Program depozit: 09.00 - 16.30

0753 202 606

0743 365 693

Ghidul elevatoarelor auto cu 4 coloane: eficiență și durabilitate maximă

Top elevatoare auto 4 coloane | Autocom Romania

De ce să alegi un elevator auto cu 4 coloane

  • Adaugat la: 2024-01-27
  • Comentarii: 0

În plus, spre deosebire de alte tipuri de elevatoare auto, modelele de elevator 4 coloane sunt compatibile și cu alte tipuri de echipamente service auto precum aparate geometrie roti sau cricuri de canal, lucru ce poate avea un impact asupra spectrului de intervenții ce pot fi desfășurate cu acestea.

Elevator 4 coloane Reihmann RHM 4.50

Din aceste motive, un elevator 4 coloane profesional se poate transforma rapid într-un generator important de venituri pentru orice atelier de reparații auto, contribuind la diversificarea serviciilor oferite clienților, precum și la creșterea productivității și calității fiecărei intervenții.

Datorită felului în care sunt proiectate, elevatoarele cu 4 coloane pot fi utilizate în numeroase feluri, integrându-se perfect în activitatea de zi cu zi a unui service auto profesionist. Cu toate acestea, înainte de a face alegerea finală, e important să analizezi cu atenție activitatea și specificul clientelei care apelează la serviciile tale.

De asemenea, e important să ai în vedere faptul că există mai multe tipuri de elevatoare cu 4 coloane, fiecare din ele fiind proiectat pentru anumite intervenții. Astfel, va trebui să alegi între elevatoare 4 coloane geometrie rotielevatoare 4 coloane mecanica auto și elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata.

Există multe modele performante de elevatoare auto 4 coloane, însă fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje. Tocmai de aceea, am pregătit pentru tine acest top elevatoare 4 coloane, care te va ajuta să te orientezi către cele mai performante modele disponibile, în funcție de caracteristicile și funcționalitatea de care ai nevoie în afacerea ta:

Top elevatoare 4 coloane mecanica auto

Când vine vorba de intervenții de reparații, un elevator 4 coloane mecanica auto poate îmbunătăți radical atât productivitatea activității dintr-un atelier, cât și viteza de lucru a mecanicilor, iar asta în cadrul tuturor intervențiilor care necesită ridicarea unui vehicul.

Modelele de elevatoare 4 coloane pentru mecanica auto se disting prin viteza lor crescută de operare, o forță superioară de ridicare, dar și prin ușurința utilizării lor, chiar și cu un nivel minimal de training.

Astfel, un elevator 4 coloane mecanica va putea contribui la creșterea productivității unui atelier de reparații auto, accelerând viteza de procesare a tuturor comenzilor, dar în același timp, asigurând securitatea tuturor angajaților și a vehiculelor ridicate cu acest echipament performant.

De asemenea, cu ajutorul unor elevatoare 4 coloane mecanica auto, poziționarea vehiculelor înainte de ridicare va fi mai ușoară decât oricând, întrucât mecanicul nu va trebui decât să conducă vehiculul pe traversele de ridicare, fără să își facă griji de plasarea brațelor sau de deschiderea ușilor.

Iată care sunt cele mai bune elevatoare 4 coloane mecanica auto:

Elevator 4 coloane reihmann RHM 4.20

Elevator mecanica auto REIHMANN RHM 4.42

Modelele de elevatoare 4 coloane mecanica auto RHM 4.42 au fost proiectate cu o atenție sporită asupra siguranței, fiind echipate cu sisteme de blocare în 4 puncte, astfel încât să poată fi eliminat în totalitate orice risc asupra operatorului sau a vehiculului ridicat.

 

De asemenea, sistemul reglabil de autoblocare al modelului de elevator mecanica auto RHM 4.42 este configurat pentru a putea fi echilibrat la diferite înălțimi pentru un grad crescut de confort al mecanicului în timpul intervențiilor de reparații sau mentenanță asupra vehiculelor. Acest elevator 4 coloane mecanica auto este proiectat pentru a putea dezvolta o forță de peste 4200 de kg, putând ridica un vehicul la o înălțime maximă de 1750 mm în doar 60 de secunde. Astfel, un elevator 4 coloane mecanica auto RHM 4.42 poate fi utilizat cu succes pentru a ridica numeroase modele de autovehicule de diferite greutăți și dimensiuni, iar asta în cele mai bune condiții de siguranță. Mulțumită sistemului său hidraulic integrat și a coloanelor puternice, care susțin întregul angrenaj de ridicare, un elevator mecanica auto RHM 4.42 poate ridica fără probleme atât autoturisme sau SUV-uri, cât și camionete pick-up, dube sau furgonete de transport.

Proprietățile lor deosebite și gradul lor crescut de rezistență fac din modele de elevatoare mecanica auto RHM 4.42 adiții excelente pentru orice service auto profesionist, putând avea o contribuție importantă la diversificarea clientelei, precum și la creștere încasărilor, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Elevator mecanica auto RHM 4.50 BASIC


Reihmann RHM 4.50

Noul elevator mecanica auto RHM 4.50 BASIC se remarcă prin puterea sa de ridicare și prin calitatea superioară a materialelor sale de fabricare, care îi conferă un grad crescut de rezistență și durabilitate în timp.

Fiind capabile să dezvolte o forță de peste 5000 kg, modelele de elevatoare 4 coloane mecanica auto RHM 4.50 BASIC execută o ridicare completă a unui vehicul în mai puțin de 50 de secunde, la o înălțime maximă de 1800 mm, putând efectua coborârea acestuia la nivelul solului în mai puțin de 35 de secunde.

Astfel, un elevator mecanica auto RHM 4.50 BASIC nu este doar puternic, ci foarte rapid, lucru care îl face un echipament deosebit de performant și eficient, în special în atelierele de reparații cu un trafic mare de clienți.

Datorită forței sale crescute de ridicare, și a traverselor cu o lungime de 4800 mm și o lățime de 540 mm, un elevator 4 coloane RHM 4.50 BASIC poate opera fără dificultăți cu numeroase modele de vehicule diferite precum autoturisme și SUV-uri, dube, furgonete sau chiar unele modele de autoutilitare.

Mai mult, acest elevator 4 coloane mecanica auto este echipat și cu un cric de canal cu o forță suplimentară de 2500 kg, care va facilita o serie de intervenții suplimentare, contribuind la diversificare gamei de servicii oferite clienților.

Acest elevator 4 coloane profesional este puternic, performant, dar, în același timp, foarte eficient, iar acest calități în fac perfect adaptat pentru activitatea intensivă dintr-un atelier de reparații auto care dorește să-și diversifice clientela și să-și asigure dezvoltarea pe termen lung.

Top elevatoare 4 coloane geometrie roti

Spre deosebire de alte modele de elevatoare auto modelele de elevatoare 4 coloane geometrie roti sunt proiectate în mod expres pentru a opera în tandem cu aparate geometrie sau standuri directie roti, simplificând și eficientizând aceste intervenții atât de importante pentru siguranța vehiculelor.

Astfel, un elevator geometrie roti va avea o contribuție importantă la diversificarea paletei de servicii oferite clienților, asigurând totodată un grad crescut de precizie a măsurătorilor și reglajelor în cadrul intervențiilor asupra direcției unui vehicul.

Cu ajutorul unor modele de elevatoare 4 coloane geometrie roti un atelier de reparații auto profesionist va beneficia de o funcționalitate superioară în cadrul activității de zi cu zi, putând executa în cele mai bune condiții orice fel de intervenții de reparații, reglaje, mentenanță sau inspecții asupra vehiculelor clienților.

Iată câteva dintre cele mai performante elevatoare geometrie roti:

 

Elevator geometrie roti REIHMANN RHM 4.50


Functionare elevator auto

Modelul RHM 4.50 este un elevator 4 coloane electro-hidraulic proiectat în mod expres pentru intervenții de reglaje asupra direcției, fiind însă perfect adaptat și pentru lucrări de reparații, mentenanță sau chiar inspecții asupra unei largi varietăți de vehicule.

Având o capacitate ridicată, ce poate ajunge până la 5000 de kg, modelele de elevatoare geometrie roti RHM 4.50 sunt capabile să opereze fără dificultăți cu o serie de vehicule de diferite greutăți și dimensiuni precum autoturisme mici, SUV-uri, camionete pick-up, furgonete sau microbuze de transport.

De asemenea, traversele de oțel cu care este echipat fiecare elevator geometrie roti RHM 4.50 au o lungime de 5000 mm și o lățime de 540 mm, fiind suficient de spațioase pentru a acomoda fără probleme oricare dintre autovehiculele menționate mai sus.

Acest elevator 4 coloane geometrie roti este și foarte rapid, fiind capabil să ridice un vehicul poziționat asupra sa în mai puțin de 50 de secunde și să îl coboare înapoi la nivelul solului în doar 35 de secunde.

În plus, construcția robustă a celor 4 coloane și funcțiile de blocare și deblocare automată cu care este dotat asigură un grad crescut de rigiditate și stabilitate în timpul operării, acest elevator geometrie roti fiind capabil să se ridice la cele mai înalte standarde de siguranță.

Datorită modului său de proiectare și a tehnologiei superioare cu care este înzestrat, un elevator 4 coloane geometrie roti RHM 4.50 se va transforma rapid într-o sursă importantă de venituri pentru atelierul care exploatează acest echipament, contribuind la o creștere a productivității fiecărei intervenții pentru care este utilizat.

Elevator geometrie roti REIHMANN RHM 4.40L


Dotat cu locașuri special de prindere pentru aparate geometrie roti și bare de blocare de înaltă precizie, un elevator 4 coloane geometrie roti RHM 4.40L este cu siguranță un echipament avansat și performant, care va schimba felul în care lucrezi în cadrul oricărei intervenții de reglaje asupra direcției unui vehicul.

Având o forță de ridicare ce poate urca până la 4000 de kg și o viteză de urcare impresionantă, de doar 45 de secunde, un elevator geometrie roti RHM 4.40L reprezintă cu siguranță o investiție înțeleaptă pentru orice atelier profesionist de reparații auto.

Reihmann RHM 4.40L

Traversele sale au o lungime confortabilă de 5100 de mm și o lățime crescută de 650 mm, lucru care face din acest elevator 4 coloane un echipament deosebit de fiabil și versatil, capabil să ridice în condițiii de siguranță o largă diversitate de vehicule de diferite greutăți și dimensiuni.

Astfel, cu ajutorul unor elevatoare geometrie roti RHM 4.40L vei putea ridica fără dificultăți atât autovehicule obișnuite precum autoturisme mici sau SUV-uri, cât și autovehicule comerciale precum furgonete de transport sau microbuze, fără să îți faci vreodată griji pentru siguranța sau stabilitatea echipamentului.

De asemenea, modelele de elevatoare 4 coloane geometrie roti RHM 4.40L au o înălțime redusă a rampelor, de doar 160 mm, lucru ce permite o poziționare ușoară a vehiculelor cu o gardă redusă la sol, asigurând deservirea unui număr cât mai mare de clienți.

Un atelier profesionist de reparații auto va avea parte de numeroase beneficii de pe urma utilizării unui elevator geometrie roti RHM 4.40L, adaptabilitatea sa crescută fiind un avantaj foarte mare al acestui echipament, care va facilita un spectru foarte larg de intervenții, într-un timp foarte scurt, iar asta fără eforturi din partea operatorului.

Elevator geometrie roti MAHA CARLIFT II 4.0


Conceput cu un profil special pentru rezistență sporită la flambaj și un grad crescut de stabilitate pe termen lung, modelul de elevator geometrie roti MAHA CARLIFT II 4.0 reprezintă un pas înainte pentru industria de echipamente service auto.

Acest elevator 4 coloane geometrie roti este proiectat în mod expres pentru intervențiile de reglaje ale direcției auto, fiind compatibil cu numeroase tipuri de standuri direcție auto.

Carlift II

Modelele de elevatoare geometrie roti MAHA CARLIFT II 4.0 se remarcă prin fiabilitatea și versatilitatea lor, fiind capabile să acomodeze o largă varietate de vehicule de diferite greutăți și dimensiuni. Acest lucru se datorează atât puterii lor de ridicare, cât și a modului de proiectare al traverselor de oțel cu care sunt echipate.

Astfel, un elevator 4 coloane MAHA CARLIFT II 4.0 este capabil să dezvolte o forță de ridicare de peste 4000 de kg, mulțumită coloanelor sale puternice, fortificate pentru o rezistență superioară. În plus, traversele sale de oțel cu o lungime cuprinsă între 4400 și 4800 de mm și o lățime de 630 de mm sunt proiectate pentru a putea susține numeroase tipuri de autovehicule, pornind de la autoturisme și SUV-uri și ajungând până la dube, furgonete sau chiar microbuze de transport.

Aceste modele de elevatoare 4 coloane geometrie roti sunt și foarte rapide, fiind capabile să ridice un vehicul până la o înălțime maximă de 1995 mm în doar 30 de secunde, iar apoi să îl coboare la sol în aceeași durată de timp.

Nu în ultimul rând, datorită funcțiilor de blocare și deblocare automată, precum și a siguranțelor electromagnetice cu care sunt echipate aceste elevatoare geometrie roti profesionale, modelele MAHA CARLIFT II 4.0 prezintă un grad foarte înalt de siguranță, atât pentru operator, cât și pentru vehiculul ridicat cu aceste echipamente.

Top elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata

În ceea ce privește puterea, eficiența și gradul de funcționalitate, modelele de elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata se numără cu siguranță printre cele mai performante echipamente de ridicare.

Un elevator 4 coloane cu foarfeca integrata este un echipament avansat, care reunește într-un singur pachet o serie de funcții importante, ce pot avea un impact puternic asupra productivității unui atelier auto, precum și asupra calității serviciilor livrate către clienți.

Majoritatea modelelor de elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata sunt compatibile și cu alte tipuri de echipamente service auto, precum aparat geometrie roti sau cricuri de canal, lucru care le face excelente pentru orice atelier care dorește să-și lărgească demograficul de clienți și să-și crească încasările.

Aceste elevatoare 4 coloane profesionale sunt dotate cu cele mai noi și avansate tehnologii disponibile pe piață și sunt fabricate din materiale superioare, cu un grad crescut de rezistență, lucru care le face deosebit de durabile.

Iată care sunt cele mai performante elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata:

 

Elevator 4 coloane foarfeca integrata MAHA CARLIFT II 5.0

Având o capacitate crescută de ridicare și o viteză mare de operare, noul elevator 4 coloane cu foarfeca integrata MAHA CARLIFT II 5.0 se numără cu siguranță printre cele mai eficiente elevatoare 4 coloane disponibile pe piață.

Echipat cu traverse foarte lungi, de 5350 mm și foarte late, de 630 mm, un elevator cu foarfeca integrata MAHA CARLIFT II 5.0 poate acomoda fără dificultăți numeroase modele de vehicule de diferite greutăți și dimensiuni, lucru ce poate contribui la lărgirea demograficului de clienți al unui service auto profesionist.Carlift II mit RFH2

Acest elevator 4 coloane profesional poate ridica fără dificultăți sarcini ce pot ajunge chiar până la 5000 de kg, lucru care îl face potrivit pentru lucru cu o largă varietate de vehicule printre care se numără autoturismele, SUV-urile, furgonetele și microbuzele de transport, precum și autoutilitarele.

Modelele de elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata MAHA CARLIFT II 5.0 sunt remarcabil de rapide, fiind capabile să ridice un vehicul în mai puțin de 30 de secunde și să îl coboare până la nivelul solului în aceeași durată de timp, iar asta le face deosebit de eficiente, în special în atelierele cu un trafic intensiv de clienți.

De asemenea, aceste elevatoare cu foarfeca integrata sunt și foarte versatile, fiind compatibile cu numeroase modele de aparate geometrie roti, lucru ce se poate transforma într-un avantaj important pentru orice atelier de reparații auto care dorește să lărgească paleta de servicii oferite clienților.

Foarfeca integrata cu care este echipat fiecare elevator 4 coloane MAHA CARLIFT II 5.0 va avea și ea o contribuție importantă la creșterea încasărilor, aceasta facilitând intervențiile de revizii și reparații asupra suspensiei, dar și intervențiile de reglaje asupra direcției.

Nu în ultimul rând, siguranțele electromagnetice și funcțiile de urgență cu care este echipat fiecare elevator 4 coloane cu foarfeca integrata MAHA CARLIFT II 5.0 vor juca și ele un rol foarte important în menținerea securității sarcinii ridicate, evitând orice fel de accidente sau incidente în timpul operării.

Elevator 4 coloane foarfeca integrata RHM 4.40LH

Noul elevator 4 coloane cu foarfeca integrata RHM 4.40LH iese cu adevărat în evidență în ceea ce privește nivelul de performanță, fiind proiectat pentru a întâlni chiar și cele mai exigente standarde de eficiență și siguranță.

Acest elevator 4 coloane cu foarfeca integrata este capabil să ridice o sarcină de până la 4000 de kg, iar asta într-un timp de doar 45 de secunde, putând executa coborârea vehiculului până la nivelul solului în 35 de secunde.

De asemenea, fiind echipat cu traverse lungi, de 5100 mm și foarte late, de 650 mm, acest elevator 4 coloane profesional poate opera fără dificultăți cu o gamă diversă de vehicule de diferite tonaje și dimensiuni, ce include autoturisme, SUV-uri, camionete pick-up, furgonete, microbuze de transport și chiar unele modele de autoutilitare.

În plus, modelele de elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata RHM 4.40LH se remarcă și prin înălțimea la care pot ridica vehiculele poziționate asupra lor, putând urca o sarcină la 1965 mm, suplimentată de foarfeca integrată, care, la rândul său, va adăuga încă 400 mm la această valoare.

Reihmann RHM 4.40LH

Fiind compatibil cu numeroase modele de aparate geometrie roti, un elevator 4 coloane foarfeca integrata RHM 4.40LH este o adiție excelentă pentru orice atelier care dorește să își diversifice serviciile și să-și crească încasările, contribuind, prin funcționalitatea sa la o creștere a preciziei măsurătorilor și a reglajelor asupra direcției.

Cablurile de ridicare ale elevatorului RHM 4.40LH sunt fabricate din cele mai dure materiale, fiind ranforsate și galvanizate, pentru a putea ridica vehicule grele, în condiții de maximă siguranță.

Totodată, fiecare elevator 4 coloane cu foarfeca integrata RHM 4.40LH este echipat cu un cric canal pentru ridicare axă, care, în tandem cu foarfeca integrata va contribui la sporirea capabilităților acestui echipament performant.

Nu în ultimul rând, toate modelele de elevatoare 4 coloane cu foarfeca integrata RHM 4.40LH sunt dotate cu dispozitive mecanice de susținere cu blocare automată și semnale de avertizare acustică, pentru a spori gradul de siguranță al operatorului, precum și a vehiculului ridicat pe echipament.

Datorită nivelului său crescut de performanță și a calității crescute a materialelor de fabricație, un elevator 4 coloane foarfeca integrata RHM 4.40LH reprezintă o investiție înțeleaptă în viitorul oricărui service auto, acest echipament putând avea un impact radical asupra calității serviciilor, a încasărilor și, în ultimă instanță, asupra dezvoltării pe termen lung a afacerii.

Comentarii pentru Top elevatoare auto 4 coloane

Adaugă un comentariu

Pentru a adauga un comentariu, trebuie să fi autentificat. Te poţi conecta în cont AICI