Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Masina dejantat camioane

Cric hidraulic camioane 80/40 tone

Prețul nostru: 4.905 Lei

Inclusiv 19% TVA

Stoc Stoc: 4

Aparat echilibrat roti camioane RHM W TRUCK

Prețul de listă: 26.029 Lei

Prețul nostru: 21.691 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina dejantat Roti Camioane, Reihmann RHM-1426

Prețul de listă: 27.045 Lei

Prețul nostru: 25.348 Lei

Stoc Stoc: 3

Aparat echilibrat roti camioane Beissbarth MT 788

Prețul de listă: 44.963 Lei

Prețul nostru: 31.899 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina dejantat Roti Camioane, Utilaje Agricole RHM-1456 Basic

Prețul de listă: 42.545 Lei

Prețul nostru: 39.022 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina Dejantat Roti Camioane Utilaje Agricole SWAG SW-56

Prețul de listă: 52.000 Lei

Prețul nostru: 44.200 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina Dejantat Roti Camioane Utilaje Agricole RHM-1456 PRO

Prețul de listă: 49.595 Lei

Prețul nostru: 44.690 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina Dejantat Roti Camioane Beissbarth MS 70

Prețul de listă: 57.201 Lei

Prețul nostru: 46.540 Lei

Stoc Stoc: 1

Utilaj mobil dejantat Roti Camioane, Autocare, RHM-8026

Prețul de listă: 55.988 Lei

Prețul nostru: 53.083 Lei

Stoc Stoc: 1

Aparat dejantat Roti Camioane Beissbarth MS 75

Prețul de listă: 69.679 Lei

Prețul nostru: 56.604 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina Dejantat Roti Camioane Beissbarth MS 78

Prețul de listă: 107.765 Lei

Prețul nostru: 82.395 Lei

Stoc Stoc: 1

Aparat Dejantat Roti Camioane Beissbarth MS 78 RC

Prețul de listă: 111.543 Lei

Prețul nostru: 85.789 Lei

Stoc Stoc: 1

Masina Dejantat Roti Camioane Beissbarth MS 80

Prețul de listă: 136.745 Lei

Prețul nostru: 113.954 Lei

Stoc Stoc: 1

Aparat dejantat Camioane Tractoare

Dejantat camioane echipamente

Masini dejantat camioane


Dejantarea roților camioanelor este o operațiune complexă care necesită echipamente robuste și fiabile, capabile să facă față dimensiunilor și greutății acestor vehicule grele. Tocmai de aceea, Autocom îți pune la dispoziție o largă diversitate de masini dejantat camioane și echipamente vulcanizare camioane dar si elevatoare auto proiectate în mod expres pentru a satisface cerințele specifice ale service-urilor și atelierelor care lucrează cu vehicule grele.

Performanța este un factor cheie în aceste mașini dejantat camioane. Tocmai de aceea, am ales cu atenție numai echipamente de înaltă calitate, puternice și eficiente, care să poată opera chiar și cu cele mai grele tipuri de roți și anvelope. Indiferent de dimensiunea sau greutatea roților, la Autocom vei găsi aparate dejantat camioane capabile să facă față acestor provocări. Dotate cu funcții avansate și tehnologie de ultimă generație, aceste echipamente camioane performante te vor ajuta să obții rezultate precise și consistente la fiecare utilizare.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt caracteristici esențiale pentru o masina dejantat camioane, motiv pentru care ne asigură că fiecare din produsele pe care le comercializăm sunt testate și verificate la cele mai înalte standarde europene de siguranță și performanță.

Știm cât de important este ca aceste echipamente camioane să reziste în fața uzurii intensive și să îți ofere performanțe constante pe termen lung, fără grija defecțiunilor sau a accidentelor. De aceea, lucrăm doar cu producători de încredere, cu o reputație ireproșabilă, ca să putem avea certitudinea că fiecare aparat dejantat camioane din oferta noastră este proiectat și fabricat pentru a face față cerințelor și solicitărilor specifice ale acestui domeniu.

Ușurința utilizării este un alt aspect cheie pe care l-am avut în vedere în selecția modelelor de masini de dejantat camioane și echipamente vulcanizare tir din oferta Autocom. Știm că timpul este o resursă valoroasă într-un service auto, așa că ne-am asigurat că aceste echipamente camioane sunt echipate cu interfețe intuitive și ușor de operat. Comenzile ergonomice, interfețele prietenoase și funcțiile avansate care permite manevrarea ușoară a roților grele sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le vei găsi în aparatele noastre de dejantat camioane.

Scopul nostru este să îți punem la dispoziție cele mai bune soluții pentru afacerea pe care o conduci, motiv pentru care la Autocom vei beneficia de asistență și suport tehnic pe tot parcursul procesului de achiziție. Echipa noastră de experți dedicați este pregătită în orice moment să îți ofere sfaturi și sugestii potrivite pentru nevoile tale, astfel încât să poți alege o masina dejantat camioane perfect adaptată la nevoile tale specifice.

Modelele de mașini dejantat camioane de la Autocom sunt alegerea perfectă pentru service-urile și atelierele de reparații auto care lucrează cu vehicule grele. Performanța, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința utilizării sunt caracteristicile care definesc aceste echipamente camioane eficiente, proiectate pentru a trece cu brio testul timpului.

Investiția într-o mașină dejantat camioane de înaltă calitate va aduce beneficii semnificative afacerii pe care o conduci, sporind eficiența și productivitatea acesteia, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Datorită calității echipamentelor de la Autocom, vei putea profita de pe urma acestei investiții pentru mulți ani de zile.