Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Cabluri de egalizare pentru Elevatoare 2 coloane

Cabluri de egalizare pentru Elevatoare 2 coloane

Cabluri de egalizare pentru Elevatoare 2 coloane

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Cabluri de egalizare pentru Elevatoare 2 coloane

Întreținerea cablurilor de egalizare pentru Elevator este esențială, acestea avand o parte importanta in procesului de ridicare asigurănd ca Bratele si vehiculul sa fie la acelas nivel în timpul ridicării sau coborârii Elevatorului dumneavoastră .
În timp, cablurile vor fi minutios veriificate la o perioada de aproximativ 6 luni de catre operator, se vor întinde daca este cazul pentru a asigura utilizarea lor în mod adecvat.

Pe masura ce Lucram cu Elevatorul Auto Cablurile au tendinta de a se întinde în urma utilizării și acest lucru poate cauza ridicarea neuniformă Căruciorului din fiecare Pilon. O modalitate de a determina dacă este necesară ajustarea cablurilor este să ascultați zgomotul produs de Sistemele de Blocare din fiecare Pilon (Coloana). În cazul în care acestea se blochează pe poziție la momente diferite, atunci veți știi că este timpul să ajustați fiecare cablu. Cablurile vor fi ajustate astfel încât fiecare

Cărucior să se deplaseze în mod egal în cadrul procesului de ridicare și coborâre. Mai jos este detaliat procesul de instalare și reglare a cablurilor de pe Elevatoarele cu 2 coloane .

Instalarea cablurilor – Elevator 2 Coloane

1. Ridicați manual ambele cărucioare astfel încât să se sprijine pe al doilea nivel de Dispozitive de Blocare de la podea (Poza. 2).
Cărucioare pe al 2-lea set de dispozitive de blocare (Poza. 2)
2. Verificați ca ambele Cărucioare să fie așezate pe al doilea set (nivel) de dispozitive de blocare. Cărucioarele trebuie să fie la distanță egală de podea.
3. Desfaceți ambele cabluri. Instalați două piulițe la capătul celui de-al doilea cablu. Aproximativ (1”) inch de filet ar trebui să fie vizibil le gasiti prin piulițe. Blocați strâns aceste două piulițe, una de cealaltă. Acest capăt va fi în interior, la capătul căruciorului.
4. Toate ajustările se vor face pe capătul expus al cablului care indică în sus în fața fiecărui cărucior. Poate fi necesară asigurarea capătului de cablu cu un cleste de mână în interiorul căruciorului.
5. Înlăturați cuplajul de pe ambele cabluri (deblocati contrele – piulitele). Înainte de eliminarea tuturor cuplajelor, începeți prin alternarea de pe un pilon pe altul. Mai întâi, strângeți cablul câteva ture înainte de a reveni la celălalt pilon și strângeți cel de-al doilea cablu pentru un număr egal de ture. În cazul în care se efectuează corect, ambele cabluri se vor strânge în mod egal, și niciun cărucior nu se va ridica de pe dispozitivele de blocare acestea strângându-se unul de celălalt.
6. Continuați să strângeți cablurile până ce apare deflecție (tensiune) 1/2 în cablu.
7. Instalați o a doua piuliță pe fiecare dintre capetele cablurilor și blocați-le strâns de prima piuliță.

NOTĂ: Tensiunea cablurilor este foarte importantă pentru funcționarea corectă și sigură a elevatorului.

IMPORTANT: Nu deteriorați tija cilindrului de crom în timpul acestui proces. Acest lucru poate distruge garniturile cilindrului ducând la scurgeri de lichid.


1. Inspectați cablurile pentru a asigura lungimea corespunzătoare. Toate cablurile trebuie să fie egale
2. Asigurați-vă că flanșă cu rola a cilindrului este montată corespunzator pe țeava orienta SPRE cilindru.
3. Nu uitati sa instalati Șaiba pe cablul de egalizare
4. Cilindri trebuie sa fie inchisi egal

Comentarii pentru Cabluri egalizare, Elevator 2 coloane

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI