Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

Ghidul de alegere a elevatorului auto: identifică modelul potrivit

Top Elevatoare Auto - Cum să alegi între diferitele modele prezente pe piață

Importanța elevatoarelor auto în atelierele de reparații

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

Investiția într-un elevator auto profesional este o investiție în viitorul afacerii pe care o conduci, aceste echipamente jucând un rol foarte important în creșterea productivității oricărui atelier de reparații auto.

Cu ajutorul unor elevatoare auto performante vei putea îmbunătăți radical nivelul de calitate al serviciilor livrate către clienții tăi, fie ei persoane fizice sau juridice și vei putea accelera dezvoltarea afacerii tale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Utilizând elevatoare auto profesionale vei lucra mai ușor, mai rapid și mai confortabil în cadrul fiecărei intervenții pe care o desfășori, dar, mai presus de toate, te vei putea simți întotdeauna în siguranță atunci când te afli sub un vehicul ridicat cu elevatorul tău.

Top Elevatoare Auto

Tentația prețului mai mic poate fi foarte puternică pentru orice antreprenor și cu atât mai mult pentru unul debutant, care are la dispoziție un buget limitat pentru achiziții. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre elevatoare auto e foarte important să nu tai scurtături.

Dacă există un anumit tip de echipamente auto pentru care merită să investești în calitate, acestea sunt elevatoarele auto. Elevatoarele vechi și uzate vor avea poate un preț de achiziție mai scăzut, însă economia pe care o vei face inițial se poate transforma rapid într-un coșmar al defecțiunilor, pagubelor și chiar al accidentelor pentru angajații tăi.

Un echipament folosit este, prin definiție, un echipament imprevizibil. Nu vei putea ști niciodată în ce fel a fost exploatat un elevator auto 2 coloane de către posesorul său anterior, iar dacă acesta are anumite defecțiuni ascunse, nu le vei putea depista decât când va fi prea târziu, iar asta te va costa bani, timp și foarte mult efort.

Tocmai de aceea, e important să te asiguri că atelierul tău este dotat cu cele mai bune elevatoare auto pe care piața le are de oferit, astfel încât să poți avea certitudinea că vei lucra rapid, eficient și că vei fi în siguranță de fiecare dată când te afli sub un vehicul ridicat.

Din fericire, piața elevatoarelor auto este una foarte diversificată, așa că nu îți va fi deloc dificil să găsești elevatoare auto de cea mai bună calitate, care să te ajute să duci serviciile atelierului tău la un nou nivel de profesionalism și eficiență.

Desigur, e foarte important să alegi cu grijă atunci când achiziționezi elevatoare auto profesionale, astfel încât să te asiguri că modelul pentru care optezi se integrează cât mai bine în dotările afacerii tale, ajutându-te să obții cât mai multe beneficii de pe urma sa.

Tehnologia din industria echipamentelor auto a evoluat și continuă să evolueze într-un ritm constant, astfel că modelele de elevatoare auto prezente pe piață la ora actuală îți pot oferi o funcționalitate mult mai largă și mai complexă decât omologii lor din trecut.

De la o viteză de operare crescută, la o capacitate superioară de ridicare, funcții de blocare și deblocare automată sau o segmentare complexă a brațelor de ridicare, noile modele de elevatoare auto te vor ajuta să obții mai mult de la aceste echipamente, contribuind în mod concret la dezvoltarea afacerii pe care o conduci.

Din acest motiv, am pregătit pentru tine în rândurile de mai jos o clasificare ce include cele mai performante elevatoare auto, astfel încât să îți poți face o idee mai clară asupra a ceea ce poți obține de la viitorul tău echipament. Acest top elevatoare auto, va fi împărțit în categorii diferite, în funcție de tipul elevatoarelor și de modul lor de funcționare, după cum urmează:

Top elevatoare auto 2 coloane

Elevatoarele cu 2 coloane se pot diferenția foarte mult între ele, atât prin capacitatea de ridicare, cât și prin funcționalitatea cu care sunt dotate. Astfel, în funcție de felul în care sunt proiectate, diferitele modele de elevatoare 2 coloane se împart în elevatoare simetrice sau elevatoare asimetrice și elevatoare hidraulice sau elevatoare electromecanice.

