Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Dulapuri scule

Facom Set de chei combinate cu clichet 8 - 19mm

Prețul de listă: 1.320 Lei

Prețul nostru: 1.100 Lei

Stoc Stoc: 20

Dulap de scule Facom JET+3 cu 6 sertare JET.6M3

Prețul de listă: 6.600 Lei

Prețul nostru: 5.500 Lei

Stoc Stoc: 6

Dulap de scule Facom JET+3 cu 7 sertare JET.7M3

Prețul de listă: 7.200 Lei

Prețul nostru: 6.000 Lei

Stoc Stoc: 4

Dulap de scule Facom JET+3 cu 8 sertare JET.8M3

Prețul de listă: 7.980 Lei

Prețul nostru: 6.650 Lei

Stoc Stoc: 8

Dulap de scule Facom JET+4 cu 7 sertare JET.7M4

Prețul de listă: 8.040 Lei

Prețul nostru: 6.700 Lei

Stoc Stoc: 7

Dulap de scule Facom JET+4 cu 8 sertare JET.8M4

Prețul de listă: 8.400 Lei

Prețul nostru: 7.000 Lei

Stoc Stoc: 7

Dulap de scule Facom JET+4 cu 9 sertare JET.9M4

Prețul de listă: 8.760 Lei

Prețul nostru: 7.300 Lei

Stoc Stoc: 7

Set de 175 de scule Facom distribuite in 15 module din spuma

Prețul de listă: 12.760 Lei

Prețul nostru: 9.114 Lei

Stoc Stoc: 2

Dulap de scule Facom JET+3 cu 9 sertare echipat cu 250 de scule

Prețul de listă: 16.743 Lei

Prețul nostru: 14.000 Lei

Stoc Stoc: 3

Dulap scule SW STAHL Z3715

Inclusiv 19% TVA

Precomanda Stoc: Precomanda

Dulapuri Echipate

Scule mecanica Auto

Dulapuri scule

Disponibile într-o largă varietate de dimensiuni și configurații, la Autocom vei găsi dulapuri scule de înaltă calitate, fabricate de producători cu reputație precum SW STAHL sau FACOM. Astfel, fie că ești în căutarea unui dulap scule de dimensiuni mari, de dimensiuni medii sau chiar în căutarea unui dulap scule portabil, la Autocom vei găsi cu siguranță modelul de care ai nevoie, la prețuri cu adevărat competitive.

Dulapurile de scule sunt o parte integrantă a mobilierului oricărui atelier de reparații auto, acestea fiind esențiale pentru depozitarea, organizarea și buna întreținere a diferitelor scule necesare în cadrul intervențiilor de reparații de zi cu zi. Un dulap scule profesional trebuie să fie proiectat pentru a asigura accesul rapid la sculele depozitate, dar și pentru a rezista la utilizare intensivă, astfel încât să treacă testul timpului.

Tocmai de aceea, la Autocom vei putea alege dintr-o selecție de dulapuri scule durabile, echipate cu sertare ușor accesibile, care vor facilita accesul rapid la toate sculele depozitate în interiorul lor.

Modelele noastre de dulapuri de scule sunt echipate cu sertare și rafturi de dimensiuni variabile și sunt fabricate din materiale durabile și robuste, precum aluminiul ștanțat sau oțelul inoxidabil astfel încât să reziste fără probleme la orice forme de deteriorare sau coroziune.

De asemenea, fiecare dulap scule din oferta Autocom este prevăzut cu roți și mânere, pentru a fi ușor de manevrat și deplasat în jurul atelierului. Acest lucru va permite o flexibilitate maximă în ceea ce privește organizarea spațiului de lucru și va permite angajaților tăi să mute dulapurile de scule în funcție de necesitățile fiecărei intervenții de reparații.

Dulapurile de scule sunt un element esențial pentru orice atelier de reparații auto, iar achiziționarea acestora este o investiție excelentăca si elevator auto pentru orice atelier de reparații auto. Modelele de dulapuri de scule de calitate ar trebui să fie construite din materiale durabile, să ofere o gamă largă de opțiuni de stocare și să fie prevăzute cu funcții suplimentare pentru a maximiza eficiența atelierului.

Din fericire, la Autocom vei putea alege dintr-o gamă largă de dulapuri scule rezistente, eficiente și foarte ușor de organizat, care te vor ajuta să depozitezi întotdeauna la îndemână și în condiții de siguranță sculele de care ai nevoie în timpul activității de zi cu zi. De la dulapuri scule oțel inoxidabil, la dulapuri scule mobile sau dulapuri scule în configurații diferite, aici vei găsi cu ușurință modelele care te vor ajuta să-ți mobilezi atelierul într-un mod eficient, ergonomic și accesibil.