Sale

Elevator vulcanizare mobil tip foarfeca REIHMANN RHM S28

Prețul de listă: 12.000 LEI
Prețul nostru: 10.000 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 5

Capacitate de ridicare 2800 KgPutere motor pompa hidraulica 2.2 kW Caracteristici generale Elevator vulcanizare mobil tip foarfeca Rampa vulcanizare de o calitate exceptională, fiind achiziționată de vulcanizarile profesionale cu un volum mare de lucru, pentru a economisi timp și efort dar si de tinichigeriile auto datorita sistemului de calare c...

DETALII

Sale

Elevator vulcanizare REIHMANN RHM S30

Prețul de listă: 12.949 LEI
Prețul nostru: 10.791 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Capacitate de ridicare 3000 KgPutere motor pompa hidraulica 2.2 kW Caracteristici generale Elevator vulcanizare tip foarfeca Rampa vulcanizare de o calitate exceptională, fiind achiziționată de vulcanizarile profesionale cu un volum mare de lucru, pentru a economisi timp și efort. RHM S30 este folosit și de mecanicii pricepuți la schimburi de pla...

DETALII

Sale

Elevator vulcanizare RHM S32 PRO

Prețul de listă: 21.255 LEI
Prețul nostru: 16.350 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Capacitate de ridicare 3200 Kg Putere motor pompa hidraulica 3 kW Caracteristici generale Elevator vulcanizare profesionalSistem de siguranta cu deblocare automata.Rampa de preluare foarte joasa (pentru masini suspensie sport)Constructie foarte robusta, conceputa si pentru SUV - uri2 cilindrii hidraulici&n...

DETALII

Sale

Elevator vulcanizare RHM S36 PRO

Prețul de listă: 24.198 LEI
Prețul nostru: 20.165 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Capacitate de ridicare 3600 Kg Putere motor pompa hidraulica 3 kW Caracteristici generale Elevator vulcanizare profesionalSistem de siguranta cu deblocare automata.Rampa de preluare foarte joasa (pentru masini suspensie sport)Constructie foarte robusta, conceputa si pentru SUV - uri2 cilindrii hidraulici&n...

DETALII

Elevator vulcanizare AUTOCOM ATC 1030

Preț : 11.100 LEI

inclusiv 19% TVA

livrare-10-zileStoc: Livrare 30 zile

Capacitate de ridicare 3000 KgPutere motor pompa hidraulica 2.2 kW Caracteristici generale Elevator Vulcanizare 3000Kg, inaltime ridicare 1m, kit mobil inculs AUTOCOM ATC 1030 este un elevator fiabil usor de intretinut Ajuta la economisirea spatiului din atelier avand garda la sol de doar 12cm Se poate trece cu masina peste el fara ai cauza ...

DETALIIElevatoare vulcanizare


Elevatoarele de vulcanizare reprezintă o soluție excelentă pentru service-urile și atelierele de reparații auto care efectuează lucrări de înlocuire a anvelopelor. Un elevator vulcanizare profesional îți permite să ridici și să susții vehiculele într-o poziție sigură și stabilă, facilitând astfel accesul la roți și efectuarea reparațiilor necesare. Astfel, cu ajutorul unor elevatoare vulcanizare performante, vei putea lucra mai eficient și mai rapid atunci când efectuezi intervenții de reparații asupra roților sau anvelopelor, iar asta dintr-o poziție confortabilă.

Investiția într-un elevator vulcanizare de înaltă calitate îți va aduce multiple beneficii, pornind de la o creștere semnificativă a eficienței și productivității și ajungând până la îmbunătățirea siguranței din mediul de lucru și la un nivel crescut de satisfacție al clienților care apelează la serviciile tale.

Performanța și calitatea sunt aspecte esențiale pe care le-am luat în considerare în selecționarea tuturor modelelor de elevatoare vulcanizare pe care le comercializăm. Fiecare elevator vulcanizare profesional din oferta noastră este fabricat din materiale rezistente, de înaltă calitate și este proiectat pentru o capacitate de ridicare superioare și o stabilitate crescută. Indiferent de dimensiunea și greutatea vehiculelor cu care lucrezi și pe care le manipulezi, la Autocom vei găsi cu ușurință un elevator de vulcanizare potrivit pentru necesitățile atelierului tău.

Un alt aspect foarte important în alegerea unor elevatoare vulcanizare profesionale este siguranța operatorului și a vehiculelor ridicate cu acestea. Tocmai de aceea, am pus un accent special pe caracteristicile de siguranță avansate, cum ar fi sistemele de blocare automată și protecția împotriva suprasarcinii, pentru a ne asigura că toate vehiculele ridicate cu modelele noastre de elevatoare vulcanizare sunt susținute în mod corespunzător și nu există riscul de prăbușire accidentală. Astfel, atunci când utilizezi un elevator vulcanizare de la Autocom vei avea mereu garanția că poți efectua toate intervențiile tale într-un mediu sigur și fără nicio preocupare.

Modul lor facil de utilizare este un alt avantaj al modelelor de elevatoare auto  de vulcanizare din oferta noastră de echipamente auto. Comenzile intuitive, interfețele simple și ușor de operat ale elevatoarelor, precum și funcțiile avansate ale acestora facilitează manipularea și ajustarea înălțimii într-un mod convenabil și foarte rapid. Cu ajutorul acestor modele de elevatoare vulcanizare profesionale vei putea economisi mult timp și efort, lucru care îți va permite să te concentrezi mai bine pe munca propriu-zisă, cu un impact puternic asupra calității serviciilor tale.

Flexibilitatea este și ea o calitate foarte importantă și foarte necesară pentru un elevator vulcanizare profesional, motiv pentru care reprezintă un important criteriu de selecție și pentru noi. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție modele de elevatoare pentru vulcanizare deopotrivă fiabile și robuste, care pot fi utilizat cu succes pentru o largă varietate de intervenții de reparații și mentenanță.

Din acest motiv, indiferent că vrei să execuți reparații asupra roților, direcției, a șasiului sau asupra componentelor de sub capotă, modelele noastre de elevatoare vulcanizare te vor ajuta să desfășori aceste operațiuni într-un mod eficient, confortabil și, mai presus de toate, sigur, atât pentru tine cât și pentru angajații tăi.

De asemenea, e important să ai în vedere că orice colaborare sau achiziție de la Autocom îți oferă acces la întreaga expertiză a echipei noastre de profesioniști, care îți vor sta mereu la dispoziție cu toate sfaturi, sugestiile și informațiile de care ai putea avea nevoie. De la suport în alegerea elevatoarelor, până la informații despre utilizarea sau mentenanța corectă a acestora, noi suntem mereu pregătiți să ne punem cunoștințele în slujba clienților noștri.

Modelele de elevatoare vulcanizare din oferta Autocom reprezintă soluția ideală pentru orice service sau atelier de reparații auto care își dorește o îmbunătățire a productivității sale. Performanța, calitatea, siguranța sau versatilitatea sunt doar câteva dintre calitățile ce caracterizează fiecare model de elevator vulcanizare pe care îl comercializăm. Alege calitatea și fiabilitatea oferite de modelele noastre de elevatoare vulcanizare și te vei bucura de rezultate superioare în fiecare intervenție de vulcanizare desfășurată.


MENIU