De asemenea, în funcție de capacitatea lor de ridicare, elevatoarele cu 2 coloane mai pot fi împărțite și în elevatoare 2 coloane autoturisme și elevatoare 2 coloane camioane.

Pe cale de consecință, pentru a putea realiza un top de elevatoare 2 coloane corect și cuprinzător, e foarte important să avem în vedere toate aceste aspecte, întrucât fiecare dintre ele poate influența dramatic felul în care un elevator 2 coloane este exploatat în cadrul activității de reparații auto.

Top elevatoare 2 coloane simetrice

Perfect adaptate pentru ridicarea de vehicule lungi, cu o împărțire egală a greutății, dar și a vehiculelor de o greutate medie, cum ar fi SUV-urile, camionetele pick-up sau chiar dubele încărcate, modelele de elevatoare simetrice oferă o fiabilitate și o eficiență crescută, acestea fiind capabile de a dezvolta o putere foarte mare de ridicare. Astfel, printre cele mai performante modele de elevatoare 2 coloane simetrice se remarcă:

REIHMANN 250 PRO


Elevator 2 coloane REIHMANN 250 PRO

Modelul de elevator 2 coloane simetric RHM 250 PRO reprezintă un adevărat pas înainte pentru industria de echipamente service auto destinată lucrărilor de reparații, mentenanță sau inspecții auto. Acest elevator 2 coloane simetric nu este însă doar puternic și rezistent, ci și foarte performant, fiind echipat cu cele mai avansate tehnologii disponibile la ora actuală pe piața de echipamente auto.

Având o capacitate de ridicare ce poate ajunge chiar până la 5000 kg, modelele de elevatoare simetrice RHM 250 PRO sunt capabile să ridice o gamă foarte diversificată de vehicule ce include atât autoturisme și SUV-uri, cât și camionete pick-up, furgonete de transport sau microbuze.

Aceste elevatoare 2 coloane simetrice sunt și foarte rapide, fiind capabile să ridice un vehicul la o înălțime maximă de 2045 mm în doar 40 de secunde și să îl coboare din nou la sol în alte 40 de secunde. De asemenea, datorită nivelului de zgomot ce nu depășește 70 de decibeli, aceste elevatoare 2 coloane simetrice RHM 250 PRO sunt și foarte silențioase, integrându-se perfect în mediul de lucru al unui service auto.

Nu în ultimul rând, fiecare elevator 2 coloane simetric RHM 250 PRO este însoțit de un set de supraînălțătoare pentru microbuze și SUV-uri, de protecții din cauciuc pentru portiere, precum și de un set de tampoane din cauciuc reglabile pe filet.

Astfel, funcțiile avansate și materialele superioare de fabricație fac din modelele de elevatoare simetrice 2 coloane RHM 250 PRO achiziții de excepție pentru orice atelier de reparații care lucrează cu o gamă diversificată de vehicule, putând avea o contribuție importantă la dezvoltarea demograficului de clienți al afacerii.

REIHMANN RHM 260T


Elevator 2 coloane REIHMANN RHM 260T

Calitățile superioare ale unui elevator 2 coloane simetric RHM 260T nu pot fi contestate. Proiectat pentru forță și durabilitate, acest elevator simetric electrohidraulic se remarcă prin viteza de operare și înălțimea de ridicare crescută, ce pot reprezenta avantaje importante în activitatea de zi cu zi dintr-un atelier de reparații auto.

Astfel, modelele de elevatoare 2 coloane simetrice RHM 260T sunt capabile să ridice și să coboare un vehicul la o înălțime de 2080 mm în doar 40 de secunde, un adevărat record pentru elevatoarele cu 2 coloane.

