Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Importanța Elevatorului Auto pentru Succesul Afacerii Tale Auto

De ce ai nevoie de un elevator auto pentru afacerea pe care o conduci?

Află cum poate un elevator auto să transforme service-ul tău?

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Pentru bunăstarea angajatilor un elevator auto este o necesitate

Dacă dumneavoastră sau mecanicii pe care îi aveti sub conducere se plâng constant de dureri de spate si de gât din cauza faptului că trebuie să petreacă mult timp într-o pozitie incomodă în vederea efectuării reparatiilor, atunci achizitia unui elevator auto nu mai suportă amânare. Fie că este vorba de o durere de mijloc, de brate, de umeri sau de gât, puteti să eliminati eficient cauza dacă optati pentru un elevator auto cu ajutorul căruia să ridicati vehiculele la înăltimea potrivită pentru efectuarea operatiilor.

În plus, folosirea unui elevator auto pentru ridicarea masinilor este mult mai sigură decât apelarea la cricuri deoarece aceste utilaje sunt prevăzute cu sisteme de sigurantă care blochează si tin fixat automobilul pe toată durata reparatiilor evitându-se complet riscul de accident.

Astfel, cel putin din punct de vedere al sănătătii si sigurantei la locul de muncă, cu ajutorul unui elevator îndepliniti o bună parte din nevoile angajatilor si le asigurati confortul reusind astfel să scăpati si de amenintarea concediilor medicale ale mecanicilor, lucru care reprezintă un regres pentru afaceri.

De asemenea, acum este cel mai bun timp pentru a investi într-un astfel de utilaj deoarece oferta este cum nu se poate mai generoasă si pe piată există o multime de aparate potrivite fiecărui tip de atelier.

Cum să alegeti elevatorul auto potrivit pentru atelierul dumneavoastră?

Înainte de a consulta orice ofertă de elevatoare auto, trebuie să luati în calcul doi factori extrem de importanti:

・spatiul atelierului;

・bugetul de investitie.

Există elevatoare de mari dimensiuni cu sarcini de ridicare maxime potrivite pentru vehicule auto cu mase foarte mari, dar dacă spatiul din interiorul atelierului nu vă permite montarea acestora conform instructiunilor stabilite de producător, atunci nu numai că nu veti putea folosi utilajul la adevărata sa capacitate, dar nici nu veti putea obtine autorizatia necesară pentru utilizare.

Fiecare tip de elevator are anumite cerinte legate de spatiu, dar si de bazament pe care atelierul dumneavoastră trebuie să le respecte întocmai cum sunt mentionate acestea în documentele oficiale.

Cât despre pret, există elevatoare auto care costă putin mai mult de o mie de euro si elevatoare auto care depăsesc suma de cinci mii de euro. Astfel, în functie de buget alternativele se diversifică sau din contră, se reduc la doar câteva tipuri de utilaje.

Merită investitia într-un elevator auto?

Indiferent de modelul de elevator pentru care ati optat si de pretul acestuia, doar atunci când veti putea schimba uleiul masinii stând confortabil pe un scaun, sau atunci când veti fi lucrat o zi întreagă în atelier fără să fi fost nevoie măcar o dată să îngenunchiati sau să vă târâti în fata masinii, vă veti pune întrebarea: cum a fost posibil să trăiti până în acel moment fără un elevator?

Nu se compară nici calitatea, dar nici usurinta cu care pot fi efectuate operatiile asupra vehiculelor în prezenta unui elevator auto, iar investitia într-un astfel de aparat se amortizează usor datorită cresterii numărului de clienti pe care îi veti putea servi si timpului semnificativ mai scurt care va fi necesar pentru fiecare din operatiuni.

Când spatiul sau bugetul nu vă permite mai mult, tineti cont că există elevatoare auto mobile, foarte practice si cu preturi pentru orice buzunar care îndeplinesc impecabil functia de bază a unui astfel de utilaj si anume ridicarea masinilor de la sol. Acestea nu au o sarcină maximă de ridicare foarte mare si nici nu pot ridica masinile foarte sus, dar sunt suficient de puternice încât să înlesnească operatiunile de revizie si depanare, fără a mai fi nevoie să vă strecurati corpul sub imensul mecanism al masinii.

Comentarii pentru De ce ai nevoie de un elevator auto pentru afacerea pe care o conduci?

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI