Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Elevator 4 coloane

Elevator auto 4 coloane RHM 4.42

Prețul de listă: 28.536 Lei

Prețul nostru: 22.890 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Elevator 4 coloane RHM 4.50 BASIC

Prețul de listă: 31.130 Lei

Prețul nostru: 25.070 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Elevator 4 coloane RHM 4.50

Prețul de listă: 35.425 Lei

Prețul nostru: 27.250 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda
Deblocare automata coborare Deblocare automata coborare

Elevator 4 coloane RHM 4.50 PRO

Prețul de listă: 44.006 Lei

Prețul nostru: 34.199 Lei

Precomanda Stoc: Precomanda

Elevator 4 coloane RHM 4.40L

Prețul de listă: 47.993 Lei

Prețul nostru: 41.507 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator 4 coloane RHM 4.40LH

Prețul de listă: 72.638 Lei

Prețul nostru: 64.855 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator 4 coloane RHM 4.60

Prețul de listă: 78.408 Lei

Prețul nostru: 65.340 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator 4 coloane RHM 4.70

Prețul de listă: 89.100 Lei

Prețul nostru: 74.250 Lei

Stoc Stoc: 1

Elevator reglaj directie auto

Elevator pentru geometrie auto

Elevator 4 coloane penrtu directie


Dacă ești în căutarea unui elevator auto echipament de ridicare puternic și stabil pentru service-ul tău auto, atunci modelele de elevatoarele 4 coloane de la Autocom sunt o alegere excelentă. Fiecare elevator 4 coloane profesional din oferta noastră se remarcă printr-o capacitate de încărcare impresionantă și o structură solidă, care îți va permite să ridici și să menții în siguranță o largă varietate de autovehicule de diferite dimensiuni și greutăți.

Autocom îți pune la dispoziție o gamă largă de elevatoare cu 4 coloane fabricate producători de top din întreaga lume, precum MAHA sau REIHMANN, recunoscuți pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor. Astfel atunci când achiziționezi un elevator 4 coloane profesional de la Autocom vei putea fi întotdeauna sigur că beneficiezi de un echipament de înaltă calitate, care te va ajuta să lucrezi în cele mai bune condiții de siguranță.

Modelele de elevatoare cu 4 coloane comercializate de Autocom sunt ideale pentru orice tip de autovehicul, fiind create pentru a opera atât cu autoturisme mici, cât și cu dube de transport, camioane sau chiar autobuze. Aceste elevatoare sunt proiectate pentru a suporta un spectru foarte larg de greutăți și dimensiuni, astfel încât vei putea fi sigur că o să poți ridica fără probleme orice autovehicul care trece pragul service-ului tău.

O caracteristică importantă a unui elevator 4 coloane profesional este faptul că este o structură stabilă și solidă, capabilă să reziste la condiții dure de uzură și la greutatea autovehiculelor ridicate. Aceste elevatoare pot fi utilizate cu ușurință în condiții de lucru intensive și sunt proiectate să îți ofere ani buni de utilizare fiabilă, fără grija defecțiunilor.

Modelele de elevatoare cu 4 coloane de la Autocom sunt ușor de utilizat și oferă o flexibilitate maximă în ceea ce privește poziționarea autovehiculelor, simplificându-ți munca de zi cu zi. Datorită design-ului său, un elevator 4 coloane poate fi utilizat pentru o gamă largă de operațiuni, pornind de la simple reglaje sau operațiuni de mentenanță și ajungând până la cele mai complexe intervenții de reparații.

Fiecare elevator cu 4 coloane este ușor de utilizat și oferă o flexibilitate maximă în ceea ce privește poziționarea autovehiculelor, lucru care te va ajuta să lucrezi mai eficient și mai rapid, economisindu-ți timp și resurse.

De asemenea, toate elevatoarele cu 4 coloane comercializate de compania noastră sunt însoțite de un certificat de garanție și sunt testate și inspectate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță din industrie. Îți oferim, de asemenea, servicii de instalare, mentenanță și reparații pentru a te ajuta să menții echipamentul în condiții bune de funcționare.

La Autocom vei găsi o gamă largă de elevatoare cu 4 coloane de la producători de top din întreaga lume, cu o capacitate de încărcare impresionantă și o structură solidă, proiectate să reziste la uzură și la greutatea autovehiculelor ridicate.

În plus, la cerere, Autocom îți va pune la dispoziție și o serie de servicii adiacente precum servicii de instalare, mentenanță și reparații asupra echipamentelor, precum și training pentru angajați astfel încât să poți exploata cât mai eficient noul tău elevator 4 coloane, asigurând, în același timp, securitatea angajaților și a vehiculelor ridicate.

Dacă ai nevoie de un echipament de ridicare puternic și fiabil pentru service-ul pe care îl conduci, atunci modelele de elevatoare cu 4 coloane de la Autocom sunt cu adevărat alegerea ideală. Acestea te vor ajuta să economisești timp și să îmbunătățești nivelul de eficiență al atelierului, menținând în siguranță toate vehiculele cu care lucrezi și protejându-ți personalul și clienții.