De asemenea, capacitatea sa de ridicare ieșită din comun permite unui elevator simetric RHM 260T să ridice sarcini de până la 6 tone, iar asta în cele mai bune condiții de siguranță, atât pentru operator, cât și pentru vehiculul ridicat.

Traversa montată în partea superioară contribuie la fortificarea și stabilizarea angrenajului de ridicare al modelelor de elevatoare simetrice RHM 260T și, în același timp, ajută la protejarea cablurilor și a mecanismului de sincronizare al echipamentului, care sunt astfel ferite de umiditate, murdărie și depuneri.

Totodată, fiecare elevator 2 coloane simetric RHM 260T este prevăzut cu brațe formate din 3 segmente, pentru o calare mai ușoară a vehiculelor și funcții de blocare și deblocare automată, pentru o siguranță crescută în cadrul intervențiilor de reparații.

Datorită capacității superioare de ridicare și a designului robust și fiabil, un elevator simetric RHM 260T este capabil să opereze cu o varietate de vehicule, precum: autoturisme, SUV-uri și camionete pick-up, furgonete de transport și anumite modele de autoutilitare.

Datorită acestor caracteristici, modelele de elevatoare simetrice RHM 260T sunt deosebit de eficiente și adaptabile, putându-se integra perfect în activitatea unui service auto cu o clientelă diversificată și contribuind activ la dezvoltarea acestuia.

REIHMANN RHM 242 M1A


Proiectate în mod expres pentru activitatea din service-urile auto profesioniste, modelele de elevatoare 2 coloane simetrice RHM 242 M1A ies cu adevărat în evidență, atât prin fiabilitate, cât și prin viteza lor de operare crescută.

Capacitatea de ridicare a unui elevator simetric RHM 242 M1A se ridică până la 4200 kg, lucru care îl face potrivit pentru lucrul cu o serie de vehicule de tipuri diferite, serie ce include autoturisme ușoare, SUV-uri, camionete pick-up, precum și unele modele de furgonete ușoare.

O altă calitate de excepție a acestui elevator simetric profesional este viteza sa de operare foarte crescută, care îi permite să ridice un vehicul până la înălțimea de 1900 mm în doar 40 de secunde, putând executa coborârea acestuia chiar mai rapid, și anume în 30 de secunde. Acest lucru face ca modelele de elevatoare simetrice RHM 242 M1A să fie deosebit de productive și eficiente, transformând aceste echipamente service auto în surse importante de venituri pentru orice atelier care le folosește.

O altă funcție prin care se remarcă modelele de elevatoare 2 coloane simetrice RHM 242 M1A este capacitatea lor de a executa coborârea în mod direct, spre deosebire de alte modele de elevatoare automate, care sunt nevoite mai întâi să urce aproximativ 10 cm, înainte de a începe coborârea.

Mulțumită acestei caracteristici, un elevator 2 coloane simetric Reihmann RHM 242 M1A permite poziționarea precisă a cricurilor de cutie sau de suspensie, înlesnind astfel orice intervenții de reparații sau mentenanță asupra cutiilor de viteze, bucșelor sau asupra sistemului de suspensie.

Top elevatoare 2 coloane asimetrice

Achiziția unor elevatoare 2 coloane asimetrice poate reprezenta un avantaj important pentru un atelier de reparații auto. Dacă observi că întâmpini deseori dificultăți la deschiderea ușilor după poziționarea vehiculului înainte de ridicare, atunci un elevator asimetric profesional ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

Dat fiind modul lor de proiectare, modelele de elevatoare 2 coloane asimetrice, facilitează un acces mai rapid în vehicul sau în afara acestuia, după plasarea lui în poziția de ridicare. Din acest motiv, un elevator 2 coloane asimetric te poate ajuta să lucrezi mai rapid și mai eficient atunci când efectuezi intervenții asupra autoturismelor și SUV-urilor cu o greutate mai redusă. Iată care sunt cele mai performante elevatoare 2 coloane asimetrice:

Elevator 2 coloane asimetric MAHA MA STAR 3,5 A


Elevator 2 coloane asimetric MAHA MA STAR 3,5 A

Rapid, eficient și foarte versatil, modelul de elevator 2 coloane asimetric MAHA MA STAR 3,5 A poate avea un impact puternic asupra productivității unui atelier de reparații auto.

