Sale

REIHMANN RHM 8x3T CLASA II

Prețul de listă: 38.226 LEI
Prețul nostru: 32.979 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

DETECTOR JOCURI ARTICULATII PENTRU AUTOTURISME CLASA II Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8X3TDetectoarele sunt certificate și aprobate CE, sarcină maximă pe osie de 3T (3000Kg).Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8x3TAPLICARE:Detectorul de jocuri pentru vehiculele comerciale este proiectat pentru a fi instalat la nivelul solului în podeaua a...

DETALII

Sale

REIHMANN RHM 8xL5T CLASA II

Prețul de listă: 51.197 LEI
Prețul nostru: 40.548 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 4

DETECTOR JOCURI ARTICULATII PENTRU AUTOTURISME CLASA II Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8XL5TDetectoarele sunt certificate și aprobate CE, sarcină maximă pe osie de 5T (5000Kg).Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8xL5TControl fara fir prin BluetoothAPLICARE:Detectorul de jocuri pentru vehiculele comerciale este proiectat pentru a fi instala...

DETALII

Sale

REIHMANN RHM 8x15T CLASA III

Prețul de listă: 55.088 LEI
Prețul nostru: 46.495 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 2

DETECTOR JOCURI ARTICULATII PENTRU CAMIOANE CLASA IIIDedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8X15TDetectoarele sunt certificate și aprobate CE, sarcină maximă pe osie de 15T (15000Kg).Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8x15TAPLICARE:Detectorul de jocuri pentru vehiculele comerciale este proiectat pentru a fi instalat la nivelul solului în podeaua ...

DETALII

Detector jocuri articulatii camioane 20T

Preț : 39.594 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Detector jucuri articulatii electro-hidraulic RHM-8X20T greutate mx 20 tone8 mișcări disponibile, toate mișcările sunt automate controlate din telecomandaSistemul hidraulic include niște valve de control a presiunii pentru a menține miscarea plăcii în limitele admise.Sistemul în mișcare a placii detectorului de jocuri nu are componente glisante pen...

DETALII

Detector jocuri articulatii turisme 4t

Preț : 26.552 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

DETECTOR JOCURI ARTICULATII PENTRU TURISME CLASA II Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8X4TDetectoarele sunt certificate și aprobate CE, sarcină maximă pe osie de 4T de tone.Dedicat Stațiilor ITP MODEL: RHM-8X4TAPLICARE:Detectorul de jocuri pentru vehiculele comerciale este proiectat pentru a fi instalat la nivelul solului în podeaua atelie...

DETALII

DETECTOR JOCURI ARTICULATII CAMIOANE CLASA III MAHA LMS 20.0

Preț :   Cere ofertă

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Detector jocuri articulatii LMS 20.0 Descriere:- Determinarea rapidă a defectelor și uzurii pieselor de direcție, a rulmenților, a arcurilor și a suspensiei Mișcare puternică, lină, datorită acționării hidraulice- Unitate hidraulică cu ulei cu zgomot redus- Deplasarea plăcilor de încercare cu rulmenți simpli și ghidaj rotund cromat deosebit d...

DETALIIDetectoare jocuri articulatii Auto si Camioane


Schimbă felul în care efectuezi inspecții și reparații auto cu ajutorul modelelor noastre de detectoare jocuri articulații, echipamentele esențiale pentru pentru staii itp atelierele de top care doresc să ofere servicii de calitate superioară clienților și să rămână în avangarda tehnologică. Cu o construcție inovatoare și caracteristici unice, aceste detectoare jocuri auto sunt cheia pentru depistarea rapidă și precisă a problemelor articulațiilor vehiculelor, contribuind la optimizarea activităților tale de reparații și inspecții auto.

Cu un pas înainte față de metodele tradiționale de diagnosticare, modelele noastre de detectoare jocuri articulatii utilizează tehnologii avansate de detecție a mișcărilor pentru a identifica rapid și precis problemele oricărui vehicul cu care lucrezi. Cu ajutorul acestor detectoare jocuri inovatoare, angajații tăi vor realiza o diagnoză cuprinzătoare și precisă într-un timp record, economisind atât timp, cât și efort.

Beneficiile utilizării unui detector jocuri articulatii în procesul de reparații auto sunt remarcabile. Datorită funcțiilor sale performante, un detector jocuri articulatii profesional poate identifica foarte rapid orice defecțiuni și probleme ascunse ale suspensiilor și roților unui vehicul, reducând astfel durata inspecției și minimizând costurile de diagnosticare.

Prin utilizarea unui detector jocuri articulații profesional vei putea îmbunătăți radical tehnica de diagnosticare din service-ul sau stația ITP pe care o conduci, beneficiind de un nivel crescut de performanță și precizie în cadrul fiecărei inspecții sau reparații asupra vehiculelor clienților tăi.

Caracteristicile fiecărui detector jocuri articulatii din oferta noastră sunt cu siguranță impresionante. Dotate cu tehnologii avansate de detecție a mișcărilor, un detector jocuri articulații profesional este capabil să monitorizeze și să măsoare cu precizie articulațiile cheie ale vehiculelor, oferindu-ți informații detaliate despre aliniere, suspensie și multe alte aspecte critice. Aceasta înseamnă că vei putea identifica și diagnostica rapid orice problemă, oricât cât de mică sau mare ar fi, asigurându-te că vehiculele care ies din atelierul tău o fac în cea mai bună stare posibilă.

Beneficiile utilizării unor detectoare jocuri articulații profesionale nu pot fi supraestimate. În primul rând, acestea îți economisesc timp prețios. Nu mai trebuie să pierzi ore întregi cu metodele tradiționale de măsurare și aliniere a articulațiilor. Mulțumită modelelor noastre avansate de detectoare jocuri auto, poți obține rezultate precise și detaliate într-un timp record. Astfel, vei putea finaliza mai multe reparații și inspecții într-o zi și vei putea oferi clienților tăi servicii mai rapide și mai eficiente decât oricând.

În plus, aceste modele de detectoare de jocuri articulații îți asigură o acuratețe deosebită. Cu tehnologia lor de vârf, poți măsura și ajusta articulațiile și componentele roților sau suspensiei cu o precizie incredibilă, eliminând erorile umane și asigurându-te că fiecare vehicul este perfect aliniat și echilibrat. Acest nivel de precizie se traduce într-o performanță superioară a vehiculului, o manevrabilitate îmbunătățită și o siguranță sporită pe șosea.

De asemenea, fiecare detector jocuri articulații de la Autocom este extrem de ușor de utilizat. Interfața sa intuitivă și designul ergonomic asigură o experiență plăcută pentru mecanicii tăi, permițându-le să lucreze eficient și fără complicații. În plus, am selectat cu atenție fiecare detector jocuri auto din gama noastră de produse pentru a ne asigura că este construit pentru a rezista în timp, asigurându-ți un partener de încredere pe termen lung.

Investiția în modelele noastre de detectoare de jocuri articulații este esențială pentru succesul atelierului sau a stației ITP pe care o conduci. Aceste echipamente de calitate superioară îți vor crește eficiența, vor îmbunătăți calitatea serviciilor și vor consolida reputația ta în industria auto. Nu rata ocazia de a profita de avantajele tehnologiei de ultimă generație cu care sunt echipate aceste detectoare jocuri articulații.

Modelele noastre de detectoare jocuri articulații reprezintă investiția perfectă pentru orice stație ITP sau atelier de reparații auto profesionist. Asigură-te că stai în fruntea competiției, oferind servicii superioare și rezultate de înaltă calitate. Alege un detector jocuri articulații de la Autocom și transformă-ți atelierul într-un centru de excelență în reparații auto!

MENIU