparatelor de îndreptat jante. Echipa noastră de experți este disponibilă să vă ofere asistență tehnică și consultanță pentru a te asigura că beneficiezi la maximum de potențialul aparatului achiziționat.

Modelele de aparate îndreptat jante din oferta Autocom sunt cu siguranță cea mai eficientă soluție pentru service-uri și ateliere de reparații auto care doresc să ofere servicii de calitate superioară în repararea și restaurarea jantelor. Fiecare aparat indreptat jante comercializat de Autocom se remarcă printr-un nivel crescut de performanță, durabilitate și versatilitate, precum și un grad superior de siguranță în utilizare, iar aceste calități vor avea cu siguranță un impact puternic asupra productivității, a satisfacției clienților tăi, iar în ultimă instanță asupra încasărilor afacerii tale, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.