Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Compresor Aer Service Auto

Compresor aer SWAG AF200L

Prețul nostru: 4.500 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 1

Compresor aer GIS 200 litri 220V - 320l/min - (cod: AF019)

Prețul de listă: 5.755 Lei

Prețul nostru: 4.796 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Compresor aer GIS 200 litri 380v - 330 l/min (cod: AF020)

Prețul de listă: 5.886 Lei

Prețul nostru: 4.905 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Compresor aer GIS 200 litri - 380v - 500 l/min (cod: AF023)

Prețul de listă: 7.194 Lei

Prețul nostru: 5.995 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Compresor aer SWAG AF270L

Prețul nostru: 7.500 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 2

Compresor aer NEWCO N4 200L 380V

Prețul de listă: 9.036 Lei

Prețul nostru: 7.530 Lei

Stoc Stoc: 2

Compresor aer GIS 270 litri 380V - 655 l/min - (Mod: AF030)

Prețul de listă: 9.810 Lei

Prețul nostru: 8.175 Lei

Stoc Stoc: 4

COMPRESOR AER GIS 500 LITRI 380V - 1182 L/MIN - (MOD: AF043)

Prețul de listă: 18.960 Lei

Prețul nostru: 15.800 Lei

Stoc Stoc: 2

Compresor aer CECCATO 500L

Prețul de listă: 19.332 Lei

Prețul nostru: 16.110 Lei

Stoc Stoc: 1

COMPRESOR AER GIS 500 LITRI 380V - 1182 L/MIN - (MOD: AF043.15)

Prețul de listă: 21.360 Lei

Prețul nostru: 17.800 Lei

Stoc Stoc: 1

Compresor aer SWAG AF500L/10

Prețul nostru: 32.140 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

COMPRESOR AER PE SURUB GIS 300 LITRI 380V - 1000L/MIN - (MOD: GSE10/300/ES)

Prețul de listă: 42.000 Lei

Prețul nostru: 35.000 Lei

Stoc Stoc: 1

COMPRESOR AER PE SURUB GIS 500 LITRI 380V - 1500L/MIN - (MOD: GSR15/500/ES)

Prețul de listă: 59.214 Lei

Prețul nostru: 41.420 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Compresor Vulcanizare 500l

Compresor pe surub cu filtru uscator

Compresoare Aer pentru Vulcanizare si Service Auto


Orice atelier de vulcanizare profesionist detine un elevator auto dar si compresoare vulcanizare profesionale pentru a putea opera eficient. Majoritatea intervențiilor, fie ele de reparații, mentenanță sau simple reglaje asupra roților încep cu înlăturarea sau dezumflarea anvelopelor și se termină cu umflarea acestora. Mai mult, foarte multe dintre sculele și uneltele utilizate în timpul lucrului necesită și ele un compresor vulcanizare eficient pentru a putea fi operate.

Din acest motiv, compresoarele de vulcanizare reprezintă echipamente esențiale în orice atelier auto, întrucât acestea furnizează aerul comprimat necesar pentru umflarea anvelopelor și pentru funcționarea diverselor unelte pneumatice utilizate în procesele de vulcanizare.

Gama de compresoare vulcanizare de la Autocom include numeroase compresoare vulcanizare variate, cu diferite funcții și caracteristici din care poți alege un model performant perfect adaptat nevoilor și cerințelor activității de zi cu zi din atelierul pe care îl conduci.

Fiecare compresor vulcanizare prezent în gama noastră de echipamente este proiectat pentru a livra un nivel înalt de performanță și o eficiență energetică ridicată, astfel încât să te poți bucura de un grad crescut de eficacitate în cadrul tuturor intervențiilor tale. Dotate cu motoare puternice și tehnologii avansate de compresie, aceste compresoare vulcanizare asigură un flux constant de aer comprimat, cu un debit ce pornește de la 300 de litri pe minut și poate ajunge pentru unele modele chiar până la 1500 de litri pe minut.

Cu ajutorul unor compresoare vulcanizare de la Autocom vei putea asigura tot necesarul de aer pentru atelierul tău, lucru care îți va permite să desfășori o gamă largă de operațiuni de vulcanizare în cele mai bune condiții.

Cu ajutorul unui compresor vulcanizare performant nu doar că vei putea lucru mai rapid și mai ușor, dar vei putea menține un nivel constant de calitate al serviciilor tale, întrucât vei avea mereu la dispoziție un echipament fiabil și robust, pe care te vei putea baza cu adevărat.

Când vine vorba de compresoare vulcanizare, capacitatea de stocare joacă un rol foarte important. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că avem în vedere acest aspect în selecția fiecărui compresor vulcanizare inclus în gama noastră. Compresoarele noastre sunt echipate cu rezervoare încăpătoare, care pot genera un volum suficient de aer pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe în timpul lucrărilor de vulcanizare. Având capacități de stocare cuprinse între 200 și 500 de litri, aceste compresoare de vulcanizare permit utilizatorilor să lucreze fără întreruperi și să obțină rezultate de înaltă calitate, în fiecare operațiune desfășurată.

De asemenea, fiecare compresor vulcanizare din oferta noastră este prevăzut cu sisteme avansate de reglare a presiunii, permițând utilizatorilor să ajusteze presiunea aerului conform necesităților specifice ale fiecărei operațiuni de vulcanizare în parte. Această caracteristică nu doar că face aceste compresoare mult mai versatile decât alte modele, dar aduce și un nivel sporit de flexibilitate și control în procesul de lucru.

Suntem conștienți de importanța unui mediu de lucru liniștit și cât mai puțin poluat fonic în atelierele auto. De aceea, compresoarele noastre sunt concepute pentru o funcționare silențioasă, fiind proiectate pentru a genera un nivel cât mai redus de decibeli în timpul operării, lucru care la rândul său oferă angajaților și clienților un mediu de lucru, mai liniștit, mai plăcut și mai confortabil.

Durabilitatea și fiabilitatea echipamentelor noastre sunt lucruri care ne preocupă mereu. Din acest motiv, ne asigurăm că lucrăm numai cu producători de renume, care utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate de fabricație pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea fiecărui compresor de vulcanizare produs. Acestea sunt construite pentru a face față unor condiții intense de utilizare și pentru a rezista în condiții solicitante de lucru fără deficiențe în nivelul lor de performanță.

Totodată, modelele de compresoarele vulcanizare de la Autocom sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut. Fiind dotate cu interfețe intuitive și sisteme de control eficiente, operarea lor este mereu simplă și convenabilă, chiar și cu un training minimal. De asemenea, acestea nu necesită eforturi deosebite pentru putea fi menținute într-o bună stare de funcționare, lucru care le face adiții excelente pentru orice atelier cu un volum ridicat de lucru.

În plus, la Autocom vei putea găsi piese de schimb și accesorii ori de câte ori sunt necesare, astfel încât să nu fii niciodată nevoit să aștepți prea mult pentru componentele de care ai nevoie în caz de defecțiune. Astfel, colaborând cu Autocom vei beneficia mereu de sprijin în menținerea performanței și funcționalității optime a compresorului tău pe termen lung.

Indiferent de mărimea sau necesitățile specifice ale atelierului tău, la Autocom vei putea alege între numeroase compresoare de vulcanizare potrivite, perfect adaptate pentru nevoile afacerii tale. De asemenea, echipa noastră de experți te poate ajuta oricând e necesar să selectezi modelul adecvat, luând în considerare activitatea specifică a atelierului tău și tipul de lucrări de vulcanizare pe care le desfășori în mod curent.

Investiția într-un compresor vulcanizare profesional nu este doar o idee bună, ci o necesitate esențială pentru a asigura un flux de lucru eficient, o calitate superioară a serviciilor și un nivel crescut de satisfacție a clienților. Achiziționează noul tău compresor vulcanizare de la Autocom și bucură-te de un echipament de încredere, performant și durabil, care te va ajuta să maximizezi productivitatea fiecărei intervenții de vulcanizare din atelierul tău. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de compresoare de vulcanizare și pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile atelierului pe care îl conduci.