Având o capacitate de ridicare de până la 3500 kg și o viteză mărită de operare, acest elevator 2 coloane asimetric, poate ridica un vehicul la o înălțime de 1995 mm în doar 40 de secunde, fiind capabil să execute și coborârea acestuia tot în 40 de secunde.

Modelele de elevatoare 2 coloane asimetrice MAHA MA STAR 3,5 A au un spațiu generos între coloane ce poate fi cuprins între 2300 și 2450 de mm, în funcție de necesități, iar traversa de sincronizare este montată în partea superioară, protejând astfel cablurile de sincronizare dintre pilonii echipamentelor.

Proiectat cu coloane orientate la 45°, un elevator asimetric MAHA MA STAR 3,5 A va permite întotdeauna o deschidere largă a ușilor oricărui vehicul plasat asupra sa, facilitând un acces ușor operatorului și eficientizând fiecare intervenție de reparații sau mentenanță.

Fiind dotat cu 2 motoare cu o putere de 3kW fiecare, fiecare elevator asimetric MAHA MA STAR 3,5 A este capabil să dezvolte un nivel ridicat de forță, menținând operatorul în perfectă siguranță pe toată durata utilizării sale. De asemenea, siguranța triplă și funcțiile de blocare automată vor asigura securitatea sarcinii ridicate cu acest elevator 2 coloane asimetric, indiferent de situație, eliminând riscul accidentelor sau a avarierii vehiculelor ridicate.

Elevator 2 coloane asimetric MAHA MAPOWER II 3.5


Elevator 2 coloane asimetric MAHA MAPOWER II 3.5

Modelul de elevator asimetric MAHA MAPOWER II 3.5 iese cu adevărat în evidență prin versatilitatea și eficiența sa superioară, fiind omologat de către producători de mașini cu reputație precum Audi, Porsche, BMW, Volkswagen sau Mercedes.

Modelele de elevatoare 2 coloane asimetrice MAHA MAPOWER II 3.5 sunt echipate cu coloane orientate la un unghi de 45°, iar designul lor inteligent elimină necesitatea unui cadru de bază sau a unei bare transversale, eliminând astfel riscul avarierii componentelor de sincronizare dintre cele 2 coloane.

Cu o capacitate de ridicare de 3500 kg și o viteză de operare de invidiat, fiecare elevator 2 coloane asimetric MAHA MAPOWER II 3.5 este proiectat pentru eficiență, brațele sale având un unghi de pivotare de 180°, lucru ce permite o poziționare rapidă și foarte ușoară a vehiculului înainte de ridicare.

De asemenea, înălțimea de ridicare a modelelor de elevatoare asimetrice MAHA MAPOWER II 3.5 depășește 2000 mm, lucru ce sporește confortul mecanicului în timpul intervențiilor și facilitează o accesibilitate sporită la diferitele componentele aflat sub vehicul.

În plus, datorită acționării electromecanice, acest elevator 2 coloane asimetric este capabil de o funcționare lină, lipsită de sincope, la fiecare utilizare, indiferent de tipul vehicului pe care îl ridică.

Mai mult, modelele de elevatoare 2 coloane asimetrice MAHA MAPOWER II 3.5 sunt prevăzute cu lumini ambientale situate pe coloanele de ridicare, precum și cu senzori fără contact pentru detectarea înălțimii de ridicare sau semnale acustice de protecție, lucru care face aceste echipamente service auto perfect adaptate la activitatea dinamică dintr-un atelier auto cu trafic crescut de clienți.

