Sale

Tester diagnoza auto profesionala BOSCH KTS 560 wireless

Prețul de listă: 17.440 LEI
Prețul nostru: 13.080 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Caracteristici generale Bosch KTS 560 Diagnoza ECU de ultima generatie pentru eficienta maxima Bosch KTS 560 Noul modul KTS 560 se bazeaza pe aplicatia de diagnoza Bosch ESI[tronic] 2.0. Noul KTS 560 este compatibil atat cu cele mai importante protocoale de diagnoza existente in prezent (ISO; SAE; OBD-CAN; CAN high speed, middle speed, low...

DETALII

Sale

Tester diagnoza auto profesionala BOSCH KTS 590 wireless

Prețul de listă: 19.620 LEI
Prețul nostru: 16.241 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 3

Caracteristici generale Bosch KTS 590 Diagnoza ECU de ultima generatie pentru eficienta maxima Bosch KTS 590 Modulul de comunicare KTS 590 asigură cea mai avansată diagnoză ECU pentru interfețele de autovehicul bazate pe Ethernet (DoIP - Diagnostics over Internet Protocol) ale cărui caracteristici vor îmbunătăți semnificativ rezultatele service...

DETALII

Tester diagnoza auto MAHLE TechPRO

Preț : 17.877 LEI

inclusiv 19% TVA

Tester diagnoza auto MAHLE TechPROEste un tester auto avansat, multifuncțional conceput pentru mașini și autoutilitare. Cu sediul in Germnia Grupul MAHLE este lider global în industria auto pe segmentul de piese originale, producând componente auto pentru motoare dar si sisteme de răcire, climatizare, pentru aproape toate mărcile din lume. Cu o vas...

DETALII

Tester Auto MAHLE TechPRO® SMART

Preț : 11.031 LEI

inclusiv 19% TVA

in-stocStoc: 1

Tester diagnoza auto MAHLE TechPRO® SMARTAtenție! Pentru a funcționa dispozitivul necesită conectarea la un computer, tabletă sau smartphone - cu Windows10, iOS sau Android9 cu comunicare BlueTooth și / sau USB.Este un tester auto avansat, multifuncțional conceput pentru mașini și autoutilitare. Cu sediul in Germnia Grupul MAHLE este lider glo...

DETALII

Tester diagnoza GUTMANN mega macs 66

Preț : 32.700 LEI

inclusiv 19% TVA

pre-comandaStoc: Precomanda

Tester diagnoza auto Hella Gutmann mega macs 66 Compact și robust testerul de diagnoza Mega Macs 66 este ultima generație impresionează cu interfața sa intuitivă și ușor de utilizat, cu ecran tactil de navigare ca de obicei meniu ușor de folosit. Caracteristici generale Gutmann mega max 66 este pentru profesioniștii service auto au acc...

DETALII

Tester auto Autel Maxidas DS708

Preț : 4.796 LEI

inclusiv 19% TVA

pre-comandaStoc: Precomanda

Autel MaxiDAS DS708 este unul dintre cele mai bune testere de diagnoza fiind in momentul de fata cel mai folosit tester de diagnoza in Marea Britanie, America, Germania si Asia. Modelul european DS708 ofera o diagnosticare de ultima generatia cu software ce cuprinde toate modelele de autoturisme si microbuze. Cu toate functiile de diagnoza, ace...

DETALIITestere diagnoza auto


Investiția într-un tester de diagnoză auto este o decizie înțeleaptă și rentabilă pentru viitorul service-ului tău auto. Alege dintr-o gamă de testere diagnoza auto inteligente și performante, proiectate pentru a identifica rapid și precis problemele și defecțiunile din sistemele electronice și electrice ale autovehiculelor.

Indiferent de marca, modelul sau anul mașinii, un tester diagnoză auto este un ajutor de încredere care îți va permite să economisești timp, bani și efort în fiecare intervenție de reparației auto.

Unul dintre aspectele remarcabile ale modelelor noastre de testere diagnoza auto este gama lor extinsă de funcționalități. Indiferent de sistemele de control și de operare ale unui vehicul, aceste testere diagnoza profesionale acoperă o largă varietate de protocoale de comunicație, permitându-ți să accesezi rapid și precis informațiile de diagnosticare de care ai nevoie.

De la citirea și ștergerea codurilor de eroare până la monitorizarea parametrilor în timp real și testarea funcțiilor avansate, un tester diagnoză auto de la Autocom îți oferă un înalt nivel de detaliu și acuratețe care îți permite să identifici și să soluționezi rapid orice problemă întâmpini.

Un alt aspect important de menționat este ușurința utilizării modelelor noastre de testere de diagnoză auto. Echipat cu o interfață intuitivă și prietenoasă, un tester diagnoza profesional de la Autocom poate fi operat fără dificultăți de către personalul de la service-ul tău auto, indiferent de nivelul lor de experiență sau expertiză.

Instrucțiunile clare afișate de echipamente vor ghida operatorul pas cu pas, ajutându-l să navigheze cu ușurință prin meniul de control și să obțină rapid rezultate precise de diagnosticare. Astfel, nu doar că vei economisi timp și resurse în timpul intervențiilor, dar vei putea evita erorile de diagnosticare, asigurând întotdeauna reparații corecte și eficiente.

Beneficiile utilizării de testere diagnoză auto sunt numeroase, iar aceste aparate avansate pot juca un rol important în succesul afacerii tale. În primul rând, un tester diagnoza auto poate reduce semnificativ timpul necesar identificării problemelor și defecțiunilor, ceea ce înseamnă că vei putea oferi clienților tăi servicii de reparații mai rapide și mai eficiente.

În plus, rezultatele precise de diagnosticare te vor ajuta să elimini incertitudinile și diagnosticele eronate, iar astfel să reduci costurile asociate înlocuirii pieselor neafectate. Clienții vor aprecia serviciile tale profesioniste și de încredere, le vor recomanda și altora, iar recomandările pozitive vor aduce, la rândul lor, noi oportunități de încasări.

Calitatea și fiabilitatea sunt calități esențiale ale modelelor noastre de testere de diagnoză auto. Colaborăm numai cu producători renumiți, cu o reputație impecabilă, astfel încât să-ți putem oferi dispozitive de înaltă calitate, construite pentru a rezista în cele mai exigente medii de lucru.

Durabilitatea și rezistența la șocuri, praf și umiditate garantează că fiecare tester de diagnoză auto de la Autocom va funcționa la cei mai buni parametri, indiferent de condițiile de lucru. Astfel, investiția ta este protejată pe termen lung, iar tu vei putea beneficia de un ajutor de încredere în activitatea ta de zi cu zi, pentru mulți ani.

Modelele noastre de testere diagnoză auto reprezintă soluția ideală pentru service-urile auto care doresc să ofere servicii rapid, precis și eficient în diagnosticarea defecțunilor și repararea autovehiculelor. Cu ajutorul acestor dispozitive de ultimă generație, vei câștiga încrederea clienților, vei economisi timp și bani și vei consolida reputația afacerii tale în piața de reparații auto. Nu rata oportunitatea de a te diferenția de concurență și de a oferi servicii de calitate superioară.


Contactează-ne astăzi și descoperă gama noastră completă de testere diagnoză auto. Echipa noastră de experți este pregătită să te ghideze și să te ajute să alegi dispozitivul potrivit pentru nevoile specifice ale afacerii tale. Profită acum de avantajele tehnologiei de ultimă generație și asigură-ți succesul în industria de reparații auto!


MENIU