Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Elevator Auto cu 2 Coloane de 5 Tone - Soluție de Top pentru Microbuze

Elevator auto doua coloane 5 Tone

De ce Să Alegi un Elevator cu 2 Coloane pentru Microbuze

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Brate Extensibile și Capacitate de Ridicare

Acest elevator auto 2 coloane pe care il punem la dispozitia dumneavoastra prezinta garantia unei functionari sigure pe o perioada indelungata. Deasemenea, noi va vom asigura suport tehnic.
Elevatorul ofera siguranta maxima in ridicarea si coborarea autovehiculului datorita celor doi cilindri hidraulici care asigura stabilitate.

Caracteristici elevator auto

Caracteristicile elevatorului va vor oferi oportunitatea de a realiza lucrari eficace la toate tipurile de autovehicule. Capacitatea  este de 5 t, deci poate ridica pana si microbuze ,camionete. Inaltimea la care autovehiculul este ridicat ajunge la 190 cm, iar timpul de ridicare si coborare este de doar 40 secunde. Deblocarea sigurantelor se poate face manual sau automaa, ambele tipuri de elevatoare sunt pe stoc.

Alimentarea elevatorului poate fi trifazic (380V) sau monofazic (220V), iar greutatea acestuia este putin peste 680 kg, astfel este va fi mai usor de manevrat in cazul in care doriti sa-l mutati. Bratele elevatorului actionate de sistemul hidraulic a caror lungime 1235 cm ofera siguranta la prinderea autovehiculelor cat si a microbuzelor .

Elevatorul auto cu 2 coloane este o alegere potrivita pentru orice service auto, datorita calitatii sale care asigura eficacitate si siguranta maxima, astfel toate lucrarile ce urmeaza a fi efectuate vor fi usurate de performanta acestui tip de elevator .

Comentarii pentru Elevator auto doua coloane 5 tone

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI