Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Elevator Auto pentru Geometrie Direcție - Un Utilaj Indispensabil în Ateliere

Ce fel de utilaj este un elevator auto pentru geometrie directie si în ce atelier trebuie să existe?

De ce Este Vital un Elevator pentru Geometrie Direcție în Atelierul Tău?

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Ce specificatii tehnice are un elevator geometrie directie foarfecă?

Capacitatea de ridicare a unui elevator geometrie directie foarfecă este mai mare decât capacitatea de ridicare a unui utilaj cu aceeasi structură, dar de mici dimensiuni creat special pentru vulcanizări. Astfel, în timp ce un elevator auto de tip foarfecă pentru vulcanizări are o capacitate maximă de ridicare de doar 2700 de kilograme, elevatorul directie poate ridica până la 4500 de kilograme.

De asemenea, înăltimea la care un elevator directie poate aduce un vehicul este mai mare decât în cazul elevatoarelor obitnuite si anume de 2100 + 500 de milimetri ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de operatiuni. Cea mai mică înăltime până la care un elevator auto directie ridică un automobil este de 180 de milimetri.

Elevatoarele auto directie au o lătime de 180 milimetri si o lungime de 4600 de milimetri si sunt prevăzute cu rampe robuste de preluare a vehiculelor pentru o calare mai usoară a acestora. Aceste elevatoare au si două tipuri de plantane, respectiv plantane relaxare punte spate si plantane rotative fată pentru geometria rotilor.

Cilindrii hidraulici dublii pentru ridicarea sincronizată constantă permit un timp de ridicare de doar 45 de secunde si un timp de coborâre de 35 de secunde lucru pentru care cu ajutorul unui astfel de elevator auto, operatiile din interiorul unui atelier pot fi efectuate foarte rapid.

Puterea motorului unui elevator auto directie este de 3 kilowati iar alimentarea electrică de 220 volti sau 380 volti. Ca masă, greutatea totală a unui elevator auto directie este de 2500 de kilograme la care se adaugă masa vehiculului ridicat si de aceea un astfel de utilaj necesită instalarea pe o podea cimentată care să respecte cerintele impuse de producător.

Sistemele de sigurantă pentru blocarea si deblocarea vehiculelor calate cu un astfel de utilaj sunt automate, dar functia manuală în sistemul hidraulic permite coborârea masinii în cazul penelor de curent în care se blochează sursele de alimentare.

Spre deosebire de alte tipuri de elevatoare, elevatoarele auto directie sunt proiectate într-un mod gratios si sunt prevăzute cu un etaj de structură ascuns. De asemenea, nivelul acestora poate fi reglat cu precizie pentru a se potrivi multor tipuri de vehicule.

Ce accesorii necesită elevatoarele auto directie pentru a putea fi folosite?

Nu sunt necesare accesorii suplimentare pentru utilizarea optimă a elevatoarelor auto de tip directie, în conditii de maximă de sigurantă. La livrare, comanda contine si manualul de operare precum si pachetul complet de documente pentru ISCIR-IZARE.

De asemenea, în cazul în care aveti nevoie de o echipă specializată în montarea si instalarea elevatoarelor auto, vă stăm la dispozitie, fiind autorizati în acest sens.

Un lucru foarte important care trebuie mentionat înainte de achizitia unui elevator auto directie este faptul că acesta necesită un spatiu generos de amplasare, dar are nevoie de o atentie minimă pentru îngrijire si se poate folosi extrem de usor.

Ca mod de functionare, ca majoritatea elevatoarelor, si elevatorul auto directie functionează tot pe baza principiului hidraulic cu care este capabil de a ridica de la sol corpuri cu masă mare precum automobilele, fiind actionat de cilindri hidraulici. El este un utilaj indispensabil atelierelor auto care detin un aparat geometrie auto si care urmăresc oferirea unor servicii de cea mai bună calitate clientilor lor indiferent de vehiculele pe care acestia le conduc.

Comentarii pentru Ce este un elevator auto pentru geometrie directie?

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI