Sale

Analizor Gaze Opacimetru Turometru Brain Bee - Kit Complet

Prețul de listă: 50.580 LEI
Prețul nostru: 35.420 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Analizor gaze Brain Bee AGS - 688Flexibil si usor de utilizat este solutia perfecta pentru ITP : Statii de Inspectie Tehnica Periodica a vehiculelor rutiere Avand panou de operare intuitiv operatorii pot incepe procedura de masurare a gazelor cu usurinta avand la indemana toate functiile analizorului care poate fi utilizat independent atat st...

DETALII

Analizor Gaze Opacimetru Turometru MAHLE - Kit Complet

Preț : 37.005 LEI

inclusiv 19% TVA

ANALIZOR GAZE MAHLE VA OFERA SOLUTIA COMPLETA PENTRU MĂSURAREA GAZELOR DE EVACUARE MAHLE Service Solutions a luat inițiativa și a lansat pe piață un pachet complet ușor de utilizat cu EmissionPRO ® 180. Acest nou dispozitiv oferă măsurători fiabile ale gazelor de evacuare pentru motoarele diesel și benzină - și nu doar pentru a respecta reg...

DETALII

Analizor Gaze Opacimetru Turometru MAHA - Kit Complet

Preț :   Cere ofertă

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Analizor gaze MET6.1 - MAHA Descriere: Aparatul pentru masurarea noxelor impresionează prin greutatea și dimensiunea redusă Timp scurt de încălzire și prin urmare, pregătire foarte rapidă pentru măsurare Analiza precisă a componentelor gazului HC, CO, CO2, O2 cu calcul lambda Funcționarea intuitivă, structura clară pentru p...

DETALII

Sistem pentru analiza gazelor AVL

Preț :   Cere ofertă

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

AVL DITEST MDS 450 INTSistem pentru analiza gazelor (motoare alimentate cu benzina, motorina, GPL si CNG) cu carucior de transport, PC, monitor, tastatura, mouse, imprimanta, cu posibilitatea de a conecta un tester si un osciloscop AVL DiTest Omologare analizor gaze AVL GAS 1000 conf. Norma MID Opacimetru - Recunoastere Omologare europeana 18.0...

DETALII

Analizor opacimetru AVL MDS 410

Preț :   Cere ofertă

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

AVL MDS 410 SLIM INT Echipament pentru analiza gazelor (motoare alimentate cu benzina, motorina, GPL si CNG) cu carucior de transport Functioneaza pe PC Omologare analizor gaze AVL GAS 1000 conf. Norma MID Opacimetru - Recunoastere Omologare europeana 18.09/05.01 Romania - BRML 8521/01.10.2007 (Unic in Romania) ...

DETALIIAnalizor opacimetru turometru


Un analizor opacimetru turometru precum si stand franare reprezintă un instrument esențial pentru stațiile ITP și service-urile auto care desfășoară inspecții tehnice periodice. Acest dispozitiv performant îți permite să efectuezi măsurători precise, facilitând astfel detectarea și diagnosticarea problemelor legate de gazele de eșapament, dar și de turația motorului. Prin urmare, nu doar că un analizor opacimetru turometru face parte din categoria de echipamente de testare a emisiilor, ci poate detecta și anumite probleme ale motorului, ceea ce îl face un aparat foarte valoros nu doar pentru stațiile de ITP, ci și pentru orice service auto.

Modelele de analizoare opacimetre turometre profesionale din gama Autocom reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul testării emisiilor poluante ale vehiculelor, având capacitatea de a analiza cu precizie 4 tipuri diferite de gaze. Având tehnologii de vârf din industrie, aceste dispozitive stabilesc un standard superior în evaluarea emisiilor, performanța și precizia măsurătorilor. Cu sonde de eșantionare a gazelor integrate, turometre profesionale și interfețe intuitive și ușor de utilizat, aceste analizoare opacimetre turometre îți facilitează munca și pot contribui astfel creșterea veniturilor atelierului tău auto.

Investiția într-un analizor opacimetru turometru de înaltă calitate îți aduce numeroase avantaje, începând de la posibilitatea de a verifica și monitoriza eficient nivelul de emisii ale vehiculelor, până la îndeplinirea reglementărilor legale și menținerea standardelor de mediu. Cu ajutorul oricărui analizor opacimetru turometru de la Autocom, vei putea evalua performanța motorului, identifica eventualele defecțiuni și contribui la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Performanța și calitatea sunt criterii esențiale pe care le-am luat în considerare în selecționarea fiecărui analizor opacimetru turometru pe care îl oferim. Fiecare dispozitiv din oferta noastră este construit cu materiale durabile și de înaltă calitate, asigurând o precizie deosebită în măsurătorile efectuate. Indiferent de tipul și mărimea vehiculelor testate, vei găsi în gama noastră de analizoare opacimetru turometru soluția potrivită pentru nevoile atelierului tău.

Siguranța și ușurința în utilizare sunt aspecte fundamentale atunci când alegi un analizor opacimetru turometru profesional. De aceea, am integrat caracteristici avansate de siguranță și o interfață intuitivă, pentru a te asigura că vei lucra în condiții optime și că vei obține rezultate precise într-un mod simplu și rapid. Folosind un analizor opacimetru turometru de la Autocom, vei avea certitudinea că poți efectua testele într-un mod sigur și eficient, asigurând astfel un nivel înalt de satisfacție pentru clienții tăi.

La Autocom, ne preocupăm în permanență de oferirea unor produse și servicii de înaltă calitate și de asigurarea satisfacției depline a clienților noștri. De aceea, colaborăm doar cu producători consacrați din industria auto, care impun standarde riguroase în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea produselor lor. Din gama Autocom de analizoare opacimetru turometru și de analizoare gaze auto, se numără produse MAHA, Mahle și Brain Bee. Colaborând doar cu producători renumiți pentru performanța produselor lor, avem certitudinea că echipamentele pe care le punem la dispoziție sunt fabricate cu atenție la detalii și sunt în măsură să livreze rezultate superioare pe termen lung.

Flexibilitatea și compatibilitatea cu diverse tipuri de vehicule reprezintă alte avantaje importante ale modelelor de analizoare opacimetru turometru pe care le oferim. Indiferent de marca, modelul sau anul mașinii testate, vei beneficia de un instrument versatil și adaptabil, capabil să efectueze măsurători precise și consistente pentru a asigura respectarea normelor de poluare. Astfel, vei putea desfășura activități de control și diagnosticare pentru o gamă largă de vehicule, fără a întâmpina dificultăți tehnice.

Achiziționarea unui analizor opacimetru turometru de la Autocom nu înseamnă doar obținerea unui instrument de înaltă calitate, ci și accesul la suportul și experiența echipei noastre de specialiști. Vom fi mereu alături de tine, oferindu-ți sfaturi și asistență tehnică pentru a te ajuta să profiți la maximum de potențialul dispozitivului achiziționat. Indiferent că ai nevoie de informații despre funcționare, calibrare sau întreținere, suntem aici pentru a-ți oferi soluții personalizate și răspunsuri prompte la orice întrebare ai avea.

Un analizor opacimetru turometru din oferta noastră reprezintă alegerea ideală pentru orice stație ITP sau centru de service auto preocupat de monitorizarea emisiilor vehiculelor. Performanța, calitatea, precizia și compatibilitatea cu diverse modele de mașini sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc fiecare analizor opacimetru turometru pe care îl comercializăm. Optează pentru fiabilitatea și profesionalismul oferite de produsele noastre și vei obține rezultate remarcabile în testarea și evaluarea emisiilor automobilelor.


MENIU