Top elevatoare 2 coloane hidraulice

 

Numărându-se printre cele mai des întâlnite elevatoare cu 2 coloane, modelele de elevatoare 2 coloane hidraulice se disting prin puterea lor de ridicare crescută și prin rezistența lor superioară, acestea fiind capabil să opereze cu o largă varietate de vehicule diferite. Printre cele mai eficiente elevatoare 2 coloane hidraulice se remarcă:

Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 242 PRO


Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 242 PRO

Fabricat din cele mai bune materiale disponibile și proiectat pentru o eficiență superioară, fiecare elevator 2 coloane RHM 242 PRO se remarcă prin fiablitatea, capacitatea și rezistența sa crescută. Modelul de elevator hidraulic RHM 242 PRO este proiectat pentru a putea ridica sarcini de până la 4200 kg, rapid și în cele mai bune condiții de siguranță.

Modelele de elevatoare 2 coloane RHM 242 PRO pot atinge o înălțime de ridicare de 2045 mm în mai puțin de 55 de secunde, putând coborî din nou la sol vehiculul în mai puțin de 50 de secunde. Cu un nivel de zgomot ce nu depășește 70 decibeli, aceste elevatoare 2 coloane electrohidraulice sunt și foarte silențioase, iar tensiunea de alimentare variabilă (220V sau 380V) le face foarte adaptabile, putându-se integra fără probleme în orice spațiu de lucru.

În plus, fiecare elevator 2 coloane electrohidraulic RHM 242 PRO este echipat cu piloni ranforsați pe interior pentru o stabilitate crescută, o puternică pompă hidraulică de 3kW poziționată în partea superioară și siguranțe electromagnetice, comandate la 24V.

Mai mult, fiecare elevator 2 coloane hidraulic RHM 242 PRO este protejat de un strat de vopsea industrială, aplicată în câmp electrostatic și este echipat cu un kit de prindere inclus, tampoane de protecție pentru uși și praguri, precum și tampoane cu filet și supraînălțătoare pentru SUV-uri, toate incluse în pachet.

Caracteristicilor sale superioare, materialele de fabricație de înaltă calitate și capacitatea sa ridicată fac din modelul de elevator electrohidraulic RHM 242 PRO un echipament versatil și foarte puternic, care te va menține în siguranță și va opera la cei mai buni parametri pentru zeci de ani, fără avarii sau defecțiuni.

Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 242T


Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 242T

Modelul de elevator hidraulic REIHMANN RHM 242T este cu siguranță unul dintre cele mai versatile și performante echipamente de ridicare disponibile pe piață. Având o capacitate crescută de ridicare și un design robust și eficient, acest elevator 2 coloane hidraulic poate contribui la diversificarea demograficului de clienți al oricărui service auto.

Deopotrivă puternice și rezistente, modelele de elevatoare hidraulice RHM 242T sunt capabile să ridice sarcini de până la 4200 kg, în cele mai bune condiții de siguranță, iar asta fără să depășească un nivel de zgomot de 70 dB, lucru care le face atât eficiente, cât și silențioase.

De asemenea, datorită modului său de proiectare, cu traversa de legătură montată în partea de sus, un elevator 2 coloane hidraulic RHM 242T este și foarte economic cu spațiul, eliberând suprafața de lucru dintre coloane, pentru a permite deplasarea facilă de aparate, scule și alte unelte sub vehiculele ridicate cu acest elevator.

Dotat cu brațe formate din 3 segmente pe parte din față și brațe lungi, alcătuite din 2 segmente pe parte din spate, un elevator electrohidraulic RHM 242T poate acomoda o largă varietate de vehicule de diferite tipuri, ce include autoturisme, SUV-uri, camionete pick-up, dar și dube și furgonete de transport.

Designul său sofisticat și mecanismele sale eficiente fac din modelul de elevator 2 coloane hidraulic RHM 242T un echipament puternic și performant, care va rezista cu succes la testul timpului și care va putea opera la cei mai buni parametri cu eforturi minime de întreținere.

Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 270T


Elevator 2 coloane hidraulic REIHMANN RHM 270T

Arhitectura sa deosebită, forța sa ieșită din comun și materialele de fabricație superioare fac din noul elevator hidraulic REIHMANN RHM 270T unul dintre cele mai puternice elevatoare cu 2 coloane disponibile pe piața de echipamente service auto.

Când vine vorba de forța de ridicare, acest elevator 2 coloane hidraulic iese cu adevărat în evidență, fiind capabil să ridice sarcini ce pot ajunge chiar până la 7 tone, la o înălțime maximă de 1945 mm.

Astfel, modelele de elevatoare hidraulice REIHMANN RHM 270T pot opera fără nicio problemă cu vehicule de tonaj redus, precum autoturisme, SUV-uri sau camionete pick-up, cu vehicule de greutate medie, precum dube, furgonete de transport, și chiar cu vehicule de o greutate mai mare, cum ar fi vehiculele autoutilitare sau unele camioane ușoare.

În ciuda capacității sale mari de ridicare modelul de elevator 2 coloane electrohidraulic RHM 270T este foarte silențios, cu un nivel de zgomot ce nu depășește 70dB și este foarte rapid, fiind capabil să ridice un vehicul în mai puțin de 45 de secunde și să îl coboare în aceeași durată de timp.

Traversa situată în partea de sus a elevatorului contribuie la fortificarea întregului angrenaj de ridicare și protejează cablurile și mecanismele de sincronizare dintre cele 2 coloane, eliberând, în același timp suprafața de lucru pentru a permite deplasarea de aparate sau dulapuri cu scule sub vehicule în timpul intervențiilor de reparații.

Aceste elevatoare hidraulice de mare capacitate sunt proiectate pentru a rezista la cele mai mari greutății, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate, cu piloni ranforsați și cabluri de oțel de calitate industrială.

Aceste caracteristici deosebite fac din modelul de elevator 2 coloane hidraulic RHM 270T un echipament deopotrivă performant și durabil, capabil să opereze la parametri optimi pentru ani de zile, fără avarii sau defecțiuni, chiar și în cele mai dure condiții dure de funcționare.

Top elevatoare 2 coloane electromecanice

Rapide, performante și ușor de utilizat, modelele de elevatoare 2 coloane electromecanice se numără printre cele mai eficiente tipuri de elevatoare, având costuri de întreținere aproape inexistente și o durată mare de viață. Spre deosebire de alte modele de elevatoare auto, elevatoarele electromecanice, cunoscute și drept elevatoare pe șurub nu utilizează fluide hidraulice pentru a efectua ridicarea vehiculelor, ci forța unui puternic motor electric, care acționează întregul angrenaj. Printre cele mai performante elevatoare 2 coloane electromecanice se numără următoarele:

Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 3.2E


Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 3.2E

Numărându-se printre cele mai vândute elevatoare 2 coloane electromecanice de la Reihmann, modelul RHM 3.2E reprezintă un important avans tehnologic al industriei de echipamente service auto.

Aceste elevator 2 coloane electromecanic profesional este deopotrivă rapid și performant, fiind dotat cu cele mai avansate funcții de siguranță disponibile și un sistem de ridicare fiabil cu bucșe și ax, ce asigură o durată crescută de viață a echipamentului.

Un elevator 2 coloane electromecanic RHM 3.2E poate dezvolta o forță de ridicare de aproximativ 3200 kg, o capacitate mai mult decât suficientă pentru majoritatea modelelor de automobile prezente pe piață, fie ele autoturisme mici, SUV-uri sau camionete pick-up.

Totodată, modelele de elevatoare 2 coloane electromecanice RHM 3.2E pot ridica un vehicul la o înălțime generoasă de până la 2020 mm, iar asta în doar 45 de secunde, putând executa coborârea sarcinii la sol în doar 40 de secunde.

În plus, un alt beneficiu important al modelelor de elevatoare electromecanice REIHMANN RHM 3.2E este că sunt proiectate cu traversa de sincronizare în partea de sus, lucru ce va asigura protecția cablurilor și a componentelor de sincronizare dintre piloni și va elibera suprafața de lucru din atelier.

Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 4.2E


Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 4.2E

Modelul de elevator electromecanic RHM 4.2E se înscrie cu siguranță în categoria celor mai versatile elevatoare electromecanice disponibile, lucru care se datorează atât puterii crescute de ridicare, cât și a funcționalității sale superioare.

Având o capacitate de ridicare de 4200 kg și 2 coloane puternice, construite din profile de oțel sudate cu ajutorul roboților, fiecare elevator 2 coloane electromecanic RHM 4.2E este capabil să opereze cu o largă diversitate de vehicule, ce include autoturisme mici, SUV-uri, camionete pick-up, precum și dube sau furgonete de transport.

Acest elevator electromecanic profesional este însă și foarte rapid, fiind capabil să ridice un vehicul la o înălțime maximă de 2020 mm în doar 45 de secunde și să îl coboare la sol în alte 40 de secunde. Din acest motiv, modelul RHM 4.2E se înscrie în rândul celor mai eficiente elevatoare electromecanice, acest echipament putând avea un impact radical asupra productivității unui atelier auto.

Dotat cu un sistem special autolubrifiant și curele de transmisie flexibile și rezistente la uzură, modelul de elevator electromecanic RHM 4.2E nu este doar ușor de întreținut și foarte longeviv, având capacitatea de a opera la parametri optimi, chiar și în cele mai dure condiții de uzură.

Nu în ultimul rând, fiecare elevator 2 coloane electromecanic RHM 4.2E este proiectat cu traversa de sincronizare în partea de sus, asigurând astfel protecția cablurilor și a diferitelor componente de sincronizare dintre piloni și eliberând spațiul de pe podeaua atelierului pentru a facilita deplasare de aparate, dulapuri de scule și alte unelte pe sub vehiculele ridicate.

Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 5.5E


Elevator 2 coloane electromecanic REIHMANN RHM 5.5E

Noul elevator 2 coloane REIHMANN RHM 5.5E se numără cu certitudine între cele mai puternice elevatoare electromecanice prezente pe piața de echipamente service auto.

Astfel, un elevator 2 coloane electromecanic RHM 5.5E este capabil să dezvolte o forță de ridicare de până la 5500 de kg, o putere suficient de mare pentru a ridica o mare diversitate de vehicule, ce include atât autoturisme, SUV-uri sau camionete pick-up, cât și dube, furgonete de transport și chiar unele modele de autoutilitare.

Însă puterea sa nu este nici pe departe singura calitate care îl recomandă. Acest elevator electromecanic performant este și foarte rapid, fiind capabil să ridice un vehicul la o înălțime de 2030 mm în mai puțin de 45 de secunde și să îl coboare la sol chiar mai repede și anume în mai puțin de 40 de secunde.

De asemenea, sistemul său performant de ridicare este echipat cu bucșe și un ax ce asigură acestui elevator 2 coloane electromecanic o durabilitate crescută și o precizie superioară în timpul operării, asigurând securitatea operatorului și a vehiculului ridicat pe tot parcursul intervențiilor.

Coloanele sale puternice sunt fabricate din oțel ranforsat, sudat de roboți industriali și sunt unite de o traversă poziționată în partea superioară, care contribuie la protejarea cablurilor și componentelor de sincronizare, eliberând spațiul de pe podeaua atelierului.

Nu în ultimul rând, mecanismul său proiectat cu funcții de autolubrifiere permanentă și curelele de transmisie flexibile și rezistente elimină aproape în totalitate orice eforturi necesare pentru întreținerea acestui model de elevator 2 coloane electromecanic și asigură o durată foarte mare de viață a echipamentului, care va opera în cei mai buni parametri pentru mulți ani de zile.

Comentarii pentru Top Elevatoare Auto - Cum să alegi între diferitele modele prezente pe piață

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI