Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Elevatoare Foarfecă Mobile: Eficiență și Flexibilitate în Atelier

Ce sunt elevatoarele foarfeca mobile si prin ce diferă ele de un elevator obisnuit?

Beneficiile Elevatoarelor Foarfecă Mobile în Ateliere

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Cum arată un elevator foarfeca mobil?

Un elevator auto mobil este un elevator foarfeca, de mici dimensiuni. El este un utilaj foarte popular pentru vulcanizarile auto mai ales în cazul locatiilor din zonele urbane aglomerate unde spatiul nu permite instalarea utilajelor de mari dimensiuni.

Ca mod de functionare, elevatoarele auto mobile nu diferă de un elevator auto fix si sunt create cu exact acelasi scop: ridicarea automobilelor până la o înăltime optimă pentru efectuarea diferitelor tipuri de operatiuni precum schimbarea anvelopelor de la un sezon la altul.

Ce specificatii tehnice are un elevator foarfeca?

Elevatoarele auto nu pot ridica niciodată mai mult decât sarcina lor maximă de ridicare si de aceea cunoasterea detaliată a specificatiilor tehnice ale unui utilaj înainte de folosirea acestuia este foarte importantă pentru evitarea accidentelor la locul de muncă.

Un elevator auto mobil are o sarcină maximă de ridicare de 3000 de kilograme, fiind astfel un utilaj potrivit pentru vehiculele usoare. Pe de altă parte, înăltimea lui maximă de ridicare este de 1000 de milimetri ceea ce îl recomandă si pentru utilizarea în spatii scunde în care tavanul nu permite amplasarea si operarea unui elevator 2 coloane mai puternic din punct de vedere al sarcinii maxime de ridicare, dar în acelasi timp mai solicitant pentru spatiul de instalare.

 

Înăltimea minimă la care un elevator auto mobil ridică un vehicul este de 120 de milimetri, iar lătimea si lungimea rampei sale este de 220 milimetri, respectiv 1525 milimetri. Pentru operarea unui elevator mobil trebuie luată în calcul si lătimea totală de 2100 de milimetri a elevatorului si un spatiu minim de cel putin un metru de o parte si de alta a acestuia care să permită montarea si demontarea anvelopelor precum si libera miscare a mecanicilor în timpul lucrului, dar si în cazuri speciale precum izbucnirea unui incendiu.

Capacitatea motorului unui elevator auto de tip foarfecă mobil este de 220/380 volti iar puterea acestuia este de 2,2 kilovati. Dintre toate tipurile de elevatoare, elevatorul auto mobil este si cel mai usor. El cântărste doar 560 de kilograme si de aceea poate fi mutat cu usurintă pe role acolo unde este nevoie de el.

Ce contine pachetul de livrare al unui elevator auto mobil?

La comanda unui elevator auto foarfeca mobil primiti alături de utilaj manualul de operare precum si pachetul complet de documente pentru ISCIR-IZARE. Aceste două documente sunt necesare pentru buna operare a elevatorului tip foarfeca, dar si pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Elevatorul foarfeca auto mobil nu necesită si alte accesorii pentru buna functionare si poate fi folosit imediat după achizitie si obtinerea autorizatiei de operare.

Cât costă un elevator auto mobil?

În magazinul nostru de specialitate pretul unui elevator foarfeca mobil este de doar 6500 de lei cu TVA inclus, dar la achizitia unui astfel de utilaj trebuie să aveti în vedere si costul transportului care nu este inclus în pretul comenzii si are un tarif suplimentar care depinde de distanta dintre atelierul dumneavoastră si depozitul nostru. Dar pentru a vă asigura că ati făcut cea mai bună alegere si ati investit în utilajul de care aveti nevoie, încurajăm întotdeauna ridicarea personală a elevatoarelor auto direct de la sediul nostru deoarece în acest fel vă puteti asigura si de calitatea aparatului, dar îl puteti compara si cu alte tipuri de utilaje.

De asemenea, în cazul în care considerati necesar, vă putem asigura servicii de instalare profesionale pentru ca dumneavoastră să vă puteti bucura cât mai rapid de noul utilaj achizitionat. Importanta serviciilor de montaj profesionale, de către mecanici autorizati constă în obtinerea mai facilă a autorizatiei de utilizare, dar si respectarea indicatiilor producătorilor care sunt absolviti de orice responsabilitate în cazul în care un utilaj care nu a fost instalat corespunzător s-a defectat.

Comentarii pentru Ce sunt elevatoarele foarfeca mobile

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI